Ravintolavinkit Amsterdamiin: Lähi-idän ravintolat

IDÄN IHMEITÄ ENTISESSÄ KIRKOSSA: BAZAR

Bazar –ravintolan annokset koostuvat lähi-idän ja pohjois-afrikan mauista. Menusta löytyy kaikkea hummuksesta falafeleihin, couscousiin ja kebabiin. Ravintola sijaitsee De Pijpin alueella entisessä kirkossa ja sopii suuren kokonsa vuoksi myös isommille ryhmille. Sekä ruoka että tunnelma kiidättävät hetkessä itämaisiin fiiliksiin.

Missä: Albert Cuypstraat 182

MEZE-RUOKAA LIBANONILAISEEN TYYLIIN: ARTIST

Jos taboele, baba ganoush, hummus, falafelit ja shoarma ovat suurta herkkua, kannattaa suuntana lähi-idän tapaksia eli mezejä tarjoilevaan Artist –ravintolaan. Tarjolla on meze-palojen lisäksi myös esimerkiksi libanonilaista pizzaa.

Missä: Tweede Jan Steenstraat 1

AMSTERDAMIN PARAS HUMMUSILLALLINEN: D&A HUMMUS BISTRO

D&A Hummus Bistron hummus on samenttisen pehmeää ja niin herkullista, että sitä syödessä toivoo ettei annos loppuisi ikinä. Hummuksen seuraksi voi tilata esimerkiksi tahinia, kasviksia, kanaa tai lihaa. Hummus tarjoillaan pita-leivän kanssa ja lisukkeeksi voi tilata myös muita lähi-idän herkkuja, kuten falafelejä ja paahdettua munakoisoa.

Missä: Westerstraat 136

 

 

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *