Rooman keskihintaiset hotellit

HiSuiteRome

HiSuiteRome on hieno huoneistohotelli. Se on ulkoa roomalaisen rosoinen ja tunnelmallinen ja sisältä modernin tyylikäs. HiSuite sijaitsee aivan Rooman historiallisen keskustan sydämessä, vain pienen kävelymatkan päässä Pantheonilta ja Piazza Navonalta.

Osoite: Via di Monte Giordano 21

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Hotel Alexandra

Ihanalla Via Venetolla, suloisen Dolce vitan kadulla, kävelymatkan päässä Villa Borghesen puistosta, Teatro Sistinasta ja Hard Rock Cafésta edullista ylellisyyttä! Saman perheen omistuksessa vuodesta 1910.

Osoite: Via Vittorio Veneto 18

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Hotel delle Nazioni

Viehättävä neljän tähden hotelli aivan Fontana di Trevin kulman takana Rooman historiallisessa keskustassa. Ihana suihkulähdehän on parhaimmillaan iltavalaistuksessa, joten tästä hotellista pääsee hyvin hipsimään Fontana di Treville iltamyöhään, kun sankimmat turistijoukot ovat jo hälvenneet.

Osoite: Via Poli 6

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Hotel Domus Aventina

Vehreällä ja rauhallisella Aventinus-kukkulalla sijaitsevan hotellin julkisivu on säilynyt samanlaisena aina 1600-luvulta saakka. Sisällä täysin modernisoidut huoneet, joiden parvekkeet antavat ikivanhan Pyhän Priscan kirkon puutarhaan. Itsensä Pyhän Pietarin sanotaan yöpyneen kirkon alla sijainneen Mithra-jumalan temppelin raunioista löytyneessä talossa.

Osoite: Via di Santa Prisca 11 B

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Hotel Martini

Loistavalla paikalla kävelymatkan päässä päärautatieasema Stazione Terministä ja historiallisen keskustan nähtävyyksistä ja ravintoloista. Kaikissa huoneissa on kylpyhuone, televisio, kassakaappi, ilmastointi ja näköala kaupungille.

Osoite: Via Nazionale 18

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Impero Hotel

Kävelymatkan päässä päärautatieasema Terminiltä ja historiallisen keskustan nähtävyyksistä. Vanhan ajan tunnelmaa ja arvokkuutta henkivä, modernit palvelut tarjoava hotelli. Erinomainen hinta-laatusuhde! Buffettiaaminen, kutsuva kattoterassi, josta näkymä mm. Rooman oopperatalolle.

Osoite: Via del Viminale 19

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Moses Fountain Hotel

Loistavalla paikalla, hyvien kulkuyhteyksien äärellä sijaitseva moderni hotelli. Edullista laatua.

Osoite: Via XX Settembre 98

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Orange Hotel

Majoitu raikkaan oranssissa, siis todella oranssissa hotellissa lähellä Vatikaania. Kekseliäästi sistustettu, huippumoderni design-hotelli tarjoaa levolliset yöunet ja neljän tähden palvelut. Nuku oranssinsävyisessä huoneessa, nauti drinkki tai illallinen terassilla, josta näkyy Pietarinkirkon kupoli.

Osoite: Via Crescenzio 86

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Asunnot ja villat

Yksi hyvä vaihtoehto hotellille on kokonaisen asunnon tai villan vuokraaminen. Kokonainen huvila eli villa voi myös olla hyvä vaihtoehto, kun liikutte isolla porukalla, haluatte nauttia samalla maaseudun rauhasta mutta olla kätevän ajomatkan päässä Rooman nähtävyyksistä. Rooman kaupunkialueellakin on vuokrattavia asuntoja aivan historiallisen keskustan ytimessä paraatipaikoilla. Katso vuokrattavien asuntojen ajankohtaiset hinnat ja tee varauksesi täältä:

Lomakodit Etelä-Euroopasta? www.interhome.fi

© Anu Rinkinen

Anu Rinkinen

Anu on runoilija, joka työskentelee kirjallisuuden ja kirjoittamisen parissa myös opettajana, vapaana toimittajana ja suomentajana. Anu on elänyt jo parikymmentä vuotta Italian ja Suomen kulttuurien sekoitteessa. Perheen toinen koti on Sisilian etelärannikolla Gelassa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *