Amsterdamin klubit

Amsterdamin yksi suosituimmista klubeista on vanhassa koulurakennuksessa toimiva De School, jonka legendaarisen Trouw-klubin omistajat avasivat vuoden 2016 alussa entisen koulun pyörävarastoon. De Schoolin rakennuksessa toimii myös klubin lisäksi ravintola, näyttelytila, kuntosali ja konserttitila. 24 tunnin lisenssinsä ansiosta De Schoolissa juhlinta voi jatkua aina aamutunneille asti kuuluisien paikallisten ja kansainvälisten DJ:den tahdittamana. Kuten aikaisemmin Trouw, myös De School on tilapäinen projekti, joka kestää viisi vuotta. Tilaa ei ole juurikaan muutettu vaan koulumaisuus on jätetty osaksi klubikonseptia.

De Schoolin lisäksi Amsterdam Westissä sijaitsee muitakin yöelämän ykköspaikkoja. Esimerkiksi De Marktkantine, WesterUnie ja Warehouse Elementenstraat ovat suosittuja illanviettopaikkoja teknomusiikista nauttivien keskuudessa.

De SchoolDoctor Jan van Breemenstraat 1

Marktkantine Jan van Galenstraat 6

WesterUnieKlönneplein 4-6

Warehouse Elementenstraat Elementenstraat 25

Luksusklubeissa viihtyvän kannattaa suunnata keskustassa sijaitsevaan Jimmy Woo –klubiin, joka tunnetaan tiukasta ovipolitiikastaan ja suosiostaan julkisuudenhenkilöiden keskuudessa. Muita ydinkeskustan alueella sijaitsevia suosittuja klubeja ovat esimerkiksi Escape, Sugarfactory ja Chicago Social Club, joissa musiikkityyli vaihtelee illoittain.

Jimmy WooPrinsengracht 715

EscapeRembrandtplein 11

SugarfactoryLijnbaansgracht 238

Chicago Social ClubLeidseplein 12

Mikäli taas kolkkojen tehdasrakennusten tai neonvärien kyllästämien klubien sijaan haluaa viettää iltaa mieluummin kaupungin kattojen yllä, kannattaa suunnata Volkshotellin seitsemännen kerroksen Canvas –klubille, joka lasiseinistä ja kattoterassilta aukeaa 360 asteen näkymät ympäri kaupunkia. Myös Hilton –hotellin Sky Lounge ja W hotellin kattoterassi houkuttelevat viikonloppuisin juhlakansaa nauttimaan tunnelmasta laadukkaiden drinkkien ja taitavien DJ:den pariin.

CanvasWibaustraat 150

Sky LoungeOosterdoksstraat 4

W AmsterdamSpuistraat 175

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *