Barcelona

Barcelona on kontrastien kaupunki, jossa elämä on juhlaa pienelläkin budjetilla. Edullinen viini virtaa ja tapaksia voi syödä parilla eurolla. Ravintolamaailman uusimpiin trendeihin pääsee tutustumaan kokeellisissa avantgarde-ravintoloissa.  

Barcelona on tulvillaan välimerellisiä puistoja, kultahiekkaista rantaa ja mystisiä vuoria. Hämyisiä goottilaiskatuja ja Gaudín psykedeelisiä taloja. Auringossa kimmeltäviä palmuja ja Välimeren kuumissa öissä sykkivää yöelämää boheemeista absinttikuppiloista trendikkäisiin vermuttibaareihin ja hulppeisiin kattoterassibaareihin.

Parhaat matkamuistot löytyvät paikallisten suunnittelijoiden ja käsityöläisten puodeista, herkku- ja viinikaupoista.

DayTripster Barcelona -sovellus
iOS-latausnappi
Android-latausnappi

Barcelonan ravintolat ja viini

Paella marinera © tripsteri.fi / Tuulia Kolehmainen
Paella marinera © tripsteri.fi / Tuulia Kolehmainen

Kulinaristeja kiehtovat Barcelonan avantgarde- ja Michelin-ravintolat. Pienemmälläkin budjetilla pääsee herkuttelemaan ihanilla tapaksilla, pintxoilla, paellalla ja lounasaikaan myös perinteisellä katalonialaisella ruoalla. Viinituvissa testaillaan ilmakuivattua kinkkua, erinomaisia juustoja ja paikallisia viinejä ja cavaa. Viinimatkoja on myös helppo tehdä läheisille viini- ja kuohuviinitiloille.

Kasvis- ja terveysruokabuumin myötä Barcelonassa on todella paljon vegaanisia ja gluteenittomiakin ravintoloita.

Barcelonan yöelämä

Poble Secin Festa Major © Tuulia Kolehmainen
Poble Secin Festa Major © Tuulia Kolehmainen

Bilettäjille Barcelona on kaupunki, joka ei nuku koskaan! Perinteisten absinttibaarien lisäksi kaupunkiin avataan koko ajan uusia ja yllättäviä kuppiloita. Trendikkäin juoma tällä hetkellä on vermutti, jota saa lähes jokaisesta baarista muutaman euron lasihintaan. Vermuttien kanssa nautitaan tavallisesti tapaksia. Toinen trendijuoma ovat paikalliset alkuviinit, joita pääsee maistelemaan Barcelonan useissa alkuviinibaareissa.

Klubiskene on vahva ja hyviä keikkapaikkojakin runsaasti. Seksuaalivähemmistöjäkään ei ole unohdettu, Barcelonassa on kokonainen LHTB-baarien kaupunginosa.

Barcelonan historia, taide ja kulttuuri

Boteron kuuluisa jättiläiskissa Rambla de Ravalilla. © tripsteri.fi / Tuulia Kolehmainen

Historiasta ja taiteesta kiinnostuneet löytävät Barcelonasta Rooman aikaisia kohteita, goottilaispalatseja, modernismin merkkirakennuksia ja taiteilijoiden kantapaikkoja. Laajasta museovalikoimasta löytyy niin maailman parasta taidetta kuin paheellisia kummallisuuksiakin. Barcelonassa voit nostaa maljan Picasson tai Hemingwayn kantakapakassa, yöpyä Dalín vakiohotellissa, päihtyä absintista Jean Genet’n jalanjäljissä tai tehdä opastetun kierroksen Meren katedraalin tai Tuulen varjon kohteisiin.

Barceolonassa on myös upeita taidemuseoita, kuten Katalonian kansallistaidemuseo, Picasso-museo, Nykytaiteenmuseo ja Miró-museo. Klassiset musiikkipalatsit, oopperatalo Liceu sekä modernistinen Palau de la Música, jossa toisinaan esitetään flamencoa, ovat myös katsastamisen arvoisia. Taiteen ystävän erinomainen päiväkohde Montserrat-vuori tarjoaa taide-elämyksiä sekin!

Barcelonan nähtävyydet ja modernismiarkkitehtuuri

Casa Xino Eixamplessa © Tuulia Kolehmainen
Casa Xino Eixamplessa © Tuulia Kolehmainen

Barcelonan kaduilla vastaan tulee niin psykedeelisiä modernistirakennuksia, kunnioitusta ja kummitusten pelkoa herättäviä goottilaispytinkejä kuin Rooman aikaisia raunioitakin. Niin ja tietysti se valtavaa dildoa muistuttava vesitorni Torre Agbar.

Goottilaista tyyliä edustaa kokonainen kaupunginosa, Gòtic. Vieraile ainakin 1300-luvulla rakennetussa La Catedralissa (Plaça de la Seu) ja näyttävässä Santa Maria del Marin goottilaiskirkossa, Bornissa.

Barcelonan pakollisia vierailukohteita ovat tietysti modernistiarkkitehti Antoni Gaudín taianomaiset rakennukset, kuten – Vatikaanin Pietarinkirkon jälkeen vierailluin kirkko maailmassa – Sagrada Familia, Passeig de Gràcia -ostoskadulla kannattaa katsastaa Ristiriitaisuuden kortteli, eli Barcelonan kolmen tärkeimmän modernistiarkkitehdin upeat rakennukset, kuten Gaudín Casa Batlló ja suklaakahvilan ja kaupan sisällään pitävä Casa Amatller. Näitä vastapäätä lumoaa Gaudín vaikuttavimpiin töihin lukeutuva Casa Milà eli Pedrera. Ravalista löydät Gaudín Palau Güellin. Modernistitaloja voit ihailla vaikka vain ulkoapäin tai pääsymaksua vastaan myös sisäpuolelta.

Gaudín kohteista kannattaa käydä myös Parc Güell -puistossa, josta löytyy arkkitehdin kotimuseo. Gaudí-talojen jälkeen kuuluisimpia modernistirakennuksia ovat Eixamplessa sijaitseva Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau – kyllä, sairaalakin voi olla nähtävyys! – ja Bornin häikäisevä konserttisali Palau de la Música Catalana. Vähemmän tunnettuja modernistikohteita ovat Gaudín Casa Vicens ja Bellesguard sekä Puig i Cadafalchin Casa de les Punxes.

Katalonian kansallistaidemuseon MNAC:in valikoima on niin suuri, että sille kannattaa varata yksi kokonainen päivä. Picasso-museo on Barcelonan vierailluimpia kohteita ja käsittää malagalaistaiteilijan teoksia ajalta, jolloin hän asui Barcelonassa. Muita vaikuttavia taidemuseoita ovat modernin taiteen museo MACBA, Joan Mirón säätiö ja Antoni Tàpiesin taidemuseo.

Myös Montjuïc-kukkula ja Tibidabo-vuori tarjoavat takuuvarmasti eksoottisia näkymiä. Lapsille mieluisat kohteet tiedemuseosta akvaarioon ja Kolumbuksen patsaasta eläintarhaan on listattu Lasten kanssa -sivulla.

Nähtävyyksiä voi ihastella myös kiertoajelulla maalta tai Välimereltä käsin.

Barcelonan kaupunginosat

Barcelonan kaupunginosat. Kuvitus © Erica Löfman. Kartta © OpenStreetMap contributors, opendatacommons.org
Barcelonan kaupunginosat. Kuvitus © Erica Löfman. Kartta © OpenStreetMap contributors, opendatacommons.org

Barcelonan Vanha kaupunki, Ciutat Vella perustettiin yli 2000 vuotta sitten. Siihen kuuluvat Gòtic, Raval, Born ja Barceloneta erottuvat toisistaan melkoisesti niin tunnelmaltaan kuin identiteetiltäänkin.

Gòtic sijoittuu Plaça Catalunyalta päin katsottuna Ramblan vasemmalle puolelle. Gòtic tunnetaan kapeista sokkeloisista kivikaduistaan, jotka kiemurtelevat jylhien goottilaiskirkkojen, koristeellisten renessanssipalatsien ja boheemien keskiaikaisten kerrostalojen lomitse viehättäville aukioille, yllättäville sisäpihoille ja hämyisille kujille.

Plaça Catalunyalta katsottuna Ramblan oikealla puolella sijatseva Raval on aina ollut kaupungin pahamaineisin seutu, jota leimaavat pimeät ja likaiset kadut, runsas ulkomaalaisväestö ja vilkas yöelämä. Raval tunnetaan myös Barcelonan parhaista vintagevaate- ja levykaupoista ja modernin taiteen museoista. Taidekeskusten kupeeseen on avattu paljon gallerioita, kirjakauppoja, sisustusliikkeitä, trendikahviloita ja kasvisruokaravintoloita.

Bornista löytyvät Vanhan kaupungin parhaat viinituvat, tapasbaarit ja vaatekaupat löytyvät. Barcelonetassa on pitkän hiekkarannan lisäksi kosolti rantaravintoloita, “xiringuitoja”. Täällä herkuttelet myös Barcelonan parhailla paelloilla ja merenelävillä. Ravintoloiden lisäksi Barcelonetan rannassa sijaitsevat Barcelonan suosituimmat pintaliitoklubit.

Barcelonan suurin kaupunginosa Eixample on kuuluisa Gaudín ja muiden modernistiarkkitehtien upean värikkäistä rakennuksista. Pakollisia nähtävyyksiä ovat Sagrada Familia -kirkko sekä Passeig de Gràcia -kadun Casa Batlló, Casa Milà ja Casa Amatller. Eixampleen sisältyy myös trendikäs Sant Antonin kaupunginosa, joka tunnetaan hyvistä kahviloistaan ja vermuttibaareistaan.

Gràcian kaupunginosassa on paljon paikallisten suosimia kahviloita, baareja ja pikkuputiikkeja, jotka sijaitsevat useimmiten viihtyisten plaçojen eli aukioiden ympärillä. Gràcian vierestä kannattaa katsastaa myös Barcelonan maanläheisin ja edullisin kaupunginosa Horta-Guinardó. Hortan parhaat tapaspaikat, baarit ja putiikit sijaitsevat Plaça Eivissan kupeessa.

Hienoston asuinalueeseen, Zona altana, eli yläkaupunkina tunnettuun kaupunginosaan lukeutuvat tunnelmallinen Sarrià, Camp Nousta tunnettu Les Corts, viehättävä Sant Gervasi sekä Barcelonan korkein huippu Tibidabo.

Barcelonan hotellit

Hotel Ohlan terassinäkymä © Tuulia Kolehmainen
Hotel Ohlan terassinäkymä © Tuulia Kolehmainen

Majoituspaikkakin voi olla elämys. Barcelonaan avataan koko ajan uusia ultratyylikkäitä boutique-hotelleja ja omaperäisiä hostelleja. Näiltä sivuilta löydät majoitukset aivan Välimeren kupeesta, viiniteemaisesta boutique-hotellista tai LHTB-hotellista. Lasten kanssa -sivulta löydät parhaat perhehotellit.

Lue lisää hotellisuosituksia:

Katso ajankohtaiset hinnat ja varaa hotelli Barcelonasta.

Barcelona lasten kanssa

Tibidabon kirkon tornista on huikeat näkymät. © tripsteri.fi / Tuulia Kolehmainen
Tibidabon kirkon tornista on huikeat näkymät. © tripsteri.fi / Tuulia Kolehmainen

Barcelona on erinomainen kohde myös perhelomalle. Lasten kanssa voi loikoilla biitsillä, körötellä köysiradalla, hurauttaa kaapelijunalla Tibidabo-vuorella sijaitsevaan huvipuistoon tai kummastella eksoottisia kaloja akvaariossa. Suklaamuseo kiehtoo koko perhettä, samoin Espanjan pienoismaailma Poble Espanyol sekä Tiedemuseo CosmoCaixa.

FC Barcelona

Barçan Champions liigan voitonkulkue 2009 Barcelonassa © Tuulia Kolehmainen
Barçan Champions liigan voitonkulkue 2009 Barcelonassa © Tuulia Kolehmainen

Jalkapallofanit eivät voi jättää käymättä FC Barcelonan kentällä ja jalkapallomuseossa. Liigan pelejä on hauska seurata kulmakuppilassa aidon kannattajajoukon kera.

Osta mobiililippu ennakkoon Camp Noulle ja jalkapallomuseoon.

Shoppaile Barcelonassa

La Veintinueve -putiikki Gòticissa © Tuulia Kolehmainen
La Veintinueve -putiikki Gòticissa © Tuulia Kolehmainen

Shoppailijoille Barcelonasta löytyy kaikkea huippumuodista kirppareihin ja retroaurinkolaseista perinteiseen keramiikkaan eikä herkkupuodeistakaan malta lähteä pois tyhjin käsin. Paikallisten suunnittelijoiden puodeista teet eettisiä ja uniikkeja löytöjä. Parhaat putiikit löydät Vanhasta kaupungista.

Suosittujen vaatemerkkien outleteja on paljon, etenkin Eixamplessa, Girona-kadulla. Outleteistä kiinnostuneelle hyvä vaihtoehto on myös tehdä retki Barcelonan ulkopuolella sijaitsevaan La Rocan outlet-kylään, johon tehdään bussiretkiä Barcelonasta käsin.

Matkusta Barcelonaan – lentäen tai junalla!

Barcelonaan suoria lentoja Suomesta lentävät Finnair, Norwegian ja huhti-lokakuussa Vueling. Edullisia lentoja voi myös hakea vaikkapa ebookersilta.

Barcelonaan on mahdollista matkustaa myös maitse. Halvimmillaan Barcelonaan pääse Helsingistä tai Turusta laiva-juna-yhdistelmällä vain noin 190 eurolla. Maata pitkin -sivustolla on helppo tehdä junien reittihakuja. Yleensä paras tapa junailla Barcelonaan on ottaa autolautta Tukholmaan ja jatkaa junalla Kööpenhamina-Hampuri-Pariisi-Barcelona. Ratatöiden vuoksi 7.6.2019 eteenpäin nopein reitti kulkee seuraavasti: Tukholma-Kööpenhamina-Bryssel-Barcelona. Katso reitit.

Matkusta Barcelonassa

Tram Via Blau eli Sininen raitiovaunu © Tuulia Kolehmainen
Tram Via Blau eli Sininen raitiovaunu © Tuulia Kolehmainen

Barcelonan julkisen liikenteen verkosto on laaja ja kattava. Lyhyet matkat on helpointa on liikkua jalan, pidemmät metrolla. Lähijuna, raitiovaunu ja kaapelijunakin kuuluvat Barcelonan julkisen liikenteen verkkoon. Montjuïcin köysirataan on puolestaan ostettava lippu erikseen.

Taksi Barcelonassa sekä auton, skootterin ja pyörän vuokrausvinkkejä.

Barcelona viettelee

© Tuulia Kolehmainen
“Hortan keinu” © Tuulia Kolehmainen

Mikä on juuri sinun syysi ihastua Barcelonaan? Minulle se oli perinteisesti sanoen “koko paketti”. Historiallinen ulottuvuus, kaupungin omaperäinen arkkitehtuuri ja taide, vilkas yöelämä, herkullinen ruoka, palmut, vuoret, viinitilat, rannat, turkoosi meri, välittömät ihmiset, rento asenne, huumori ja elämänilo, katujuhlat – ja tietysti kuumat Välimeren yöt!

Lue lisää mahtavia vinkkejä Tripsteri Barcelona -matkaopaskirjasta ja DayTripsterin Barcelona-sovelluksesta!

Lataa ilmainen DayTripster ja tutustu Barcelona-mobiilioppaaseen

Haluatko nähdä Barcelonan matkallasi parhaat ravintolat, kaupat ja nähtävyydet kartalla ja saada julkisen liikenteen aikataulut ja kävelyreitit napin painalluksella? Lataa siis ilmainen DayTripster AppStoresta tai GooglePlaystä ja tutustu Barcelona-sovellukseemme!

DayTripster-matkasovelluksesta löydät ainutlaatuisen laajan valikoiman Barcelonan parhaita nähtävyyksiä, ravintoloita, baareja, hotelleja, museoita, rantoja, puistoja ja lasten kohteita ja tarinallisia anekdootteja ja reilun matkailun vinkkeliä unohtamatta.

Lisäksi saat Tripsterin kokoamat valmiit Barcelonan kaupunkikierrokset tai voit tallettaa suosikkipaikkasi sekä luoda omia kaupunkikierroksia!

DayTripster Barcelona -sovellus
iOS-latausnappi
Android-latausnappi

Tripsterin Barcelona-opaskirja

Tripsterin 2018 julkaistusta Barcelona-opaskirjasta saat parhaat vinkit Barcelonan-matkalle.

Mikä on paras aika matkustaa Barcelonaan, missä maistella muotijuoma vermuttia, entä mistä saat parasta vegaanista ruokaa tai paikallisten pienyrittäjien loihtimia muotiluomuksia ja matkamuistoja? Entä mitä tapahtumia ei Barcelonassa ainakaan kannata missata?

Kaiken tämän opit Barcelonassa pitkään asuneen Paula Kultanen Ribasin kirjoittamasta ja Tuulia Kolehmaisen kuvaamasta Tripsteri Barcelona -opaskirjasta, jonka hinta Suomalaisessa kirjakaupassa on vain 14,95 ! Suomen ulkopuolelle kirjan voi tilata Bookystä. Kirjan on kustantanut ReadMe (Bonnier) ja se on painettu Suomessa.

Tripsteri Barcelona-opaskirja

Kuuntele Tripsterin Barcelona-podcast

Tässä Tripsteri-podcastin jaksossa matkatoimittaja Paula Kultanen Ribas juttelee elämästään Barcelonassa yhdessä valokuvaaja Tuulia Kolehmaisen kanssa ja paljastaa parhaat vinkkinsä suurkaupungin sykkeeseen.

Jaksossa selviää muun muassa mistä Barcelonan vermutti- ja alkuviinibuumi saivat alkunsa, mistä saa katalonialaista kotiruokaa vegaanisena, mitä eroa Barcelonan kaupunginosilla on ja mikä on kaupungin vinkein katujuhlia.

© Paula Kultanen Ribas

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Lue lisää

Kommentit (7):

Markku Kuusela 12.03.2019 17:15

Hei!
Olemme aikeissa vierailla Barcelonassa pääsiäisviikolla - la 13.4. - to 18.4.2019.
Kuinka paljon paikalliset kansoittavat katuja ja erityisesti nähtävyyksiä kyseisenä aikana?
Heillähän on kyseisellä viikolla ilmeisen paljon vapaita.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Tuulia Kolehmainen 17.03.2019 19:37

Hei Markku, monet paikalliset lähtevät pääsiäisviikolla reissuun, mutta kaupunkiin jäävät toki kansoittavat katuja ja tapahtumia. Paikallisia harvoin näkee jonottamassa suosituimpiin nähtävyyksiin. Mukavaa pääsiäismatkaa teille!

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Taina Linja 22.10.2018 20:52

Miten meidän kannattaa kulkea Barcelonan lentokentältä hotelli barcelona universal hotellille ja taas takaisin tullessa taas hotellilta lentokentälle? Meitä on 3 eläkeläisnaista.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Tero Koponen 01.09.2018 07:28

Moi, olemme tulossa Barcelonaan ja jatkamme Saloun kaupunkiin. Pääseekö lentokentältä suoraan junalla vai keskustan kautta? Midtä löytyy juna-aikataulut? Kiitos etukäteen!

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Tuulia Kolehmainen 04.09.2018 21:54

Hei, juna-aikataulut ja lipunostot löytyvät Renfen sivulta: http://www.renfe.com/EN/viajeros/index.html
Matkustatte kentältä päärautatieasema Santsille, jossa vaihdatte Salouhun menevän junaan.
Hauskaa matkaa!

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Katja 03.05.2018 19:35

Moikka! Luin joko tripsterin matkaoppaasta tai täältä että Barcelonassa on jokin korkea rakennus (hotelli?) jossa on upea kattoterassibaari, josta on upeat näkymät. Ajattelin viedä äitini sinne drinksuille hänen 60v syntymäpäivänsä iltana. Nyt en kuitenkaan löydä enää sen hotellin(?) nimeä mistään. Mikä se olikaan?
Myös muita ideoita kaipailen hänen syntymäpäiväohjelmaansa. Olen ajatellut pitää kaiken salaisuutena ja yllättää hänet. Päivä rakentuisi muutamista yllätyksistä. Viinitilakäynti on yksi vaihtoehto.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Paula Kultanen Ribas 04.05.2018 12:45

Moi Katja! Opaskirjan Hotellit-luvusta löytyy tosiaan tietoiskuna lista Barcelonan parhaista kattoterassibaareista! Esimerkiksi Hotel Ohlan kattoterassi on upea! Vein juuri omaa 6-kymppistä äitiäni kivoihin paikkoihin Barcelonassa. Esim. tapakset Colmadossa (Enric Granados -kadulla), mustekala-annos Graciassa sijaitsevassa Gut-ravintolassa, modernistinen audiokohde Casa Amatller Gaudí-talojen kupeessa, joka huipentui suklaan maisteluun, flamencokonsertti huikeassa Palau de la Musicassa ja vein hänet vielä sitten ekokampaajalle Llonguerasin ekokampaamoon... Viinibaareista suosittelen Bar Brutalin alkuviinibaaria ja vaikka vierailua jollakin cavatilalla! Hauskaa päivää teille!

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Nameles 18.03.2018 21:02

Hei! Mikä on yleinen käytäntö kodittomien/kerjäläisten kanssa. Antaako rahaa, ruokaa? Entä heidän mukanaan usein kulkevat lemmikit?

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Tuulia Kolehmainen 21.03.2018 17:10

Romanikerjäläisille annetut eurot päätyvät ikävä kyllä usein mafialle. Poikkeuksiakin toki on. Barcelonan kaduilla näkee paljon kodittomia ja osa heistä päivystää vuodesta toiseen samassa paikassa lemmikin kanssa tai ilman. Oma ryhmänsä ovat ryöstön uhriksi joutuneet reissaajat, jotka syystä tai toisesta eivät ole saaneet mistään apua. Ihmiskohtaloita on niin monenlaisia. Pankkiautomaattikopit ovat suosittuja, lämpöisiä yöpymispaikkoja. Rahaa ja ruokaa voi hyvin antaa hätää kärsivälle, mutta lompakkoa ei kannata kaivaa esiin keskellä katua. Kolikot kannattaa pitää taskussa valmiina, josta ne on helppo kaivaa esiin.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Kaizla 14.02.2018 14:19

Hei, olen menossa yksi Barcelonaan 2.-7.4.2018. Hotelli on Torin, sijainti aika keskustassa käsittääkseni. En ole ennen käynyt, joten olisiko hyviä vinkkejä? onko tuolloin jotain erikoista tiedossa mitä kannattaisi käydä vilkaisemassa.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Tuulia Kolehmainen 16.02.2018 11:54

Heippa, tuoreimmat vinkit kaupunkiin ja paljon muuta löydät vasta ilmestyneestä Tripsteri Barcelona -matkaoppaastamme: https://tinyurl.com/ydy5fhjh Jos espanja taittuu, niin kannattaa seurata Le Cool -nimistä verkkojulkaisua, josta löytyy joka torstai parhaat menovinkit kaupunkiin. Time Out Barcelonasta saattaa myös bongata tärppejä, tosin sen englanninkielinen versio on suppeampi katalaanin- ja espanjankielisiin julkaisuihin verrattuna. Kaupungin sivuilta löytyy myös tapahtumakalenteri: http://agenda500.barcelona.cat/en/.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Marjo 17.10.2017 11:05

Hei, matkustamme Barcelonaan 22.10-25.10 yövymme Axel hotel Barcelonassa. Onko tänä viikonloppuna siellä niitä isoja kirpputoreja ja jos on niin missä/mikä olisi lähin?
Terv Marjo

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Tuulia Kolehmainen 20.10.2017 23:10

Moikka Marjo, ei osu silmään isoja kirpparitapahtumia tuolle viikonlopulle, mutta Sant Antonin kauppahallissa on joka sunnuntai klo 8.30-14.30 kirpparityyppiset markkinat: http://www.dominicaldesantantoni.com/index.php
Myös Els Encants Vellsin legendaarinen tori on auki tuolloin klo 9-20: http://www.encantsbcn.com/es/agenda
Plaça Reialilla on sunnuntaisin sympaattiset keräilijöiden markkinat klo 9-14.30.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *