Matkamedia Tripsterin asiakkaat ja caset

Matkamedia Tripsterin asiaakkaat ovat matkailu-, ravitsemus- ja tapahtuma-alan toimijoita. Tuotamme asiakkaille monikielistä tekstiä ja äänitarinoita verkkosivuille ja sovelluksiin, matkailupalveluiden konseptinsuunnittelua ja yritysten tarinallistamista, etäyhteyksin opastettuja virtuaalimatkoja, kuvia, kuvankäsittelyä, 360-videoita ja paljon muuta. Lue caset alta.

Alta näet Tripsterin tärkeimmät asiakkaat ja caset. Ota yhteyttä, niin mietitään, minkälaisen kokonaisuuden voisimme räätälöidä juuri sinun yrityksellesi.

Matkamedia Tripsterin vahvuuksia ovat laaja matkailutoimittajien verkosto ympäri maailman. Ammattitoimittajien lisäksi Tripsterissä työskentelee podcast- ja äänitarinatuottaja, valokuvaajia ja sovelluskehittäjiä. Edistyksellinen teknologinen kyvykkyytemme mahdollistaa täyden palvelun elämyksellisen ja monikanavaisen matkailusisällön luomisen. Olemme matkailusisältöjen tarinatalo, mutta myös projektinhallinnan, digimarkkinoinnin ja taloushallinnon ammattilaisia.

Tripsterin asiakkaat – Matkatoimistot

Case Aurinkomatkat | Kaupunkisovelluksen sisällöntuotanto ja konseptisuunnittelu

Aurinkomatkat -sovellus
Aurinkomatkat-sovellus

Laajassa yhteistyössä Tripsteri laati huomattavan kattavia kaupunkisovellussisältöjä Aurinkomatkojen asiakkaille suunnattuun sovellukseen. Tripsteri osallistui lisäksi kaupunkisovelluksen ja sen kierrosten konseptisuunnitteluun. Tärkeitä vaatimuksia työssä olivat vastuullisen matkailun asiantuntijuus, kohteiden paikallistuntemus sekä kokemus mobiilimatkaoppaiden ja sovelluskierrosten tuottamisesta.

Tripsteri vastasi kohdeasiantuntijoiden rekrytoinnista ja ohjeistuksesta, tekstien toimituksesta ja oikoluvusta, työn koordinoinnista ja tekijöiden laskutuksesta. Asiakkaalla oli siis vain yksi yhteyshenkilö, ja koko projektin maksu hoitui yhdellä laskulla. Kaupunkisovellus lanseerattiin vuonna 2019. Tripsteri loi sisällöt seuraaviin kohteisiin:

  • Wien, New York, Barcelona, Praha, Rooma, Venetsia, Madrid, Krakova, Amsterdam, Napoli, Soul, Milano, Miami, Bologna, Bryssel, Gdansk, Budapest, Alicante, Hong Kong, Tokio, Singapore, Tukholma, Ljubljana, Vilna, Riika, Nizza, Varsova, Reykjavik, Dublin, Pariisi, Lontoo, Lissabon ja Berliini.

Case Finnair Holidays | Sisällöntuotanto verkkosivustolle

Yhteistyössä Tripsteri laati kohdekuvauksia ja teemajuttuja Finnair Holidaysin verkkosivulle. Asiakas etsi sisällöntuotantoon vastuullisen matkailun asiantuntijoita ja paikallisnäkökulmaa, joten Tripsteri oli luonnollinen valinta työn toteuttajaksi. Houkuttelevien kohdetarinoiden lisäksi juttuihin sisältyi asiakkaan tyylin mukaisesti käsitellyt kuvat.

Tripsteri vastasi kohdeasiantuntijoiden rekrytoinnista ja ohjeistuksesta, tekstien toimituksesta, kuvatoimituksesta, työn koordinoinnista ja taloushallinnosta. Yhteistyö alkoi vuonna 2018. Juttujen aiheita olivat:

  • Maailman ruokapääkaupungit – Tokio, Lontoo, Barcelona, Porto, Rooma, Wien, Praha, Singapore, Amsterdam ja New York.
  • Euroopan tunnelmallisimmat joulumarkkinat – Berliini, Praha, Barcelona, Budapest, Krakova, Tukholma, Varsova, Lontoo, Riika ja Wien.
  • Etelä-Euroopan elämykset – Malta, Nizza, Tel Aviv, Alicante, Lissabon, Ljubljana, Dubrovnik, Málaga, Porto ja Venetsia.
  • Kolme syytä matkustaa kohteeseen – Seychellit, Bordeaux, Tukholma, Madrid, Kööpenhamina, Costa del Sol ja Napoli.

Case TIM | Matkatarinoita uuteen palvelukonseptiin

www.tim.travel
www.tim.travel

Asiakas otti yhteyttä Tripsteriin uudistaessaan digitaalista sisältöään kokonaan uudessa palvelukonseptissa vuonna 2019. Tripsteri valikoitui yhdeksi sisällöntuottajista laajan matkatoimittajien verkostomme, eläväisten tarinoidemme ja laadukkaiden kuviemme takia. Casessa Tripsterin työhön kuului matkatoimittajien ja -bloggaajien rekrytointi, ohjeistus, koordinointi ja taloushallinto, tekstien toimitus, kuvankäsittely sekä osittain konseptin kirkastamiseen osallistuminen.

TIM – Digitaaliseen matka-assistenttiin luomamme matkakertomukset käsittelivät mm. seuraavia kohteita:

  • Barcelona, Lontoo, Malta, Amsterdam, Pietari, Madrid, Praha, Montenegro, Georgia, Andalusia, Costa Brava, Fuerteventura, Bristol, Riika, Vilna, Firenze, Venetsia, Rooma, Lanzarote, Algarve, Ibiza, Kööpenhamina, Lofootit, Split ja Skotlanti.

Tripsterin asiakkaat – Virtuaalimatkailu

Case Virtuaalimatka.fi | Opastettuja virtuaalimatkoja verkkokauppaan

www.virtuaalimatka.fi
www.virtuaalimatka.fi

Tripsteri tekee Virtuaalimatka.fi:lle (ent. Naantalin Matkakauppa) myyntiin virtuaaliopastuksia videoformaatissa. Suositut virtuaalimatkat mahdollistavat kohteeseen tutustumisen ennen matkaa tai helpottavat kaukokaipuuta aikana, jolloin fyysinen matkustaminen kohteeseen ei ole mahdollista.

Zoomin välityksellä pidetyillä virtuaalireissuilla matkaajat pääsevät myös esittämään kysymyksiä suoraan oppaalle, joka tuntee kohteensa paikallisen tavoin. Yhteistyö käynnistyi vuonna 2020. Tripsteri on tehnyt tähän mennessä virtuaaliopastukset mm. seuraaviin kohteisiin:

Case Arilyn | Yhteistyössä AR-elämys Aki Kaurismäen kuppiloista

Lisätyn todellisuuden yritys Arilynin kanssa rakensimme sovellukseemme virtuaalikierroksen. Tripsteri vastasi kierroksen monikielisestä sisällöstä ja Arilyn AR-toteutuksesta. Lasinalusen skannaamalla matkailija pääsee suoraan sisälle Aki Kaurismäen elokuviin vieraillessaan ravintoloissa, jotka ovat toimineet Kaurismäen leffojen näyttämöinä.

Case Smart Otaniemi | Virtuaali- ja ääniopastuksia äpissä

Smart Otaniemi, Espoo
Smart Otaniemi

Smart Otaniemi käsittää Aalto-yliopiston seudun toimijoita ja merkittäviä innovaatioita loihtivia yrityksiä, joiden tiloihin ei välttämättä pääse fyysisesti vierailemaan, kuten monia tulevaisuuden energiamuotoja kehittäviä yrityksiä.

DayTripsterissä yritykset päästävät matkailijat virtuaalivisiitille tiloihinsa äänitarinoiden, tekstien ja 360-videoiden muodossa. Tripsteri vastasi projektin sisällöistä ja käännösten koordinoinnista englanniksi, japaniksi ja kiinaksi. Yhteistyö alkoi vuonna 2018.

Case XR Rajaportin sauna | Virtuaalitodellisuutta, tietovisa ja äänitarinoita

Yhdessä tamperelaisen saunaopasyrittäjä Saunakonkelin kanssa Tripsteri loi keväällä 2021 ensimmäisen XR-kierroksensa, jolla yhdistyvät virtuaaliset 360-kuvamaailmat, 3D-animointi ja pelillisyys, äänitarinat, 360-videot, tietovisa ja tekstilliset sisällöt. Kierroksella kävijä pääsee astumaan legendaarisen tamperelaisen Rajaportin saunan sisälle kuin oikeasti ja oppii elämyksellisellä tavalla lisää suomalaisen saunan historiasta ja nykypäivästä. Kierroksella pelataan myös Pokémon-tyylistä tonttupeliä.

Tässä projektissa audiotuotannosta vastasi Saunakonkeli, muusta sisällöstä, toteutuksesta ja pelisuunnittelusta Tripsteri. Ideana oli luoda yritysten käyttöön hyvin kiehtova ja erilainen, mutta silti edullinen tapa tuottaa VR/AR-pohjaisia, pelillisiä keinoja hyödyntäviä näkyvyyskierroksia ja esittelyjä.

Case Kuvataiteen Helsinki | Äänitarinakierros Biennaali-vieraille

Helsinki Marketing / My Helsinki toivoi kesän 2021 Helsinki Biennaalin oheen Tripsteriltä äänitarinakierrosta kaupungin taideannista. Kierros tukee My Helsingin sivuston taideartikkeleja tarjoten vierailijoille kiinnostavia, kuunneltavia tarinoita muun muassa gallerioista, katutaiteesta, julkisista taideteoksista, museoista, taidepuodeista ja suomalaisista taiteilijoista. Kierros pääsi myös osaksi My Helsingin paperista kuvataidekarttaa.

Tripsteri vastasi kaikesta kierroksen sisällöstä, kuvista, nauhoituksesta, editoinnista ja käännöksestä englanniksi.

Tripsterin asiakkaat – Visit-organisaatiot

Case Visit Espoo ja Enter Espoo | Espoon virallinen vierailusovellus

DayTripster-Espoo travel app
DayTripster-Espoo

DayTripster valikoitui Visit Espoon viralliseksi vierailusovellukseksi monesta syystä. Sovellusalustamme mahdollistaa omien reittien luomisen julkisen liikenteen aikatauluineen, audio-opastukset, 360-kuvien ja -videoiden esittämisen sekä monikielisen materiaalinen esittämisen helposti hahmotettavassa muodossa.

Espoo on erittäin laaja ja monipuolinen luonto-, perhe- ja kulttuurikohde, mutta myös teknologiayritysten ja koulutuskeksintöjen kehto, sovelluksemme todellinen kruununjalokivi siis. Espoo-kokonaisuutemme kieliä ovat suomi, englanti, kiina ja japani. Aasialaisille kielille kääntämämme materiaali palvelee ennen kaikkea Espoon monia innovaatiomatkailijoita.

Tripsteri on luonut laajan Espoo-kokonaisuuden yhteistyössä asiakkaan kanssa, tuottanut kohteen audio- ja virtuaaliopastukset, kuvat ja/tai kuvankäsittelyn ja tilannut käännökset suomesta muille kielille. Yhteistyö alkoi vuonna 2018.

Case Espanjan matkailutoimisto (Tourspain) | Somemarkkinointi ja podcast-tuotanto

Espanjan matkailunedistämisorganisaatio Tourspain tilasi Tripsteriltä suuren somekampanjan suunnitelman ja toteutuksen sometileillään joulukuussa 2020. Joulukalenteriin sisältyi arvontoja ja lukuisia Tripsterin toimittajien laatimia erikoisartikkeleita Espanjan eri kohteista.

Syksyllä 2021 Tourspain tilasi Tripsteriltä Espanjan kohteita esitteleviä podcast-jaksoja somemarkkinointeineen.

Case GoSaimaa | Saimaan parhaat elämykset äppikierroksina

DayTripsterin Saimaa tarjoaa Imatran, Lappeenrannan, Mikkelin, Savonlinnan sekä näiden kaupunkien ympäristöjen parhaat päiväretki-ideat, majoitusehdotukset ja muut matkavinkit helposti löydettävässä sovellusformaatissa. GoSaimaan kanssa yhteistyössä on luotu laaja Etelä-Karjalan osio. Projekti alkoi vuonna 2019.

Projektissa Tripsteri vastasi projektinhallinnasta, tekstien toimituksesta, kuvatoimituksesta ja kierrosten luonnista.

Case VisitLohja | Lohjan parhaat elämykset sovelluksessa

VisitLohja tilasi Tripsteriltä kaupungin päiväkierroksen sovellusalustalle, jolta vuoden 2021 asuntomessukohteen kävijät löytävät kätevästi majoitusta, ravintoloita, kahviloita ja nähtävyyksiä reittiohjeineen. Sisällöistä vastaa Tripsterin lohjalainen toimittaja.

Case VisitOulu ja Visit Tuusulanjärvi | Kesäartikkeleja sivustolla

Oulun ja Tuusula-Järvenpään alueen Tripsterit koostivat kesäiset menovinkkiartikkelit yhteistyössä VisitOulun ja Visit Tuusulanjärven kanssa kesällä 2021.

Tripsterin asiakkaat – Tapahtumat

Case Slush Singapore | Singaporen äppikierros messuvieraille

DayTripster SINGAPORE
DayTripster SINGAPORE

Tripsteri App Oy osallistui vuonna 2018 Singaporessa järjestettävään teknologia- ja kasvuyritystapahtumaan. Samalla teimme Slush-vierailijoille yhteistyössä tapahtuman järjestäjän kanssa paljon kiitosta keränneen Singapore-kierroksen DayTripster-sovellukseen. Tripsterin Singaporen toimittaja vastasi kierroksen sisällöistä (suomi ja englanti) sekä kuvista.

Case Sideways Festival | Festivaalin päiväkierrokset sovelluksessa

Fullsteam Records pyysi Tripsteriä laatimaan suositun helsinkiläisfestivaali Sidewaysin päiväkohtaiset ohjelmisto- ja ruokakojusuositukset sovellusalustallemme kesällä 2019. Sovellus toimi käytössä erinomaisesti, eikä kaatunut suuresta käyttäjäpiikistäkään huolimatta.

Tripsterin asiakkaat – Ravintolat ja nähtävyydet

Case Suomenlinnan hoitokunta | Suomenlinnan kesä- ja talvikierrokset sovelluksessa

Suomenlinnan hoitokunta otti yhteyttä Tripsteriin sovelluksen laajan ja ansiokkaan Helsinki-osuuden ansiosta vuonna 2018. Hoitokunnan toiveiden mukaan DayTripsteriin rakennettiin kaksi Suomenlinnan päiväretkikierrosta, toinen kesää, toinen talvikautta ajatellen. Tripsteri vastasi sisällöistä, kuvista ja 360-materiaalista. Kierrokset käännettiin myös englanniksi.

Case Teurastamo | Teurastamon ravintolat ja muut toimijat äpissä

Teurastamo on laaja ravintolakeskittymä Helsingin Suvilahdessa. Ensimmäistä kertaa alueen toimijat saatiin koottua samaan käyttäjäystävälliseen kokonaisuuteen 2018, kun paikat esiteltiin DayTripster-sovelluksessa suomeksi, englanniksi ja japaniksi. Kierros sisältää 360-materiaalia.