Uniikit majoitusvaihtoehdot Amsterdamissa

YÖ VENEASUNNOSSA: AMSTERDAM CITYMUNDO

Miksi: Amsterdamin kokee ainutlaatuisesta perspektiivistä valitsemalla majoituspaikaksi veneasunnon. Mikäpä olisikaan sen tunnelmallisempaa kuin juoda aamukahvit kanavassa kelluvan asunnon terassilla, samalla katsellen uuteen päivään heräävää kaupunkia? Amsterdam Citymundon asuntoveneistä voi valita itsellesi mieluisan yöpymisvaihtoehdon. Myös eri budjeteille löytyy vaihtoehtoja.

Missä: Kanavissa, eri puolella Amsterdamin keskustaa. Varausta tehdessä kannattaa varmistaa veneasunnon sijainti kartasta. Osa vuorattavista asuntoveneistä on kanavakehän alueella, toiset taas hieman kauempana ydinkeskustasta.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

YÖ LAIVANRAKENNUSNOSTURISSA: CRANE HOTEL FARANDA

Miksi: Eksklusiivinen, mutta sitäkin ainutlaatuisempi tapa yöpyä Amsterdamissa on buukata jokin Faranda –hotellin kolmesta sviitistä. Laivanrakennusnosturissa toimivan hotellin sviitit sijaitsevat 35-50 metrissä. Lisäksi hotellin ylimmässä kerroksessa on lämmitetty uima-allas, josta kelpaa katsella IJ-joen ylle avautuvia näkymiä.

Missä: Urbaanilla NDSM-aukiolla, Amsterdam Noordin aluueella. NDSM-plein 78.

Tee varaus tästä.

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *