Vaikuttavuutta podcastistä

Podcastit kasvattavat jatkuvasti suosiotaan paitsi viihteenä myös tiedonlähteenä. Haluatko sinäkin äänesi kuuluviin uudelle kohdeyleisölle? Tripsteri tuottaa kaikenlaiset podcastit alusta loppuun. Laadukasta äänituotantoa on miellyttävää kuunnella myös kuulokkeilla ja yleisösi yhdistää brändisi ammattimaisuuteen myös äänenlaadun suhteen.

Haluatko luoda ihan oman podcast-jakson tai kokonaisen sarjan tuotantokausineen? Tarvitsetko apua käsikirjoitukseen, juontoon, tai vain paikkaa, jossa äänittää oma ohjelmasi? Ota meihin yhteyttä, niin räätälöidään sinulle sopiva kokonaisuus. Luomme sinulle ammattimaisen äänimaailman ja ohjelman, jonka voit ylpeydellä julkaista haluamassasi kanavassa.

  • Äänitämme, miksaamme, masteroimme ja halutessasi teemme myös tunnusmusiikin ohjelmaasi. Käytämme vain ammattimaista äänityskalustoa, mutta hintamme on erittäin kilpailukykyinen.
  • Käsikirjoitamme, toimitamme ja halutessasi etsimme haastateltavat ja juonnamme podcastin.
  • Haluatko kohteesi osaksi kohteista paikallisvinkkelistä kertovaa Tripsteri-podcastiä tai yhden jakson Ekotrippi-podcastiin, joka on keskittynyt vastuulliseen matkailuun? Olemme tehneet yhteistyötä mm. Espanjan matkailutoimiston kanssa.
  • Julkaisemme halutessasi podcastin alustallamme, jolta saamme analytiikat kuuntelijoista ja laadimme sinulle markkinointisuunnitelman, mainostuksen ja raportoinnin.

Kuuntele tuottamaamme Tripsteri-podcastia.

Kysy lisää: paula.kultanen(a)tripsteri.fi

Tutustu Tripsterin kaikkiin yrityspalveluihin.

OTA YHTEYTTÄ!

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *