Rooman edulliset hotellit ja B&B

Amaranto Romano

Viehättävä bed&breakfast lähellä Piazza della Repubblicaa. Valoisat huoneet, ilmastointi, wi-fi, hiljaiset yöt. Erikoista: pienet lemmikkieläimet tervetulleita, kahvia saatavilla ilmaiseksi vuorokauden ympäri “coffee-cornerista”.

Missä: Via Nazionale 243

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Fawlty Towers

Stazione Terminin takana sijaitseva edullinen kahden tähden hostelli. Täällä on helppo tutustua muihin reppumatkailijoihin englanninkielisen henkilökunnan hellässä huomassa.

Tarjolla isoja yhteishuoneita, joissa majoitus on todella edullista. Mahdollisuus myös yksityishuoneeseen, jossa oma vessa ja suihku sekä TV.

Osoite: Via Magenta 39

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Giotto Flavia

Paikallisen perheen pyörittämä tunnelmallinen ja siisti kahden tähden hotelli Rooman keskustassa, kävelymatkan päässä rautatieasema Terministä. Tuplaikkunat varmistavat rauhalliset yöunet ja ilmastointi raikkaat, sopivan viileät yöt. Huoneissa Wi-fi, TV, mini-baari. Hieno uutinen lapsiperheille: alle 9-vuotiaat nukkuvat ilmaiseksi vanhempiensa kanssa. Pinnasängystä peritään kuitenkin maksu. Mannermainen aamiainen kuuluu huoneen hintaan.

Osoite: Via Flavia 84

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Hotel Erdarelli

Erittäin hyvällä paikalla lähellä Piazza di Spagnaa edullinen kahden tähden hotelli.

Osoite: Via dei due Macelli 28

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

Hotel Mariano

Siisti, edullinen Bed&Breakfast. Keskeisellä paikalla aivan Rooman päärautatieaseman Stazione Terminin vieressä.

Osoite: Piazza Manfredo Franti 19

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

 

© Anu Rinkinen

Anu Rinkinen

Anu on runoilija, joka työskentelee kirjallisuuden ja kirjoittamisen parissa myös opettajana, vapaana toimittajana ja suomentajana. Anu on elänyt jo parikymmentä vuotta Italian ja Suomen kulttuurien sekoitteessa. Perheen toinen koti on Sisilian etelärannikolla Gelassa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *