Amsterdamin parhaat hotellit

THE DYLAN

Miksi: Moderniin eurooppalaiseen tyylin sisustettu Dylan on yksi Amsterdamin tyylikkäimmistä hotelleista. Viiden tähden hotellissa on myös ranskalaiseen keittiöön erikoistunut Michelin tähden ravintola Vinkeles.

Missä: Kanavakehällä, 9 Straatjes –alueen idyllisten kahviloiden, putiikkien ja gallerioiden ympäröimänä. Keizersgracht 384.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

HOTEL PULITZER

Miksi: Kanavakehällä sijaitsevassa Pulitzer –hotellissa on huoneita niin pariskunnille kuin perheillekin. Uniikit huoneratkaisut, kuten antiikki-, musiikki- tai taidekeräilijän huoneet, tuovat vaihtelua perinteisiin hotellihuoneisiin. Hotellin sisäpihalla oleva kahvila on loistava rauhoittumispaikka kaupungin hälinän keskellä.

Missä: Kanavakehän ja trendikkään Jordaanin kaupunginosan risteyskohdassa. Prinsengracht 315.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

HOTEL OKURA

Miksi: Okura -hotellin Twenty Third -kattobaarista kelpaa katsella kaupungin ylle avautuvia maisemia. Hotelli sopii hyvin kulinaristeille, sillä siellä sijaitsee kaksi Michelin tähteä ansainnut ranskalainen ravintola Ciel Bleu sekä yhden Michelin tähden ansainnut japanilainen ravintola Yamazo.

Missä: Eteläisessa Amsterdamissa (Amsterdam Zuid), lähellä trendikästä De Pijpin aluetta. Ferdinand Bolstraat 333.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

AMBASSADE HOTEL

Miksi: Ambassade hotel on täydellinen majoituspaikka kirjojen ystävälle, sillä hotellista löytyy suuri kirjasto. Monet kirjaston kirjoista ovat hotelissa yöpyneiden teosten tekijöiden signeeraamia.

Missä: Kuten useimmat Amsterdamin parhaimmista hotelleista, myös Ambassade Hotel sijaitsee 1600-luvun idyllisellä kanavakehällä. Herengracht 341.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

PILLOWS ANNA VAN DEL VONDEL

Miksi: Boutique –hotelli Pillows Anna van del Vondelissa on yhteensä 31 valoisaa ja viihtyisää huonetta. Pastellinsävyisessä hotelissa on mahdollista tilata aamiaista tai illallista kellonajasta riippumatta.

Missä: Viihtyisän Vondelpark –puiston vieressä. Vondelstraat 6.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *