Amsterdamin kirjakaupat

Kansainvälisessä kaupungissa kysyntä englanninkieliselle kirjallisuudelle on suuri, joten Amsterdamissa kannattaa ehdottomasti myös katsastaa kirjakauppojen runsaat ja monipuoliset valikoimat. 

AMERICAN BOOK CENTER

American Book Center –kirjakaupassa voi tehdä hyviä löytöjä niin pienemmistä ja tuntemattomammista löydöistä aina valtavirtajulkaisuihin. Lisäksi myynnissä on matkaoppaita ja amerikkalaisia lehtiä.

Missä: Spui 12

WATERSTONES

Englantilainen kirjakauppaketju Waterstones sijaitsee kivenheiton päässä American Book Centeristä, Kalverstraat–ostoskadulla. Tarjolla on kolmen kerroksen verran uusimpia englanninkielisiä kirjoja.

Missä: Kalverstraat 152

SCHELTEMA

Yksi Euroopan suurimmista kirjakaupoista, viisikerroksinen Scheltema, sijaitsee lähellä Dam-aukiota. Aikaisemmin tiede- ja opetuskirjallisuuteen erikoistunut Scheltema tarjoaa nykyään laajan valikoiman kirjallisuutta aiheesta kuin aiheesta.

Missä: Rokin 9

A. KOK & ZN

Antikvaarisia aarteita myyvä A. Kok & Zn. on yksi Alankomaiden suurimmista antikvariaateista ja sen valikoimasta löytyy esimerkiksi klassisen arkeologian, arkkitehtuurin, olympiakirjallisuuden ja taidekirjallisuuden teoksia.

Missä: Oude Hoogstraat 18

 

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *