Tokio – Lentokentältä keskustaan

Naritan kansainvälinen lentokenttä on hyvin toimiva ja opastettu. Junat Tokion keskustaan lähtevät suoraan kentältä, jos matkustat Suomesta. Terminaalista 3 on 15 minuutin kävelymatka junalle terminaaliin 2.

Junalipun voi ostaa automaatista tai tiskiltä. Joskus myytävänä on hyviä meno-paluutarjouksia tietylle junafirmalle.

Junalla

Junavaihtoehtoja Naritan kentältä on kolme. Tyylikkäin, uusin, nopein ja kallein on JR Narita Express eli N’EX-linja, jolla on kätevä yhteys lännen kohteisiin, esimerkiksi Shinjukuun ja Shibuyaan (noin 1h, 3000 jeniä).

Itäisiin osiin, kuten Uenoon ja Nipporiin, pääsee JR Keisei Skyliner-junalla (noin 40min, 2470 jeniä), ja mainituilta asemilta voi hypätä Yamanote-junaan.

Halvin, hitain, ruuhkaisin ja yleensä pitkän lennon jälkeen myös tuskaisin vaihtoehto on JR Keisei Limited Express, joka kulkee niin ikään Uenoon ja Nipporiin (noin 75min, 1030 jeniä). Uenon asemalta voi vaihtaa myös metrolinjoille.

Itse käytän useimmiten Skylineriä – lienee tottumiskysymys.

Bussilla

Joskus bussi saattaa olla paras vaihtoehto, mikäli tahtoo säästää rahaa tai päästä ilman vaihtoja hotellilleen keskikaupungille. Halvin on 1000 jenin kyyti: accessnarita.jp.

Niin sanottu limusiinibussi voi olla hyödyllinen, mikäli se kulkee juuri sinun hotellisi kulmille. Nettisivuilla saattaa toisinaan olla hyviä tarjouksia turisteille.

www.limousinebus.co.jp

Lisätietoa

Lue lisää Naritan lentokentän sivuilta.

Hanedan lentokenttä

Hanedan lentokenttää turistit käyttävät harvoin, mutta jos lennät vaikkapa Osakan välilaskun kautta, saavut Hanedaan. Sieltä pääsee Tokion keskustaan muun muassa Tokyo Monoraililla ja Keikyu-linjalla.

Lue lisää: Hanedan lentokentän sivuilta.

©Siru Valleala

Tokion hotellitarjouksia:

Katso parhaat tarjoukset ja tee varaus tästä.

Tokion lentotarjouksia:

Etsi parhaat ja edullisimmat lennot Helsingistä Tokioon.

Siru Valleala

Tripsterin päätoimittajan fyysinen koti on Espoossa, henkinen Tokiossa ja tuleva Tallinnassa. Juuret ovat Jyväskylässä, mökki Saimaalla ja suku Kouvolasta. Nuoruus kului Prahassa ja maailmanympärysmatkoilla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *