SoMan ja FiDin ravintolasuositukset

South of Marketin (SoMa) ja Financial Districtin (FiDi) ravintolat tarjoavat ruokaa, joka pohjautuu monen eri maan ruokakulttuuriin. Tässä suositukset erityisesti edullisiin ja keskihintaisiin ravintoloihin:

SoMan ja FiDin edulliset ravintolat (pääruoat alle 15 dollaria)

Super Duper

Paikallisketjun hampurilaisia löytää keskustan lisäksi Castrosta ja Marinasta. Vihreämpi ja kestävämpi vaihtoehto McDonaldsille tai muille hampurilaisketjuille. Ruoassa suositaan lähiruokaa ja luomuaineksia.

Sushirriton sushi-burrito. Kuva Jen, Flickr.com, CC 2.0.
Sushirriton sushi-burrito. Kuva Jen, Flickr.com, CC 2.0.

Sushirrito

Sushin ja burriton sekoitusta tarjoava lounaspaikka, johon on yleensä jonoa. Erityisesti suosittelen maistamaan lohitäytteistä Salmon Sambaa.

Tropisueño

Tunnelmallinen ja suosittu lounas- ja illallisravintola, joka tarjoaa taquerioita hiukan fiinimpää mutta kohtuuhintaista meksikolaistyyppistä ruokaa.

SoMan ja FiDin keskihintaiset ravintolat (pääruoat yli 15$)

La Fusión

Ravintola tarjoilee gevicheä ja muita lattariherkkuja, mutta on erityisen kuuluisa kanastaan.

The Fly Trap

Tunnelmallinen persialainen ravintola, joka tarjoaa mielenkiintoisia makuyhdistelmiä kuten pistaasilihapullia. Kasvisvaihtoehtoja ei ole montaa, mutta ne ovat kiinnostavia ja maukkaita.

Marlowe

Marlowe on tunnettu etenkin hampurilaisistaan, mutta myös kasvispolentaa ja cocktaileja kannattaa kokeilla.

International Smoke

Kuulut kokit ja ravintoloitsijat Michael Mina ja Ayesha Curry perustivat eri maiden keittiöihin pohjautuvan ravintolan omien matkakokemustensa innoittamana. Ruoan yhteinen nimittäjä on grillaus ja savustus.

Belden Place

Belden Placen ruokakuja piiloutuu  Financial Districtin pilvenpiirtäjien varjoon. Kujan ravintolat tarjoavat hiukan Etelä-Euroopan turistikohteista muistuttavilla terasseillaan niin amerikkalaista, ranskalaista kuin katalonialaista ruokaa. Vaikka Belden Place tarjoaa hiukan turistisen kokemuksen, paikassa on mukava syödä ihan fyysisestikin ulkona.

© Reetta Kemppi

  • Lataa DayTripster-matkasovelluksen San Francisco -opas ja löydät ajankohtaisia ravintolavinkkejä kaupunkiin!

Reetta Kemppi

Toimittaja ja valtiotieteilijä, joka etsii ihannekaupungin aineksia tällä hetkellä San Franciscossa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *