Ravintolavinkit Amsterdamiin: Italialaiset ravintolat

MUSISOIVIA TARJOILIJOITA: PASTA E BASTA

Ravintolailta Pasta e Basta –ravintolassa on enemmän kuin pelkkä illallishetki. Se on elämys, joka tempaa mukaansa ja jonka muistaa vielä pitkään. Ravintolan tarjoilijat ovat nimittäin myös laulajia, joten odotettavissa on musiikkiesityksiä oopperasta klassiseen. Kattauset alkavat aina tiettyinä kellonaikoina ja varaus tulee tehdä etukäteen. Neljän ruokalajin menu maksaa 49,50 euroa.

Missä: Nieuwe Spiegelstraat 8

MODERNI ITALIALAINEN JORDAANIN SYDÄMESSÄ: MAZZO

Mazzo on auki aamusta iltaan, jolloin se sopii niin aamukahvi-, lounas- kuin illallispaikaksikin. Viihtyisä industrial –tyylinen sisustus ja aidot italian maut tekevät Mazzosta yhden Jordaanin alueen houkuttelevimmista ravintoloista. Laadukkaisiin raaka-aineisiin todella panostetaan ja se näkyy esimerkiksi oliiviöljyn, mozzarellan ja prosciutton laadussa.

Missä: Rozengracht 114

PIZZAA JA PASTAA VIEHÄTTÄVÄSSÄ MILJÖÖSSÄ: DISTRICT V

District V on tunnelmallinen italialainen ravintola De Pijpin sydämessä ja viihtyisän terassinsa ansiosta loistava illallispaikka etenkin kesäisin. Ravintola sijaitsee lähellä De Pijpin viihtyisää baarialuetta ja sieltä onkin hyvä jatkaa illanviettoa johonkin alueen trendikkäistä baareista.

Missä: Van der Helstplein 17

 

 

 

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *