SoMan baarit

SoMan baarit tarjoilevat viininmaisteluita, cocktaileja ja pienpanimoiden luomuoluita. Tässä vinkkejä, missä istahtaa lasilliselle San Franciscon SoMan eli South of Marketin kaupunginosassa:

The View Lounge

Marriott-hotellin yläkerran baarissa saattaa hiukan päätä huimata, mutta näkymät yli kaupungin ovat huikeat. Näköalabaarin drinkit ovat kalliihkot mutta herkulliset. Toinen San Franciscon tunnetuimmista näköalabaareista, Top of the Mark, löytyy Nob Hilliltä hotellin tiloista sekin.

Sijainti: 780 Mission Street

Novela

Kirjahenkisen cocktail-baarin valikoimista voi valita tuhteja Hemingwayn kolmen viskin drinksuja tai keveämpiä Risto Reipas -aiheisia cocktaileja.

Sijainti: 662 Mission Street

21st Amendment

Panimobaari on kuuluisa keveästä melonioluestaan, mutta se on muutenkin mukava paikka istahtaa oluelle. Baarissa on myös terassi sekä paljon tilaa illallistaa.

Sijainti: 563 2nd Street

Bluxome Street Winery

Paikallisia viinejä tarjoilevassa viinikellarissa ja -baarissa voi pysähtyä viininmaisteluun tai lasilliselle sekä ostaa pulloja kotiin.

Sijainti: 53 Bluxome Street

Thirsty Bear Brewery

Panimo- ja tapasravintola, jonka luomuartesaanioluilla on ainoana kaupungissa luomusertifikaatti. Myös gluteenitonta olutta on tarjolla. Jos olut ei maistu, kannattaa siemailla myös paikallisviinejä.

Sijainti: 661 Howard Street

 

DNA Lounge

Open source -koodarin perustaman klubin kalenteri täyttyy tanssiklubeista, burleskiteemoista ja live-musiikista. Baari isännöi myös suosittua lauantaiklubi Bootieta, jossa voi tanssia monipuolisen musiikin tahdissa.

Sijainti: 375 11th Street

© Reetta Kemppi

Reetta Kemppi

Toimittaja ja valtiotieteilijä, joka etsii ihannekaupungin aineksia tällä hetkellä San Franciscossa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *