Design-ostoksilla Amsterdamissa

Amsterdam on taiteilijoiden ja designereiden kaupunki, joten gallerioita ja design-putiikkeja mielellään kiertävälle löytyy kaupungista paljon tarjontaa. Jordaanin kaupunginosassa sijaitsevalta Rozengracht –kadulta löytyy gallerioita, jotka myyvät paikallisten nuorten suunnittelijoiden tekeleitä ja Rijksmuseumin takaa löytyvä Spiegelkwartier on täynnä taide- ja antiikkikauppoja. Unohtamatta tietenkään kanavakehän aluetta, josta löytyy lukuisia gallerioita ja design-kauppoja.

ANNO

Modernia hollantilaista designia sekä esimerkiksi Artekin, Kartellin ja Textan huonekaluja ja koristeita myyvään ANNOon kannattaa suunnata, jos pitää modernista, kevyestä ja valoisasta designista.

Missä: Westerstraat 35 ja 49

YOUNG DESIGNERS UNITED

Kanavakehällä sijaitsevaan Young Designers United -liikkeessä voi tutustua hollantilaisten nuorten suunnittelijoiden vaatemallistoihin. Suurin osa vaatteista on käsintehtyjä ja niitä voi ostaa kolmessa eri koossa.

Missä: Keizersgracht 447

VAN DIJK & CO

Itäeurooppalaisia huonekaluja myyvä Van Dijk & Co siajitsee suuressa tehdasrakennuksessa Amsterdam Noordissa.

Missä: Papaverweg 46

DROOG

Tunnettua hollantilaista ja kansainvälistä designia myyvä Droog toimii paitsi myymälänä myös näyttelytilana.

Missä: Staalstraat 7B

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *