Tripsterin mediakortti ja tietoa yhteistyökumppaneille

Tripsteri on Suomen parhaisiin kuuluvien matkatoimittajien perustama, huimaa vauhtia kasvava matkamedia: verkko-opas, opaskirjasarja, kansainvälinen ja palkittu matkasovellus sekä Suomen ensimmäinen matkailupodcast.

Reilusti paras matkamedia

Kaikki Tripsterin kirjoittajat asuvat tai ovat asuneet kohteessaan. Tripsterin valtteja ovat laaja paikallistietämys, huippujournalismi, vastuullisen matkailun tuntemus sekä reiluus tekijöitä kohtaan. Uskomme kestävään matkailuun ja nostamme pienyrittäjien paikkoja, lähiruokaa ja -juomaa ja autenttisia matkaelämyksiä. Kirjoitamme kohteista rehellisesti ja rakkaudella – reilua vinkkeliä unohtamatta.

Verkko-opaskohteita sivustollamme on tällä hetkellä yli 30 kpl ympäri maailman: www.tripsteri.fi > kohdeoppaat. Sivun alalaidasta löydät sivuston kävijätiedot ja mainoshinnat.

Tripsteri on virallisesti mukana Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmassa.

Tripsteri.fi-sivuston mediakortti

Tripsteri-matkamedian kautta tavoitat matkaa suunnittelevat, lentoa ja hotellia varaavat, matkailusta haaveilevat ja työkseen reissaavat, laatutietoiset ja vastuullisuudesta kiinnostuneet matkailijat.

Tripsteri.fi käyttäjäprofiili

 • 65 % mobiilikäyttöä
 • 26 % desktop-käyttöä
 • 9 % tablettikäyttöä
 • 70 % Tripsterin käyttäjistä on naisia
 • 55 % käyttäjistä on 25–44-vuotiaita.

Tripsterin seuraajat lukuina


Tripsteri.fi-sivuston kävijät / kuukaudessa: Sivunäytöt 140 000+, uniikit kävijät / kk: 57 000+

Someseuraajat: 10 000+ (Facebook ja Instagram)

Sovelluslataukset: 32 000+

Podcast-kuuntelut: 16 000+

DayTripster App

Tripsteri - Palvelut matkailuyrityksille
DayTripster App

DayTripster App on digi-innovatiivisuudestaan palkittu kansainvälinen matkailusovellus, jonka avulla tavoitat kansainväliset matkailijat. Sovellus toimii suomeksi, englanniksi, espanjaksi, japaniksi ja kiinaksi.

DayTripster App voitti Helsingin Sanomain Säätiön Uutisraivaaja-mediainnovaatiokilpailun 2017.  Vuonna 2018 sovellus palkittiin Visit Finlandin digi-innovaatiokilpailussa ja YK:n tietoyhteiskuntakokousten WSA-palkinnolla Suomen parhaana ja vastuullisimpana digiratkaisuna matkailun ja kulttuurin kategoriassa.

DayTripster Appin kohteita tällä hetkellä ovat Helsinki, Espoo, Porvoo, Lohja, Lappi, Saimaa, Fiskars, Hanko, Hyvinkää, Jyväskylä, Kouvola, Turku, Naantali, Tampere, Oulu, Tallinna, Tukholma, Islanti, Riika, Dublin, Berliini, Praha, Barcelona, Rooma, San Francisco, Tokio ja Singapore. Kohdelistaus laajenee kovaa vauhtia.

Yritysyhteistyöt DayTripster Appissä

Sovellukseen on mahdollista tehdä yhteistyönä esimerkiksi yritysten, kaupunkien, kuntien ja yhteisöjen opastuskierroksia, ja yritykset voivat myös ilmoittaa tarjouksista reaaliajassa.

Hyvä idea on esimerkiksi suosittu, kuunneltava äänitarinakierros. Tuotamme tai toimitamme tekstit ja nauhoitamme monikieliset audiokertomukset, jolloin sinä säästät opastusresursseja ja palvelet myös aasialaisia, espanjalaisia ja muun kielisiä asiakkaita. Kysy lisää 360-kuvakierroksesta ja erityisesti uudesta, pelillisestä XR-työkalustamme, jonka avulla yrityksesti kirjaimellisesti herää eloon ja asiakkaasi saavat poikkeuksellisen näkymän tarjontaasi.

Lue: Virtuaalisaunomaan Tampereelle

Esimerkkejä sovelluksessa toteutetuista yritysyhteistöistä:

 • Espoo-opas yhteistyössä Visit Espoon ja Enter Espoon kanssa: innovaatio- ja matkailukulmalla. Sisältää audio-opastuksia ja 360-materiaalia.
 • Lohja-opas yhteistyössä Visit Lohjan kanssa.
 • Porvoo-opas yhteistyössä Porvoon Edupolin kanssa.
 • Saimaa-oppaan Etelä-Karjalan osuus yhteistyössä goSaimaan kanssa.
 • Suomenlinnan kesä- ja talvikierrokset Helsinki-oppaassa yhteistyössä Suomenlinnan hoitokunnan kanssa. Sisältävät 360-materiaalia.
 • VTT:n kanssa toteutettu Smart Otaniemi -kierros Espoo-oppaassa: audio-opastuksia ja 360-materiaalia sisältävä kierros innovaatiomatkailijoille.
 • Slush Singapore -kierros Singapore-oppaassa: Singaporen parhaat läppärikahvilat ja messuyleisölle kiinnostavia kohteita
 • Virtuaalikierros kaupunkikeidas Teurastamolle Helsinki-oppaassa yhteistyössä Teurastamon kanssa. Sisältää 360-materiaalia.
 • Kaurismäen kuppilat -AR-kierros Helsinki-oppaassa yhteistyössä Aki Kaurismäen ja Arilynin kanssa. Sisältää lisättyä todellisuutta.
 • Päiväkohtaiset Sideways-kierrokset yhteistyössä Fullsteam Agencyn kanssa.
 • Kuvataiteen Helsinki -äänitarinakierros yhteistyössä Helsinki Marketingin kanssa. Lue lisää täältä.

Lue lisää:

Tripsterin asiakkaat ja yhteistyökumppanit

Palvelut matkailuyrityksille

Ota yhteyttä: [email protected] / [email protected]

Tripsteri-matkaopaskirjat

Tripsteri-matkaopassarja
Tripsteri-matkaopassarja

Tripsterin perustajat ovat entisiä Mondo-matkaopaskirjailijoita. WSOY-konserniin kuuluva Readme.fi-kustantamo julkaisi ensimmäisen Tripsteri-matkaopaskirjan, Satu Rämön kirjoittaman Tripsteri Islannin elokuussa 2017.

Vuoteen 2021 mennessä kirjasarja on kasvanut kohisten. Julkaistuja nimikkeitä on jo 15 kpl: Tripsteri Islannin lisäksi myös Barcelona, Rooma, Thaimaa, Pariisi, Berliini, Irlanti, Kalifornia, Lontoo, Praha, New York, Tokio, Lissabon, Skotlanti, Costa Brava ja Kööpenhamina. Vuonna 2022 ilmestyvät Norja, Tallinna, Tukholma, Costa del Sol ja Kanarian saaret.

Haluatko ostaa mainostilaa opaskirjoista? Ota yhteyttä: [email protected]

Muut kumppanuusyhteistyöt – vahvaa sisällöntuottoa ja tarinallistamista

Kysy meiltä, mikäli yrityksesi kaipaa rautaisen ammattitaitoista sisällöntuottoa. Olemme tuottaneet lukuisia Aurinkomatkojen sovelluksen kaupunkioppaita, runsaasti matkamuistomateriaalia Ikaalisten Matkatoimistolle sekä tarinallistaneet yritysten brändejä. Kevään 2021 aikana ryhdyimme virtuaalimatkaoppaiksi yhteistyössä Virtuaalimatka.fi-yrityksen kanssa. Kysy lisää kiehtovista virtuaalimatkoista ja oppaistamme maailmalla! Lue lisää: Virtuaalimatkat yrityksille

Meillä toimii myös kuvauspalvelu, joka ottaa yrityksestäsi laadukkaat kuvat, 360-kuvat ja 360-videot.

Lue lisää: Palvelut matkailuyrityksille

Ota yhteyttä: [email protected] / [email protected]

Yrityksellesi oma sovellus?

Myymme myös sovellusalustaamme – tiedustele lisää, mikäli white label -toteutus olisi yrityksenne mielessä! Ota yhteyttä: [email protected] / [email protected]

Lue lisää: Palvelut matkailuyrityksille

Vastuullisen matkailun asiantuntijarooli

Kysy meiltä, jos kaipaat mediaan tai yrityksellesi vastuullisen matkailun brändäystä tai kommenttia vastuullisen matkailun asiantuntijoilta. Toimittajamme ovat käyneet useita vastuullisen matkailun koulutuksia ja tuotamme tilauksesta myös itse yksittäisiä luentoja tai luentosarjoja.

Ota yhteyttä: [email protected]

Suomen ensimmäinen matkailupodcast

Verkkosivuston, opaskirjojen ja kansainvälisen matkailusovelluksen lisäksi Tripsteri on myös matkailupodcast: www.acast.com/tripsteri, jossa ulkomailla pitkään asuneet matkatoimittajat kertovat kohteistaan rehellisesti ja rakkaudella – reilua vinkkeliä unohtamatta.

Haluatko ostaa mainospaikan podcastista tai kokonaan oman jakson? Ota yhteyttä: [email protected].

Lue lisää: Vaikuttavuutta podcastistä

Lue myös:

OTA YHTEYTTÄ!

Lue lisää