Berliini – Edulliset hotellit ja hostellit (alle 50 euroa / yö)

Hotel Pension Kima

Kurfürstendamm-shoppailubulevardilla, Prada-liikkeen naapurissa sijaitseva pensionaatti on yksinkertainen, mutta viihtyisä. Vanha Altbau-rakennus arvokkaassa naapurustossa tuo Berliinin-matkaan charmia! Huoneen ilman omaa kylpyhuonetta saa vielä alle viidelläkympillä per yö, riippuen matkan ajankohdasta. Hintaan sisältyy aamupala.

Missä: Wielandstr. 27, Charlottenburg. U1: Uhlandstrasse.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

St Christopher’s Inn Berlin Mitte

Tyylikkäästi sisustettu hostelli edustaa sekin “poshtelli”-trendiä. St Christopher’s Inns -ketjun majapaikka sijaitsee näppärän lähellä suuria katuja sekä kulkuyhteyksiä, mutta sivukatu on rauhallinen. Ilmainen wifi. Myös erillinen tyttöjen dorm-majoitus. Peti 12 hengen dorm-huoneessa alkaen noin 30–35 euroa, tarjolla myös yksityishuoneita.

Missä: Ziegelstr. 28, Mitte. S-Bahn: Oranienburger Strasse.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

Circus Hostel

Berliinin parhaisiin hostelleihin sitten 1990-luvun lopun kuulunut Circus on eloisa ja kotoisa. Hostellissa on kaksikerroksinen baari-lounge, oma pienpanimo sekä paljon ohjelmaa vieraille. Tarjolla yksityis- ja dorm-huoneita, alkaen noin 30 euroa/yö. Kadun toisella puolella on ketjuun kuuluva mukava hotelli ja parin korttelin päässä Circuksen loma-asuntoja.

Missä: Weinbergsweg 1a, Mitte. U8: Rosenthaler Platz.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

Generator Berlin Mitte

Brittiläiseen ketjuun kuuluvan ison hostellin konsepti on “urban cool”. Tyylikkäästi sisustettu hostelli edustaa sekin makeasti sisustettujen, tyylikkäiden hostellien lajia. Se tarjoaa kaiken, mitä Berliiniltä on lupa odottaa: street art -taidegallerian, loungen, oman klubin, aamupalan… Vaihtoehtona on dorm- tai yksityishuone, alkaen noin 19 euroa. Ilmainen wifi.

Missä: Oranienburger Str. 65, Mitte. U6: Oranienburger Tor.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Die Fabrik

Entinen puhelintehdas on simppeli ja charmikas, retrotyyliin sisustettu hostelli. Keskemmälle Kreuzbergin houkutuksia on vaikea päästä. Pieni hostelli sopii yhtä hyvin reppureissaajille kuin vieraileville vanhemmillekin. Talon vesi lämpenee aurinkopaneelien avulla. Dorm-petipaikka alkaen noin 16 euroa, yksityishuone jaetulla kylpyhuoneella alkaen noin 37 euroa. Ei luottokorttimaksuja. Die Fabrik kuuluu nykyään paikalliseen Baxpax-ketjuun.

Missä: Schlesische Str. 18, Kreuzberg. U1: Schlesisches Tor.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

© Erica Löfman

DayTripster Berliini App
iOS-latausnappi
Android-latausnappi

Erica Löfman

Berliinissä vuodesta 2009 asunut Erica on työskennellyt journalismin ja lehtien parissa Suomessa, Irlannissa ja Saksassa. Vaikkei Berliinissä kasva mangoja eikä avokadoja, hän ei voisi kuvitella asuvansa missään muussa kaupungissa. Erican kirjoittama Tripsteri Berliini -matkaopas ilmestyi kirjamuodossa syksyllä 2018.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *