San Franciscon budjettihotellit ja hostellit

Kaupungin hintatasoon nähden edullinen vaikkakin vaatimaton majoitus San Franciscon budjettihotelleissa tarkoittaa usein yli sataa dollaria yöltä. Ainoastaan hostellien dormeissa majoittuu alle satasella, mutta niistäkin joutuu pulittamaan usean kympin: alkaen 40 dollaria. Alla luetelluissa hostelleissa voivat majoittua vain San Franciscon tai Bay Arean ulkopuoliset asukkaat.

San Franciscon budjettihotellisuositukset

1906 Mission

Jos haluat majoittua trendikkäässä Missionissa korttelin päässä Bartista, ja vielä kaupungin hintatasoon nähden edullisesti, 1906 Mission on kelpo vaihtoehto. Siistissä hotellissa käytetään kestäviä ja kauniita puumateriaaleja. Kylpyhuoneet ovat yhteiskäytössä. Bart-aseman ympäristö saattaa toisinaan kavahduttaa kokeneempaakin matkustajaa, mutta parin korttelin päässä Valencia Streetillä on jo siistimpää kulkea.

Osoite: 1906 Mission Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Hotel des Arts

Hotel des Arts varaa suurimman osan huoneistaan viikon minimimajoitukseen. Ilman omaa kylpyhuonetta voi asua viikon alle tonnilla ja kylpyhuoneen kera muutamalla sadalla enemmän. Huoneet sijaitsevat vanhassa rakennuksessa, mutta ne on koristettu tyylikkäillä maalauksilla. Huoneissa ei ole kokolattiamattoja. Yöpyminen sisältää vaatimattoman aamiaisen eli pääasiassa paahtoleipää ja kahvia. Chinatownin portin läheisyydessä sijaitsevan hotellin miinuksena ovat kaupungin meluisat roskarekat.

Osoite: 447 Bush Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

San Franciscon hostellisuositukset

Hostelling International, San Francisco – Downtown

Sijainti Tenderloinin nurkilla ei ole kaikista houkuttelevin, mutta toisaalta reppureissaajien suosima kansainvälinen hostelli sijaitsee lähellä kaikkia kaupungin kulkuvälineitä. Neljän hengen dormeissa on kaksi kerrossänkyä, joissa on pienet sermit ja omat lukuvalot. Hostellissa on myös privaattihuoneita, kolikolla toimivat pesukoneet ja kattavasti varustettu yhteiskeittiö. Simppeli baageliaamiainen sisältyy hintaan. Hostelli järjestää viidellä dollarilla retkiä ja kierroksia, esimerkiksi Golden Gate -pyöräilyjä. Ketjulla on hostelli myös Fort Masonin rauhallisessa ja merellisessä ympäristössä lähellä Marinaa.

Osoite: 312 Mason Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Green Tortoise Hostel

Party-hostelli sijaitsee Chinatownin läheisyydessä keskellä North Beachin sykettä. Jos kaipaat elämää, tämä on sopiva paikka majoittua, mutta rauhallisin vaihtoehto se ei välttämättä ole. Hostelli tarjoaa ilmaisen aamiaisen ja kolmesti viikossa maksuttoman päivällisen. Muutenkin hostellivieras löytää tarvitsemansa palvelut: ilmaisen pesutuvan ja varustetun keittiön. Yläkerrassa vieraita viihdyttää kuiva sauna. Joitakin dormeja ja huoneita koristaa kaunis erkkeri.

Osoite: 494 Broadway

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Lue lisää:

© Reetta Kemppi

Reetta Kemppi

Toimittaja ja valtiotieteilijä, joka etsii ihannekaupungin aineksia tällä hetkellä San Franciscossa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *