Matkamedia Tripsterin yhteystiedot – Keitä me olemme

Matkamedia Tripsteri on paljon muutakin kuin matkailusivusto. Olemme myös Suomen ainoa matkamedia, joka tuottaa kansainvälistä matkailusovellusta, julkaisee matkaopaskirjasarjaa ja matkailupodcastiä. Ota rohkeasti yhteyttä, jos etsit yhteistyökumppania matkailusisältöihin tai mainoskampanjoihin. Yhteystiedot löydät alta.

Vuonna 2017 perustettu matkamedia Tripsteri on keskittynyt vastuulliseen matkailuun, B2B-tilaustöihin ja laadukkaisiin, monimediaisiin sisältöihin. Tuotamme tekstiä, kuvaa, äänitarinoita, kirjoja, podcastejä ja virtuaalimateriaalia (360 ja AR/VR). Verkostoomme kuuluu yli 30 matkatoimittajaa ympäri maailman.

Matkamedia Tripsterin vahvuuksia ovat kuratoitu sisältö, ammattitoimittajien vahva paikallistietämys, vastuullinen arvopohja ja edistynyt teknologia. Helsingin Sanomain Säätiö, Visit Finland ja YK:n WSA ovat palkinneet meidät vastuullisista matkamediainnovaatioistamme. Katso yhteystiedot alta.

Matkamedia Tripsteri – Yhteystiedot

Katri Kantoniemi
Toimitusjohtaja

[email protected]
+358 40 047 3382

Virtuaali- ja digimatkailun asiantuntija
Katri Kantoniemi

Ihmisistä inspiroituva myynnin ja XR-teknologioiden ammattilainen. Henkiseksi kotikaupungikseen kokee Lontoon ja rakastaa olutta, pubeja ja brittihuumoria. Energiansa ammentaa kuitenkin Suomen luonnosta.

Paula Kultanen Ribas
Viestintäjohtaja, podcast-tuottaja, b2b-suhteet

[email protected]

Barcelona, Costa Brava, Helsinki & Espoo
Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä Helsingin ja toisen kotinsa Costa Bravan väliä. Rakastaa kirjoittamista, kirppareita, Välimerta, bassonsoittoa ja alkuviiniä.

Siru Valleala
Päätoimittaja, markkinointiviestintä, sosiaalinen media, b2b

[email protected]

Japani, Tsekki, Viro, Suomi
Siru Valleala

Helsingissä ja Espoossa hengaileva toimittaja sukeltelee sulavasti myös henkisessä kotikaupungissaan Tokiossa ja nuoruuden rakastetussaan Prahassa. Leffafriikki ja vegaaniraamenin suurkuluttaja.

Tuulia Kolehmainen
AD, visuaalinen ilme

[email protected]

Kuvat: Barcelona, Costa Brava, Helsinki, Espoo & Porvoo
Tuulia Kolehmainen

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut valokuvaaja ja pöytälaatikkorunoilija. Potee Helsingissä ikuista Välimeren kaipuuta ja inspiroituu täydellisistä sävyistä ja runonsäkeistä. tuuliakolehmainen.com

Soile Vauhkonen
Talousjohtaja, laskutus

[email protected]

Tukholma & Singapore
Soile Vauhkonen

Tukholmassa asuva, sopivasti ruotsalaistunut laatuviinin, -kahvin ja finediningin ystävä ja viinibloggari.

Satu Rämö
Marketing advisor

[email protected]

Islanti
Satu Rämö

Islannissa asuva kirjailija ja luovan alan yrittäjä. Intohimona matkailu ja islanninhevosreissut.
www.satu.is

Panu Pahkamaa
CDO / kehittäjä, UI & UX -suunnittelija

[email protected]

Panu Pahkamaa, Tripsteri

Kehittäjä ja valokuvaaja Helsingistä. Kokee henkiseksi kodikseen ItuHippiKartano nimisen mökin, metsät ja erämaat, ylipäätään paikat, joissa ei ole ihmisiä.
panupahkamaa.com

Mika Vikström
CTO / kehittäjä

[email protected]

Mika Vikstrom, Tripsteri

Tripsterin palvelut ja asiakkaat

Käänny matkamedia Tripsterin puoleen, kun:

  • tarvitset sisältöä omiin kanaviisi (teksti, käännökset, kuvat, audiot, 360/AR)
  • olet kiinnostunut virtuaaliopastuksista
  • tarvitset yrityksesi brändin työstöä ja tarinallistamista
  • olet kiinnostunut white label -sovellusratkaisuista
  • haluat tukea kotimaista kestävän matkailun innovointia ja profiloitua itse vastuulliseksi toimijaksi

Matkamedia Tripsterin asiakkaita ovat muun muassa Aurinkomatkat, Finnair Holidays, Ikaalisten matkatoimisto, Naantalin Matkakauppa, Visit Espoo, Espoo Marketing, GoSaimaa, Visit Lohja, VTT, Slush Singapore, Sideways Festival, Suomenlinnan hoitokunta, Teurastamo jne. Lue esimerkkejä asiakaskeisseistämme ja ota talteen yhteystiedot yltä.

Lue myös:

Tripsterin toimittajat

Matkamedia Tripsterin tekijät ovat kohteissaan pitkään asuneita matkatoimittajia, jotka jakavat parhaat paikallisvinkkinsä rehellisesti ja rakkaudella - reilun matkailun vinkkeliä unohtamatta.

Oletko kiinnostunut liittymään Matkamedia Tripsterin tekijöihin? Oman blogin lisäksi saatat saada oman kirjan, sovellusoppaan tai podcast-jakson tai toimeksiantoja yritysasiakkailtamme. Jos kiinnostuit, lue lisää:

Aino Tanhua
Tansania
Aino Tanhua

Tansaniassa vuodesta 2009 asti vaikuttanut toimittajaja Colors of Zanzibar -matkailuyrityksen perustaja. Sansibarissa ihastuttavat itse kaupunki ja tansanialaisen elämän moninaisuus.

Alli Haapasalo
New York
Alli Haapasalo

Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja, joka muutti New Yorkiin muutamaksi vuodeksi, mutta jäi vuosikymmeneksi. Haapasalo on kirjoittanut kolme matkaopasta ja kymmeniä artikkeleita palavasti rakastamastaan kaupungista.

Anikó Kuikka
Los Angeles
Anikó Kuikka

Anikó on kuvataiteilija, joka menee minne elämä vie. Se vei vuosiksi Lontoosta Los Angelesiin, ja taas takaisin Helsinkiin.

Anneli Airaksinen
Pariisi
Anneli Airaksinen

Anneli Airaksinen on Pariisissa pitkään asunut toimittaja ja valokuvaaja, tieteen yleistajuistaja. Osa-aikaluova.

Anniina Korpela
Oslo
Anniina Korpela

Norjassa viisi vuotta asunut toimittaja ja viestintäammattilainen, jonka suurimmat Oslo-rakkaudet ovat Kampenin ja Vålerengan kaupunginosien pienet, värikkäät puutalot ja bussilinja 37.

Anu Rinkinen
Rooma & Sisilia
Anu Rinkinen

Anu on runoilija, joka työskentelee kirjallisuuden ja kirjoittamisen parissa myös opettajana, vapaana toimittajana ja suomentajana. Italialais-suomalaisen perheen toinen koti on Sisilian etelärannikolla Gelassa.

Antti Helin
Praha
Antti Helin

Matkailutoimittaja, joka tunnetaan parhaiten Suomen epävirallisena Thaimaan-matkailun maskottina. Aivan ensimmäisen opaskirjansa hän kuitenkin kirjoitti Prahasta.

Anuliina Savolainen
Pariisi
Anuliina Savolainen

Pariisissa yli 9 vuotta asunut toimittaja, valokuvaaja ja suuri ajattelija.
www.anuliina.com

Eeva Simola
Skotlanti
Eeva Simola

Toimittaja ja tietokirjailija on asunut Skotlannissa useita vuosia ja käynyt siellä yli 50 kertaa. Hän kokee sen toiseksi kodikseen.

Eeva-Maria Hooli
Costa del Sol & Málaga
Eeva Maria Hooli

Vuodesta 2013 Málagassa asunut toimittaja ja bloggaaja.
www.eevagamunda.com.

Eira Heinämies
Helsinki
Eira Heinämies

Kaupunkikulttuurista nauttiva viestinnän ammattilainen ja harrastelijabloggaaja, stadilainen ainakin neljännessä polvessa. Reissaa nähdäkseen uusia paikkoja, mutta palaa Pariisiin aina uudestaan.
www.lily.fi/blogit/pikkuseikkoja

Elina Raittila
Wien
Elina Raittila

Wienissä asunut toimittaja, jolta jäi kaupunkiin puoli sydäntä ja kokonainen sisko. Viihtyy nykyään Mikkelin seudulla.

Elisa Helenius
Helsinki
Elisa Helenius

Pitkään Punavuoressa asunut syntyperäinen helsinkiläinen, joka reissaa mielellään maailman metropoleissa. Elisa on asunut yhden syksyn ja talven Maltalla ja Bangkokissa sekä palaa yhä uudelleen Berliinin museoihin ja kahviloihin.
sateenkaarenmaalari.wordpress.com/

Erica Löfman
Berliini
Erica Löfman

Berliinissä vuodesta 2009 asunut Erica on työskennellyt journalismin ja lehtien parissa Suomessa, Irlannissa ja Saksassa. Vaikkei Berliinissä kasva mangoja eikä avokadoja, hän ei voisi kuvitella asuvansa missään muussa kaupungissa.
www.ericaswork.com

Jan Vuorenlaakso
Rio De Janeiro
Jan Vuorenlaakso

Helsingissä, Genevessä, Edinburghissa ja Oslossa asunut freelancer, joka on erikoistunut kirjoittamaan Rio de Janeirosta ja Brasiliasta. Vuotuisia ”tutkimusmatkoja” Brasiliaan on tähän mennessä kertynyt lukuisia.

Jasmina Toivonen
Amsterdam
Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Johanna Lilius
Ateena
Johanna Lilius

Kaupunkitutkija ja tietokirjailija, joka tekee mielellään etätöitä lapsuutensa maisemissa Ateenassa.

Karoliina Kinnunen-Mohr
Kööpenhamina
Karoliina Kinnunen Mohr

Karoliina Kinnunen Mohr on Kööpenhaminassa perheensä kanssa asuva viestinnän ammattilainen. Hän on ylpeä, ettei maininnut oppaassaan kertaakaan sanaa ”hygge”.

Konrad Sopyllo
Gdańsk
Konrad

Syntyperäinen seinäjokelainen, joka muutti Puolaan opiskelemaan lääketiedettä. Asuu tällä hetkellä Gdańskissa.

Liini Laes
Porvoo
Liini Laes

Porvoolaistunut kulttuuriyrittäjä ja kaupunkiopas, joka puhaltelee mielellään saippuakuplia ja haaveilee retkistä majakkasaarille.

Liisa Helve-Sibaja
Zürich
Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja.
www.palasuklaata.com

Liisa Kuittinen
Lappi
Liisa Kuittinen

Pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva toimittaja ja tekstityöläinen, joka muutti marraskuun lopussa 2014 Sodankylään keskellä syvintä kaamosta. Rakastaa Lapin kirkkaita keväthankia ja valoisia kesäöitä.
www.liisalapinihmemaassa.fi

Lotta Kauppi-Rautaoja
Pietari
Lotta Kauppi-Rautaoja

Vapaa kirjoittaja, joka astui eräänä aamuna Allegroon ja päätyi Pietariin seitsemäksi vuodeksi.

Mari Manninen
Peking
Mari Manninen

Asuin Pekingissä 2013-2016, jolloin tein näitä sivuja.

Maria Kivimaa
Lontoo
Maria Kivimaa

Itä-Lontoossa kymmenettä vuotta majaileva mainostoimistotyöläinen. Satunnaisesti musiikista, bisneksestä ja tyylistä kirjoittava freelance-toimittaja.

Milla Kontkanen
Lontoo
Milla Kontkanen

Lontoossa ja muualla Englannissa yhteensä 11 vuotta asunut toimittaja, joka tekee päätyönään videoita yliopistolle Oxfordissa. Työskennellyt Englannin jaksojen välissä Ylen radio- ja televisiotoimittajana.

Minna Manninen
Bryssel
MInna Manninen

Seikkailija ja kirjoittaja Brysselistä. Päivätöissä poliittisen viestinnän parissa, vapaalla viihdyn kirjakaupoissa, kahviloissa ja hyvän oluen äärellä. Matkustan mieluiten maata pitkin ja aina kun mahdollista, karkaan kaupungista vuorille.

Mirva Lempiäinen
Mirva Lempiäinen

Pitkän linjan matkatoimittaja ja maailmankansalainen, joka on reissannut yli 80 maassa viidellä eri mantereella. Turun seudulta lähtöisin oleva ex-newyorkilainen, joka viettää nykyisin rentoa perhe-elämää Karibian Guadeloupella.

Moona Laakso
Dublin
Moona Laakso

Puoli sydäntä Irlantiin jättänyt vapaa toimittaja-kirjoittaja ja luovan kirjoittamisen ja kirjallisuuden opiskelija, joka oppi juomaan Guinnessia vasta palattuaan takaisin Suomeen neljä vuotta Dublinissa asuttuaan.

Noora Mattila
Portland, Seattle- & Vancouver
Noora Mattila

Lähes kaikkeen erikoistunut toimittaja, joka tutkii Pohjois-Amerikan peränurkkia amerikkalaisen miehen ja meksikolais-saksalaisen koiran kanssa.

Outi Kuoppala
Madrid
Outi Kuoppala

Madridissa pitkään asustellut oululainen humanisti, joka työskentelee Suomen Madridin-instituutissa kulttuurituottajana.

Reetta Kemppi
Kalifornia
Reetta Kemppi

Toimittaja ja valtiotieteilijä, joka etsii ihannekaupungin aineksia tällä hetkellä San Franciscossa.

Saara Helkala
Lissabon
Saara Helkala

Aurinkoisessa Lissabonissa useamman vuoden asunut graafikko ja kirjoittaja, joka ihastelee edelleen päivittäin kauniita kaakelikuvioita ja pastellivärejä.
www.saarahelkala.com

Sini Rämö
Georgia
Sini Rämö

Tbilisissä asuva tasa-arvoasiantuntija ja joogaopettaja, jonka sydän sykkii erityisesti Georgian koirille, viineille, soolomatkailulle ja Tbilisin rosoisten katujen kahvila-aarteille.
www.landingsolo.com
Instagram @landingsolo 

Tripsterin maskotti "Triptopus"

Matkamedia Tripsteri etsii aina vastuulliset arvomme jakavaa ja kohteensa paikallisen tavoin tuntevaa vahvistusta. Voisiko tähän tulla sinun kuvasi?