Born

Bornissa sijaitsevat vanhan kaupungin parhaat vaatekaupat, viinituvat, tapas- ja pintxobaarit. Montcada-kadulla sijaitsee pintxo-baarien lisäksi myös shampanjabaari, Picasso-museo ja poikkikatu Passeig de Bornilta pääset ihailemaan kuuluisaa “Meren katedraali”, goottilaiskirkko Santa Maria del Maria.

Borniin on viime aikoina avattu myös ihania alkuviinibaareja. Can Cisasta saa alkuviinien painikkeeksi katalonialaista ruokaa, Bar Brutalista ja L’Ànima del vistä tapaksia.

Princesa-kadun kupeessa sijaitsee hyviä brunssikahviloita. Lähellä on myös erinomainen piknikpuisto Parc de la Ciutadella ja riemukaari Arc de Triomf. Suklaamuseossa pääsee ihailemaan suklaista Sagrada Familia -kirkkoa.

Bornin parhaat hotellit

Hotellin meeting point. © chic&basic
Hotellin meeting point. © chic&basic

Born on oiva yöpymispaikka, jos pidät autenttisesta tunnelmasta, meren ja viheralueiden läheisyydestä. Suositeltavia hotelleja ovat esimerkiksi seuraavat:

Chic & Basic Born: Tunnelmallisella hotellilla on huippu sijainti museoiden, ostoskatujen, Ciutadella-puiston ja tapasbaarien lähellä.

Hotel Ohla: Ohla sijaitsee Gòticin ja Bornin rajalla. Huikea kattoterassi ja sijainti lähellä rantaa. 

Lue myös:

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *