Amsterdamin edulliset hotellit ja hostellit

THE NEIGHBOUR´S MAGNOLIA

Miksi: Keskeisillä, mutta rauhallisella alueella sijaitseva The Neighbour´s Magnolia –hotelli on hyvä valinta etenkin, jos aikoo reissullaan keskittyä museoiden kiertelemiseen. Lähettyvillä sijaitsevat nimittäin kaikki Amsterdamin kuuluisimmat museot. Hotellissa on myös WiFi, pyykinpesumahdollisuus sekä viihtyisä oleskelutila.

Missä: Vondelparkin vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Willemsparkweg 205.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

HOTEL CONSCIOUS MUSEM SQUARE

Miksi: Hotellilta on erinomaiset kulkuyhteydet muualle kaupunkiin. Ekologisen hotellin aamiainen koostuu reilun kaupan tuotteista ja huoneiden pöydät ovat valmistettu kierrätysmateriaalista.

Missä: Lähellä Amsterdamin tunnetuimpia museoita. De Lairessestraat 7

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

STAYOKAY VONDELPARK

Miksi: Hostellissa on tarjolla niin kahden, neljän kuin kuuden hengen huoneita sekä jaetut kylpyhuoneet. Lisäksi Stayokay –hostellista löytyy yhteinen baarilla varustettu oleskelutila, pyykinpesumahdollisuus ja 24h vastaanotto. Mikäli majoituspaikan keskeinen sijainti ja uusiin ihmisiin tutustuminen ovat etusijalla, Stayokey –hostelli voi olla hyvä valinta majoituspaikaksi.

Missä: Stayokay Vondelpark sijaitsee keskustassa lähellä Leidseplein –aukiota. Zandpad 5.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *