Amsterdamin yöelämä

Amsterdamissa juhlivaa bilekansaa ei ainakaan himmailusta tunneta, sillä teknomusiikista tuttu 4/4-rumpurytmi paukuttaa tehdasrakennusten seiniä vielä siihen aikaan, kun suurin osa ihmisistä herättelee itseään aamukahvin ääressä. Amsterdamin tunnetaan maailmanlaajuisesti yhtenä Euroopan yöelämän keskuksista, jonne maailmankuulut DJ:t lennätetään soittamaan uusimmat settinsä kerta toisensa jälkeen.

Elektroninen tanssimusiikki ja erityisesti tekno ovat Amsterdamin yöelämän ominaisimpia soundeja, mutta kaupungin yöelämä tarjoaa paljon muutakin. Musiikin tyylilajit ovat kattavasti edustettuina elektronisesta musiikista aina hip hoppiin, R&B:hen, poppiin ja live rockiin. Mikäli taas tanssimisen sijaan haluaa viettää iltaa istuskellen ja jutellen, kannattaa suunnata johonkin Amsterdamin lukuisista olut- ja drinkkibaareista. Tarjolla on pienpanimoiden laatubisseä, luksuscocktaileja kattojen yllä, edullista Heinekeniä railakkaissa kapakoissa, baari-iltoja live-esitysten parissa ja urbaaneja kaupunkibiitsejä baareineen. Eli jokaiselle jotakin!

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *