Amsterdamin ostoskadut ja kauppakeskukset

Dam-aukion ja Muntpleinin välissä virtaavat ihmismassat. Näiden kahden aukion yhdistämä katu, Kalverstraat, on Amsterdamin vilkkain ostoskatu, jonka varrelta löytyy kaikki tunnetuimmat ketjuliikkeet. Muita suosittuja ostoskatuja keskustan alueella ovat esimerkiksi Nieuwendijk ja Leidsestraat. Dam-aukion lähellä sijaitsevat myös ostoskeskukset Kalvertoren ja Magna Plaza.

Amsterdamin mielenkiintoisin shoppailualue on De Negen Straatjes (suomeksi ”yhdeksän katua”), jonka alue kattaa nimensä mukaisesti yhdeksän katua kanavien Singel ja Prinsengracht välissä. Alueelta löytyy lukuisia ihastuttavia vintage-kauppoja ja designer-putiikkeja.

Lue lisää De Negen Straatjes -alueesta:

De Negen Straatjes –alueen lähettyvillä sijaitsevalla Jordaanin alueella on hyvät ostosmahdollisuudet. Suosittuja shoppailukatuja ovat Westerstraat ja Rozengracht. Jordaaniin kannattaa suunnata erityisesti silloin, kun aikomuksena on tehdä design-ostoksia.

Lue lisää:

Luksusliikkeiden kotina koreilee Pieter Cornelisz Hoostraat (P.C. Hoofstraat) joka sijaitsee lähellä Museumplein-aukiota. Tältä kadulta löytyy Amsterdamin kalleimmat liikkeet, kuten Prada, Chanel ja Valentino. Luksustuotteita voi shoppailla myös Dam-aukiolla sijaitsevassa De Bijenkorf –tavaratalossa.

 

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *