Hotellit lähellä Barcelonan lentokenttää

Seuraavat hotellit sijaitsevat vain muutaman minuutin automatkan päässä Barcelonan El Prat -lentokentästä ja hotellien hintaan sisältyy ilmainen lentokenttäkuljetus. Mukana on myös yksi lentokentällä sijaitseva hotelli.

Barcelonasta Helsinkiin lennot lähtevät usein todella aikaisin aamulla. Niinpä hyvä vaihtoehto on varata viimeiseksi Barcelonan yöksi hotelli läheltä lentokenttää.

DayTripster Barcelona -sovellus
iOS-latausnappi
Android-latausnappi

Sleep & Fly

© Sleep&Fly
© Sleep&Fly

Tämän lähemmäksi lentokenttää ei pääsekään. Sleep & Fly sijaitsee nimittäin lentokentällä. Pelkistetyissä huoneissa on kahvinkeittomahdollisuus, oma wc ja minibaari ja aamiaisbuffetti sisältyy hintaan.

Huoneita voi varata myös vain päivälepoa varten kolmeksi tai kuudeksi tunniksi klo 10–18 välisenä aikana.

Missä: El Prat de Llobregatin kaupungissa, Barcelonan lentokentällä. Pääset tänne keskustasta samoin kuin lentokentälle.

Katso ajankohtaiset hinnat tästä.

Tryp Barcelona Aeropuerto

Tämä moderni Meliá-ketjuun kuuluva hotelli sijaitsee vain kahden kilometrin eli muutaman minuutin päässä Barcelonan lentokentästä. Huoneen hintaan sisältyy ympärivuorokautinen lentokenttäkuljetus.

Aikaista aamiaista saa täällä jo klo 4.30 alkaen. Myös erikokoisia perhehuoneita hotellista löytyy.

Missä: El Prat de Llobgregatin kaupungissa, osoitteessa Plaça del Pla del Estany 1–2. Kätevimmin pääset Barcelonan keskustasta paikalle, kun matkustat ensin lentokentälle ja tilaat hotellilta kuljetuksen kentältä hotellille.

Katso ajankohtaiset hinnat tästä.

BAH Barcelona Airport Hotel

Tämä hotelli ei nimestään huolimatta sijaitse lentokentällä, mutta kuitenkin vain 1,5 kilometrin päässä T2-terminaalista. Huoneen hintaan sisältyy lentokenttäkuljetus ja huonetyypistä riippuen kahvi tai isommatkin tarjoilut.

Julkisten tilojen sisustus on kuin lentokentän aulassa, huoneet sen sijaan ovat kotoisat.

Missä: El Prat de Llobgregatin kaupungissa, osoitteessa Plaça la Volateria 3
Kätevimmin pääset Barcelonan keskustasta paikalle, kun matkustat ensin lentokentälle ja tilaat hotellilta kuljetuksen kentältä hotellille.

Katso ajankohtaiset hinnat tästä.

Hesperia Barcelona Tower

Aiemmin Barcelonassa käyneet ovat varmasti lentokenttämatkoilla kiinnittäneet huomiota tähän korkeaan hotelliin, jonka katolle on laskeutunut lentävä lautanen. Kyseessä on Hesperia-ketjuun kuuluva hotelli Barcelonan bisnesalueella lentokentän ja keskustan puolimatkassa. Sekä keskustaan että lentokentälle on ajomatkaa 8–10 minuuttia.

Tornihotellin huoneista on huikeat näkymät vuorille ja Barcelonan keskustaan päin. Joihinkin huoneisiin sisältyy myös oma parveke. Lentävää lautasta muistuttavan kupolin sisällä on häikäisevä näköalaravintola.

Hesperia Barcelona Towerissa on helppo majoittua myös koko loman ajan, sillä läheiseltä Hospital de Bellvitgen metroasemalta pääsee Barcelonan ydinkeskustaan metrolla ilman vaihtoa 25 minuutissa.

Lentokenttäkuljetus ei sisälly huoneen hintaan, mutta taksi täältä käsin on nopea ja edullinen (noin 20 €).

Missä: Hospitalet de Llobgregatin kaupungissa, osoitteessa Gran Via 144.

Katso ajankohtaiset hinnat tästä.

Lue myös:

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *