Smart Otaniemi esittelee tulevaisuuden energiaratkaisuja

Tee aikaharppaus ja tutustu tulevaisuuden kestäviin energiaratkaisuihin – DayTripster App Smart Otaniemi -kierroksella!

Mistä saamme jatkossa energiamme kestävästi ja kustannustehokkaasti? Tähän haasteeseen vastaa suomalainen innovaatioekosysteemi Smart Otaniemi, joka tuo uusia ratkaisuja energiatehokkuuteen ja uusiutuvan energian ja älykkäiden verkkojen hyödyntämiseen.

Smart Otaniemeen osallistuu suuri joukko toimijoita startupeista suuryrityksiin, tieto- ja viestintätekniikasta energiayhtiöihin, palveluntarjoajiin ja teknologiatoimittajiin. Tärkeintä kaikille on yhteinen pitkän aikavälin missio luoda älykkäämpää energiatulevaisuutta.

DayTripsterin opastettu Smart Otaniemi -kierros vie sinut aikamatkalle tulevaisuuden energian lähteille: muun muassa Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu Väreeseen, jonka geoenergiajärjestelmä tuottaa lähes kaiken lämmön ja jäähdytyksen koko korttelin tarpeisiin, Suomen syvimmän reiän äärellemaan ensimmäiseen geotermiseen lämpölaitokseen ST1 Deep Heatiin, Teknologian tutkimuskeskus VTT:n Digitalolle tutustumaan erääseen Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista ja VTT:n itse ohjaavalle Marilyn-robottiautolle!

Saat tietoa myös Aalto Startup Centerin yrityskiihdyttämöstä, polttokennolaboratoriosta ja salaisen osoitteen Ydinturvallisuustalosta. Tässä on taatusti erilainen turistikierros!

Smart Otaniemi -innovaatioekosysteemi perustettiin vuonna 2018 VTT:n, Aalto-yliopiston ja Espoon kaupungin yhteistyössä. Verkostossa on jo yli 100 yritystä, jotka pilotoivat erilaisia kestävän tulevaisuuden ratkaisuja. Otaniemi on oiva paikka tällaiselle elävälle laboratoriolle, sillä innovatiivisessa yliopisto- ja startup-ympäristössä päästään heti testaamaan ratkaisuja oikeiden asiakkaiden kanssa.

Nämä ilmastoneutraalit ratkaisut ovat uutta Suomessa, mutta myös uutta koko maailmassa!

Kierrokseen sisältyy reittiohjeiden lisäksi audio-opastusta ja virtuaalista 360-kuvaa.

Voit ladata ilmaisen sovelluksen reittiohjeineen ja audiokierroksineen App Storesta tai Google Playstä.

Kommentit:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *