Barcelonan edulliset hotellit

Barcelonan hotellien hintataso ei ole kaikkein halvimmasta päästä, mutta edullisetkin hotellit voivat olla hulppeita. Tälle listalle on valittu omaperäisiä boutique-hotelleja, täkyjä ydinkeskustan liepeiltä ja yksi viiniteemalle omistettu hotellikin.

Praktik Rambla

Miksi: Sijainti, tyyli ja edulliset hinnat – Praktik Rambla on varma valinta niin lapsiperheelle, shoppaajalle, kulinaristille kuin kulttuurimatkailijalle. Boutique-hotelli sijaitsee vain kävelymatkan päässä ydinkeskustasta Barcelonan parhaiden ravintoloiden (tsekkaa ainakin Carrer Enric Granados -katu!), pääostoskatu Passeig de Gràcian ja Gaudín modernististen rakennusten lähellä. Hotellin sisustus on viehättävä yhdistelmä skandinaavista tyylikkyyttä ja etelämaalaista eksotiikkaa koristeellisine lattialaattoineen. Tämän barcelonalaisempaa majoituspaikkaa on vaikea löytää: hotellirakennuksen arkkitehti on suunnitellut myös Sagrada Familian kryptan. Modernin tyylikäs sisustus ja kaupungin paras hinta–laatu-suhde.

Missä: Lähellä keskustaa, Rambla de Catalunya 27. Metro: L2/L3/L4 Passeig de Gràcia.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Praktik Vinoteca

Miksi: Hyvä viini on olennainen osa Barcelonan sielua. Tässä hotellissa pääset jututtamaan paikallista huippusommelieria ja maistelemaan harvinaisia viinejä hotellin viinibaarissa. Henkilökunta hoitaa tarvittaessa haluamiesi viinien lähetyksen kotiosoitteeseesi, jos haluat tilata isommankin satsin. Vuonna 2014 avatun hotellin huoneet hohtavat yhä uutukaisuuttaan.

Missä: Aivan keskustassa. C/ Balmes 51. Metro: L2/L3/L4 Passeig de Gràcia tai L1/L2 Universitat

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Praktik Garden

Miksi: Kaipaatko kivikylän keskellä pientä vehreyttä? Tästä urbaanista keitaasta sitä löytyy. Moderni, pelkistetyn vaalea sisustus ja vehreä sisäpiha auringonpalvontaa varten.

Missä: Rauhallisessa Eixamplessa, kävelymatkan päässä keskustasta. C/ Diputació 325. Metro: L4 Girona

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Market Hotel & Restaurant

Miksi: Haluatko yöpyä lähellä kaupungin parhaita baareja ja kahviloita? Silloin valintasi on Market. Hotellin ravintolassa tarjoillaan edullisia lounasmenuita, cocktailbaarin tyyli jäljitelee 30-luvun Hong Kongia ja huoneet ovat maskuliinisesti sisustettuja kuin James Bond -elokuvassa.

Missä: Barcelonan trendikkäimmässä kaupunginosassa Sant Antonissa, C/ del Comte Borrell 68. Metro: L2 Sant Antoni.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Room Mate Carla

Miksi: Värikkäästi sisustettu boutique-hotelli edustaa välimerellistä tyylikkyyttä parhaimmillaan. Ripaus Gaudía ja toinen Almodóvaria. Huoneista on upeat näkymät kaupungille.

Missä: Eixamplessa, 10 minuutin metromatkan päässä keskustasta. C/ Mallorca 288. Metro: L4/L5 Verdaguer tai L3/L5 Diagonal

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Condado

Miksi: Jos huippumoderni design ja keskustan läheisyys eivät ole ykkösprioriteetteja, tässä erinomainen ja edullinen vaihtis.

Missä: Vähän kauempana keskustasta, rauhallisessa Sant Gervasin kaupunginosassa. C/ Aribau 201. FGC-juna: Gràcia, Metro: L3/L5 Diagonal

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Chic & Basic Born

Miksi: Hohtavan valkoinen sisustus ja korkeat huoneet tekevät yöpymisestä valoisan kokemuksen. Valosta puheen ollen: huoneen väriä voi muuttaa katkaisimesta vaaleanpunaiseksi, vihreäksi tai keltaiseksi. Huoneiden koot on ilmaistu trendikkäästi vaatteiden tapaan: M, L ja XL.

Muotikaupunginosa Bornin veikeä hotelli on kävelymatkan päässä museoista, ostoskaduista ja satamasta. Ravintola La Burguesan valikoimista löytyy purilaisia, salaatteja ja cocktaileja.

Missä: Bornissa. C/ Princesa 50. Metro: L4 Jaume I

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Sallés Hotel Pere IV

Miksi: Koska taksilla matkustaminen on Barcelonassa edullista, hotellin voi hyvin varata keskustan ulkopuoleltakin. Poblenoussa sijaitsevan Pere IV:n hinta-laatusuhde on kaupungin parhaita.

Missä: Poblenoussa, C/ Pallars 128. Metro: L4 Bogatell.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Tripsteri App Barcelona banneri
iOS-latausnappi
Android-latausnappi

© Paula Kultanen Ribas

Lue myös:

Klikkaa vasemman reunan symbolista hotellilista auki. –>

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Kommentit (1):

Teija Virkberg 12.05.2017 15:05

Hei,
lähtö Barcelonaan ylihuomenna. MAjapaikkamme on Hostel Mellow Barcelona. Onko kokemuksia ja miten kannattaa matkata lentokentältä sinne?

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *