San Franciscon luksushotellit

San Franciscon luksushotellien perushinnat kipuavat 350-400 dollarista ylöspäin. Tähänkin tasoluokkaan voi kuitenkin löytää hyviä tarjouksia. Ruhtinaallisimpienkaan majoitusten osalta San Franciscon hotelleilta ei kannata odottaa liikoja, esimerkiksi uima-allas ei ole itsestäänselvyys. Huonoina puolina hotelleissa ovat kalliit parkki- ja aamiaismaksut. Ripaus prameutta ja esteettisiä nautintoja on silti luvassa.

Neljän ja viiden tähden luksushotellisuositukset:

The Fairmont Heritage Place Ghirardelli Square

Fisherman’s Wharfissa sijaitsevan luksushuoneistohotellin kauniilta kattoterassilta voi ihailla lahden maisemia. Viinin- ja suklaanmaistelut ja iltaelämä odottavat vanhan suklaatehtaan miljöössä, jossa hotellikin sijaitsee. Huoneistot on varustettu keittiöllä ja ruokailutilalla. Hotellin lisäpalveluihin lukeutuu hieronta.

Osoite: 900 North Point Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

The Palace Hotel

Palace Hotel on yksi San Franciscon vanhimmista ja ikonisimmista hotelleista, joka sijaitsee ydinkeskustassa Market Streetin ja Montgomeryn kulmassa. Hotellissa voi myös nauttia kalliin, mutta laadukkaan aamiaisen kuvankauniissa Garden Court -ravintolassa tai ihailla muraalia Pied Piper -ravintolan baaritiskillä. Hotellissa on uima-allas.

Osoite: 2 New Montgomery Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Hotel Vitale

Hotel Vitalen etuna on hyvä sijainti paraatipaikalla Embarcaderon kupeessa vain muutaman askeleen päässä Ferry Buildingistä. Hotellissa on huoneita, joista voi ihailla lahtea ja Bay Bridgeä. Rentoutumishetkiä tarjoavat spa bambupuutarhoineen ja italialainen ravintola.

Osoite: 8 Mission Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

W San Francisco

Ekosertifioitu, tyylikäs keskustahotelli sopii erityisesti bilevieraille, mutta muunlaisetkin matkustajat sopivat sekaan. Alakerran cocktail-baari tarjoaa laatudrinkkejä. Hotelli sijaitsee nykytaiteenmuseo SFMoMan vieressä.

Osoite: 181 3rd Street

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Lue lisää:

© Reetta Kemppi

Reetta Kemppi

Toimittaja ja valtiotieteilijä, joka etsii ihannekaupungin aineksia tällä hetkellä San Franciscossa.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *