Sant Antoni

Trendikäs Sant Antonin alue kuuluu Eixamplen kaupunginosaan, mutta alueella on niin oma vahva identiteettinsä, että paikalliset puhuvat siitä omana barrionaan.

Sant Antonin Carrer del Parlament on Barcelonan tämän hetken kuumin katu, joka on kuin Barcelona pienoiskoossa. Täältä löydät elämää kaikkiin vuorokaudenaikoihin hipstereille, taiteilijoille, ulkomaalaisille ja autenttisuutta etsiville: brunssia, perinteisiä aamiaisia ja lounaita, baarien värivaloin valaistuja terasseja, jotka kuhisevat paikallisia, taiteilijakahviloita, ortxata-baareja ja vegaanijäätelöä, lähiruokatapaksia, huippuvermutteja, viinitupia, pienyrittäjien pikkupuoteja ja homobaarin.

Sant Antonista löytyy myös huippukokkiveljesten Ferran ja Albert Adriàn elämyksellinen tapasbaari Tickets. Vieraile myös Sant Antonin uusitussa kauppahallissa ja Moritz-oluen panimoravintolassa.

Tripsteri App Barcelona

Sant Antonin parhaat hotellit

© Hotel Market
© Hotel Market

Suositeltavimpia majoituspaikkoja Sant Antonin lähistöllä ovat:

Market Hotel & Restaurant sijaitsee aivan Sant Antonin trendipaikkojen läheisyydessä. Hyvä hinta-laatusuhde.

Casa Camper Barcelona: Ravalin puolella sijaitseva ikitrendikäs ekohotelli.

Hotel Brummell: Poble-secin puolella sijaitsevassa ihanassa boutique-hotellissa on pikkuinen uima-allas, sauna, näkymät Montjuïc-vuorelle ja joogatunnit sisältyvät hintaan.

Hotel Jazz: Ravalissa, suurimpien ostoskatujen äärellä sijaitsevassa hotellissa on ihana kattoterassi, uima-allas ja aurinkotuolit.

Lue myös:

Paula Kultanen Ribas

Barcelonassa kahdeksan vuotta asunut toimittaja, kirjailija ja muusikko seilaa tällä hetkellä synnyinkaupunkinsa Helsingin ja toisen kotipaikkansa Katalonian väliä.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *