Ravintolavinkit Amsterdamiin: aasialaiset ravintolat

MODERNIA AASIALAISTA FUUSIORUOKAA: NOOSCH

Kanavakehän alueella sijaitseva aasialainen fuusiokeittiö Noosch yhdistelee loistokkaasti modernia vietnamilaista, kiinalaista, japanilaista, indonesialaista ja thaimaalaista keittiötä. Noosch sopii hyvin myös lounaspaikaksi 9 Straatjes –alueella kiertelyn lomassa. Suurin osa pääannoksista on hinnaltaan noin 15–20 euroa. Lounasaikaan hinnat ovat hieman alhaisemmat.

Missä: Reestraat 11

ILOISTA TUNNELMAA JA HYVÄÄ RUOKAA VÄRIKKÄÄSSÄ MILJÖÖSSÄ: HAPPYHAPPYJOYJOY

Happyhappyjoyjoy on ravintola, jossa yhdistyy Bangkokin, Saigonin ja Hong Kongin katuruoan parhaat puolet. Tunnelmaltaan iloinen Happyhappyjoyoy on varmasti Amsterdamin värikkäin ravintola. Ravintolan annoskoot ovat pieniä ja tarkoituksena onkin tilata pöytä täyteen useita eri annoksia seurueen kesken jaettavaksi.

Missä: 

Amsterdam West: Bilderdijkstraat 158hs

Amsterdam East: Oostelijke Handelskade 4

SUSHIA TYYLIKKÄÄSTI: TAIKO

Conservatorium –hotellissa toimiva elegantti ravintola Taiko satsaa ruoissaan laadukkaisiin aineisosiin ja tunnelmassaan harmoniaan. Ravintolassa kohtaavat aasialaiset vaikutteet ja lähituotanto. Aivan Museumpleinin tuntumassa sijaitseva Taiko on myös sijainniltaan loistava illallispaikka.

Missä: Conservatorium hotel, Van Baerlestraat 27

KAAKKOIS-AASIAN MAKUJA: THAI BIRD

Jos Kaakkois-Aasian maut saavat veden kielelle, Thai Bird –ravintola on loistava valinta illallispaikaksi. Ravintolan monipuolinen menu tarjoaa jokaiselle jotakin ja siinä on thaimaalaiseen tapaan eroteltu kana-, kala-, liha- ja kasvisruoat sekä nuudeli- ja riisiannokset toisistaan. Thai Birdiin ei ole mahdollista tehdä pöytävarausta, joten ravintolan suosion takia vapautuvaa pöytää kannattaakin valmistautua jonottamaan illan kiireisimpinä tunteina. Odottaminen kyllä palkitaan, sillä ruoka on erinomaista! Lähes kaikkien pääruokien hinta on noin 15–18 euroa.

Huom! Thai Birdiä vastapäätä samalla kadulla on Thai Birdin Snack Bar, joka voi olla hyvä vaihtoehto silloin, kun tekee mieli syödä vain jotain pientä.

MissäZeedijk 72 74

 

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *