Teatterit, konsertit ja esitykset Amsterdamissa

COUNCERTGEBOUW

Museumplein-aukiolla sijaitseva Concertgebouw on yksi maailman vierailluimmista konserttihalleista. Konserttisalien laadukas akustiikka, lahjakkaat esiintyjät ja ensiluokkainen tunnelma takaavat unohtumattoman kokemuksen klassisen musiikin, jazz-konserttien ja maailmanmusiikin ystäville.

Missä: Concertgebouwplein 10

DUTCH NATIONAL OPERA & BALLET

Oopperasta ja baletista nauttivalle tarjoaa laadukkaita esityksiä Hollannin kansallisooppera ja –baletti. Laajasta ohjelmistosta löytyy jokaiselle jotakin.

Missä: Amstel 3

BOURBON STREET

Bourbon Street tarjoaa live-musiikkia seitsemänä päivänä viikossa. Ohjelmisto koostuu rock-, soul-, funk-, reggae- ja blues-esityksistä ja esiintyjinä ovat kansainväliset bändit, korkean tason cover-bändit sekä paikalliset nousevat tähdet.

Missä: Leidsekruisstraat 6-8

KONINKLIJNK THEATRE CARRÈ

Carré –teatteri on alun perin rakennettu sirkuskäyttöön. Nykyään historiallista rakennusta käytetään pääasiassa pop-konsertteihin, kabaree-esityksiin ja musikaaleihin.

Missä: Amstel 115–125

JAZZ CAFE ALTO

Live-jazzia seitsemänä päivänä viikossa tarjoava Jazz Café Alto on pieni ja viihtyisä paikka Amsterdamin sydämessä.

Missä: Korte Leidsedwarsstraat 115

MELKWEG

Tämä entinen maitotehdas toimii nykyään tapahtumapaikkana musiikki- ja kulttuuritapahtumille. Melkweg sijaitsee yhdellä Amsterdamin vilkkaimmista yöelämän keskittymistä, Leidseplein –aukion tuntumassa.

Missä: Lijnbaansgracht 234A

BOOM CHICAGO

Komedian ystäville raikuvat naurut lupaa Boom Chicago. Komediaesitysten lisäksi Boom Chicago järjestää myös improvisaation workshoppeja, joihin voi kuka tahansa ilmoittautua harjoittelemaan improvisaatiotaitojaan.

Missä: Rozengracht 117

AMSTERDAM MAGIC SHOW

Amsterdam Magic Show:ssa Amsterdamin taitavimmat taikurit esittävät tajunnanräjäyttäviä taikatemppuja, jotka vievät katsojan ihmemaahan, jossa mahdottomasta tehdään mahdollista.

Missä: Oudezijds Voorburgwal 15

DE STADSSCHOUWBURG

Nauti upeista teatteri- ja tanssiesityksistä Leidseplein –aukiolla sijaitsevassa historiallisessa De Stadsschouwburg –teatterissa. Ohjelmiston esitykset on suurimmaksi osaksi hollannin kielellä, mutta torstaisin esityksissä on myös englanninkieliset tekstityslaitteet.

Missä: Leidseplein 26

Jasmina Toivonen

Jasmina Toivonen on Amsterdamissa asuva vaikuttajamarkkinoinnin ammattilainen, joka rakastaa meditointia, kissameemejä ja vahvaa kahvia.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *