Barcelonan hotellit

Tripsterin hotellisuosituksista löytyy uniikkeja designmajoituksia - kuten keskustan viiniteemainen hotelli, luksusta Välimeren rannalla, itämainen boutique-hostelli, lapsiperhekohteita ja kaksi LHTB-hotelliakin. Lisäksi löydät suositukset Barcelonan lentokentän lähellä sijaitseviin hotelleihin.

Koska Barcelona on maailman suosituimpia matkakohteita, hotelli kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkaa, varsinkin jos reissaat kesällä ja muina loma-aikoina. 

Barcelonan hotellien hintatasosta

Hotellien hinnat vaihtelevat aika reippaastikin sesongin mukaan. Hintoja nostavat paitsi yleiset lomakaudet myös suositut messut ja festarit. Älä siis ihmettele, jos Barcelonassa käynyt tuttava suosittelee edullista hotellia, joka toisena hetkenä osoittautuukin kalliimmaksi – tai vieläkin halvemmaksi!

“Hotellin voi mainiosti varata keskustan ulkopuolelta.”

Korkeimmillaan hinnat ovat espanjalaisten lomien aikaan elokuussa, kun Barcelonaan saapuu ulkomaalaisten lisäksi lomailijoita muualta maasta. Edullisinta on helmi–maaliskuussa ja loka–marraskuussa.

Barcelonan hotellitarjonnasta

Barcelonassa on aivan ihania boutique-hotelleja, joista valita elämyksellisin. Valitse hotelli upealla kattoterassilla, ekologisella aatteella ja kemikaalittomilla siivousaineilla, ilmaisten joogatuntien kera, vuorilta tai aivan Välimeren syleilystä. Hotelleja löytyy niin viini-, leipomo- kuin puutarhateemalla, keskiaikaisista goottilinnoista ja modernistisista palatseista.

Lue lisää Tripsterin suosittelemista ja testaamista hotelleista:

Airbnb Barcelonassa

Airbnb-majoituksia Barcelonasta löytyy paljon, mutta suuri osa laittomia! Jos et halua poliisirynnäkköä majapaikkaasi, kannattaa mieluummin varata hotellihuone tai vähintäänkin varmistaa airbnb-asunnon laillisuus Barcelonan kaupungin sivuilta.

Lisäksi Airbnb:n ongelmia on, että asuntokeinottelu on nostanut lyhyessä ajassa kaupungin vuokratason monin paikoin paikallisille liian korkeaksi. Sijoittajat ostavat tai vuokraavat ja uudelleen vuokraavat asuntoja moninkertaisella voitolla.

Mistä varata hotelli Barcelonassa?

Koska välimatkat eivät ole Barcelonassa kovin pitkät ja taksilla matkustaminenkin on edullista, hotellin voi mainiosti varata keskustan ulkopuolelta.

Monet paluulennot Barcelonasta Suomeen lähtevät harmillisen aikaisin. Jos haluat minimoida univajeen, kannattaa viimeiseski yöksi varata hotelli läheltä lentokenttää, myös itse kentällä sijaitsee yksi hotelli.

Tripsterin parhaat Barcelonan vinkit mukaan matkalle

Lataa DayTripster-matkasovelluksen Barcelona-opas, niin näet kaikki paikat kartalla sijaintisi mukaan. Saat myös reittiohjeet, aukioloajat ja parhaat kaupunkikierrokset! Tai lue lisää huippuja paikallisvinkkejä Tripsteri Barcelona -opaskirjasta.

DayTripster Barcelona -sovellus
iOS-latausnappi
Android-latausnappi

Etsi hotelli Barcelonasta

Booking.com

© Paula Kultanen Ribas

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Lue lisää

Kommentit (1):

Mari 24.03.2016 07:35

Hei! Mikä on sinun lempihotellisi ja miksi?

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Paula Kultanen Ribas 24.03.2016 12:17

Kiitos kysymyksestä!

Tässäpä muutamia suosikkejani eri hintaluokista:

1. Passeig de Gràcian päässä oleva, upeassa modernistipalatsissa sijaitseva CASA FUSTER, koska mieletön sisustus, sijainti ja historia!

2. Hotel Praktik Rambla. Todella hyvä hinta-laatusuhde. Keskeinen sijainti, tyypillinen barcelonalainen sisustus ja edullinen hinta.

3. Huoneistohotelleista Sagrada Familian vieressä sijaitseva HOSTEMPLO. Perheelle sopiva, rauhallinen, mutta keskeinen sijainti, siisti ja edullinen.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *