San Franciscon budjettihotellit ja hostellit

Kaupungin hintatasoon nähden edullinen vaikkakin vaatimaton majoitus San Franciscon budjettihotelleissa tarkoittaa usein yli sataa dollaria yöltä. Ainoastaan hostellien dormeissa majoittuu alle satasella, mutta niistäkin joutuu pulittamaan usean kympin: alkaen 40 dollaria. Alla luetelluissa hostelleissa voivat majoittua vain San Franciscon tai Bay Arean ulkopuoliset asukkaat.


Hotel des Arts

Hotel des Arts varaa osan huoneistaan viikon minimimajoitukseen. Hotellissa voi majoittua edullisimmin ilman omaa kylpyhuonetta tai maksaa hiukan enemmän omasta kylpyhuoneesta. Huoneet sijaitsevat vanhassa rakennuksessa, mutta ne on koristettu tyylikkäillä maalauksilla. Huoneissa ei ole kokolattiamattoja. Chinatownin portin läheisyydessä sijaitsevan hotellin miinuksena on kaupunkimelu.

Osoite: 447 Bush Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Hostelling International, San Francisco – Downtown

Sijainti Tenderloinin nurkilla ei ole kaikista houkuttelevin, mutta toisaalta reppureissaajien suosima kansainvälinen hostelli sijaitsee lähellä kaikkia kaupungin kulkuvälineitä. Neljän hengen dormeissa on kaksi kerrossänkyä, joissa on pienet sermit ja omat lukuvalot. Hostellissa on myös privaattihuoneita, kolikolla toimivat pesukoneet ja kattavasti varustettu yhteiskeittiö. Hostelli järjestää retkiä ja kierroksia vierailleen pientä maksua vastaan. Ketjulla on hostelli myös Fort Masonin rauhallisessa ja merellisessä ympäristössä lähellä Marinaa.

Osoite: 312 Mason Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Green Tortoise Hostel

Party-hostelli sijaitsee Chinatownin läheisyydessä keskellä North Beachin sykettä. Jos kaipaat elämää, tämä on sopiva paikka majoittua, mutta rauhallisin vaihtoehto se ei välttämättä ole. Hostelli tarjoaa ilmaisen aamiaisen. Muutenkin hostellivieras löytää tarvitsemansa palvelut: ilmaisen pesutuvan ja varustetun keittiön. Yläkerrassa vieraita viihdyttää kuiva sauna. Joitakin dormeja ja huoneita koristaa kaunis erkkeri.

Osoite: 494 Broadway

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Lue lisää:

© Reetta Kemppi

Reetta Kemppi

Toimittaja ja valtiotieteilijä, joka etsii ihannekaupungin aineksia tällä hetkellä San Franciscossa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *