Tokion pilvenpiirtäjähotellit

Joskus vain paras riittää. Tai korkein. Tai kallein. Tokiossa on mahdollista pulittaa huikaisevia summia huikaisevista maisemaöistä pilvenpiirtäjähotellissa tai juhlavasta elämyksestä muissa luksushotelleissa.

Tokiossa ei ole isoa määrää pilvenpiirtäjiä, mikä ehkä yllättää aasialaiseen suurkaupunkiin saapuvan matkaajan. Näkymät huipuilta ovat silti huimaavat, sillä kaupunki jatkuu loputtomiin, taivaanrajassa siintävään Fuji-vuoreen saakka. Parasta pilvenpiirtäjäaluetta on Shinjukun länsipuoli. Korkeita rakennuksia on myös muun muassa etelässä Shinagawassa. Vaikkei aikoisi majoittua, voi monen pilvenpiirtäjän huipulla käydä drinkillä. Testaa tähän tarkoitukseen muun muassa Shibuyan kaupunginosassa sijaitseva Cerulean Tower.

Kieltämättä on hienoa viettää edes yksi yö pilvenpiirtäjässä kattojen yllä – silloin tulee imaistuksi osaksi kaupungin sykettä.

Keio Plaza Hotel Tokyo

Jos aikeenasi on juhlia merkkipäiviä tai muuten pröystäillä, on hyvä, edullisimman pään kohde Keio Plaza Tokyo Shinjukun pilvenpiirtäjäalueella. Hotellin huipulla 45. kerroksessa on pari mukavaa baaria, seitsemännessä kerroksessa sijaitsee ulkoilmauima-allas. Ikkunoista on hieno näkymä öiseen valoloistoon. Päivän huone noin 188e/yö.

Missä: 2-2-1 Nishi-Shinjuku

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Park Hyatt Tokyo

Huippujen huippuhotelli on Park Hyatt Tokyo, jonka elokuva Lost in Translation teki tutuksi. Viiden tähden luksushotellissa on uima-allas ja 52. kerroksessa sijaitseva baariravintola New York Grill. Hinta pilvissä, monta sataa per yö. Baariin on ennen klo 20 ilmainen sisäänpääsy. Drinkit maksavat noin 15-20e, usein paikalla on jazz-esiintyjä ja tunnelma on kohdillaan. Vain Bill Murray puuttuu – vai puuttuuko?

Missä: 3-7-1-2 Nishi Shinjuku

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Luksuksen nälkään kurkkaa myös nämä kaunokaiset:

(Huom! Kaikki eivät ole ökyhintaisia!)

Imperial Hotel Tokyo

Mitsui Garden Hotel Ginza Premier

Cerulean Tower Tokyu Hotel Tokyo

Grand Palace Hotel Tokyo

The Prince Park Tower Tokyo

Mandarin Oriental Hotel Tokyo

 

Hotellisuositukset:

Ryokan-majatalot
Tokion hostellit
Keskihintaiset hotellit
Kapselihotellit
Lovehotellit

 

©Siru Valleala

Siru Valleala

Tripsterin päätoimittajan fyysinen koti on Espoossa, henkinen Tokiossa ja tuleva Tallinnassa. Juuret ovat Jyväskylässä, mökki Saimaalla ja suku Kouvolasta. Nuoruus kului Prahassa ja maailmanympärysmatkoilla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *