Rooma – Ekohotellit

HOTEL RAPHAEL

Viiden tähden ekohotelli aivan Piazza Navonan vieressä, kaupungin parhaalla paikalla. Täältä pääset kävellen kaikkien keskeisten nähtävyyksien äärelle. Museot, ravintolat ja kahvilat ovat kaikki muutaman askeleen päässä. Täällä yöpyessäsi sinun ei tarvitse uhrata aikaasi ja hermojasi Rooman joukkoliikenteelle.

Hotel Raphaelin aamiainen on koottu ainoastaan lähiruuasta ja luomusta. Hotellin keittiö on erikoistunut kasvisruokavalioon ja luomuun. Kattoterassilta on henkeäsalpaavat näkymät yli ikuisen kaupungin.

Osoite: Largo Febo, 2

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

IL GATTOPARDO RELAIS

Hyvällä paikalla Pratin kaupunginosassa lähellä Vatikaania sijaitseva vihreä hotelli. Vain 40 metriä Ottavianon metroasemalle, josta hurauttaa metrolla hetkessä Piazza di Spagnalle ja päärautatieasema Terminille. Täällä asuessasi et siis tarvitse takseja.

Osoite: Viale Giulio Cesare 94

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

ORIENTAL SUITE COLOSSEO B&B

Kestävän kehityksen matkailuun keskittyvä Bed and Breakfast unelmapaikalla lähellä Rooman tärkeintä nähtävyyttä, Colosseumia. Koko paikka on remontoitu vuonna 2013 muun muassa siten, että vesihanat ovat vettä säästävät. Huoneet on sisustettu  itämaisen rauhoittavasti ja sängyt ovat futonia. Aamiainen on rakkaudella valmistettu kokonaan luomusta ja lähiruuasta. Ja mikä parasta: asiakkaat saavat lainata polkupyöriä ja tutustua ikuiseen kaupunkiin ympäristöystävällisesti ja liikunnallisesti.

Osoite: Via Marco Aurelio 43

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

ROME ECO SUITES

Ihana Piazza del Popolo vain 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Osoite: Via Giuseppe Pisanelli 40 A

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus täältä.

© Anu Rinkinen

Anu Rinkinen

Anu on runoilija, joka työskentelee kirjallisuuden ja kirjoittamisen parissa myös opettajana, vapaana toimittajana ja suomentajana. Anu on elänyt jo parikymmentä vuotta Italian ja Suomen kulttuurien sekoitteessa. Perheen toinen koti on Sisilian etelärannikolla Gelassa.

Kommentit:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *