Berliini – Edulliset hotellit ja hostellit (alle 50 euroa / yö)

Hotel Pension Kima

Kurfürstendamm-shoppailubulevardilla, Prada-liikkeen naapurissa sijaitseva pensionaatti on yksinkertainen, mutta viihtyisä. Vanha Altbau-rakennus arvokkaassa naapurustossa tuo Berliinin-matkaan charmia! Huone alkaen 35 euroa. Hintaan sisältyy aamupala.

Missä: Wielandstr. 27, Charlottenburg. U1: Uhlandstrasse.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

Baxpax Downtown Hostel Hotel

Tyylikkäästi sisustettu hostelli edustaa sekin ”poshtelli”-trendiä. Baxpax-ketjun majapaikka on näppärän lähellä suuria katuja ja kulkuyhteyksiä, vaikka sivukatu on rauhallinen. Ilmainen wifi. Myös erillinen tyttöjen dorm-majoitus. Peti jätti-dormissa alkaen 10 euroa, tarjolla myös yksityishuoneita.

Missä: Ziegelstr. 28, Mitte. S-Bahn: Oranienburger Strasse.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

Circus Hostel

Berliinin parhaisiin hostelleihin jo 1990-luvun lopusta saakka kuulunut Circus on eloisa ja kotoisa. Hostellissa on kaksikerroksinen baari-lounge, oma olutpienpanimo ja paljon ohjelmaa. Tarjolla yksityis- ja dorm-huoneita, alkaen 19 euroa/yö. Kadun toisella puolella on ketjuun kuuluva mukava hotelli ja parin korttelin päässä Circuksen loma-asuntoja.

Missä: Weinbergsweg 1a, Mitte. U8: Rosenthaler Platz.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

Generator Berlin Mitte

Brittiläiseen ketjuun kuuluvan ison hostellin konsepti on ”urban cool”. Tyylikkäästi sisustettu hostelli edustaa sekin ”poshtelli”-trendiä. Se tarjoaa kaiken, mitä Berliiniltä on lupa odottaa: street art -taidegallerian, loungen, oman klubin, aamupalan… Vaihtoehtona on dorm- tai yksityishuone, alkaen 17,50 euroa. Ilmainen wifi.

Missä: Oranienburger Str. 65, Mitte. U6: Oranienburger Tor.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

Plus Berlin Hostel and Hotel

Toistuvasti Berliini parhaaksi hostelliksi rankattu iso Plus Berlin on osa italialaista ketjua. Sijainti on mitä parhain vilkkaan yöelämän tutkimiseen. Rauhaa kaipaava varaa yksityishuoneen hotellin ylemmistä kerroksista. Huoneissa on omat kylpyhuoneet. Hostellilla on paljon yhteistiloja ja iso sisäpiha, pyykinpesumahdollisuus sekä sisäuima-allas. Vieraille tarjotaan myös ilmaisia jooga-tunteja.

Missä: Warschauer Platz 6, Friedrichshain. U1, S-Bahn: Warschauer Strasse.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

Die Fabrik

Entinen puhelintehdas on simppeli ja charmikas, retrotyyliin sisustettu hostelli. Keskemmälle Kreuzbergin houkutuksia on vaikea päästä. Pieni hostelli sopii yhtä hyvin reppureissaajille kuin vieraileville vanhemmillekin. Talon vesi lämpenee aurinkopaneelien avulla. Dorm-petipaikka alkaen 18 euroa, yksityishuone alkaen 38 euroa. Ei luottokorttimaksuja. Die Fabrik kuuluu nykyään paikalliseen Baxpax-ketjuun.

Missä: Schlesische Str. 18, Kreuzberg. U1: Schlesisches Tor.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

Ostel

DDR:ää nostalgisoiva, edullinen hotelli on erikoinen elämys: se on sisustettu kuin vielä elettäisiin 1970-lukua Itä-Saksassa. Hinnat alkaen 30 euroa – halvimmissa huoneissa ei ole omaa kylpyhuonetta. Vuokrattavissa on myös DDR-henkinen loma-asunto.

Missä: Wriezener Karree 5, Friedrichshain. S-Bahn: Ostbahnhof.
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

© Erica Löfman

DayTripster Berliini App
iOS-latausnappi
Android-latausnappi

Erica Löfman

Berliinissä vuodesta 2009 asunut Erica on työskennellyt journalismin ja lehtien parissa Suomessa, Irlannissa ja Saksassa. Vaikkei Berliinissä kasva mangoja eikä avokadoja, hän ei voisi kuvitella asuvansa missään muussa kaupungissa. Erican kirjoittama Tripsteri Berliini -matkaopas ilmestyi kirjamuodossa syksyllä 2018.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *