Tokion hostellit

Hostellit ovat Japanissa kaikkein halvin tapa yöpyä airbnb-majoituksen ohella. Yhteishuoneen kerrossänkypedin saa noin 20 eurolla, mikä Tokiossa on erittäin hyvä hinta. Yksin matkustavalle voi olla myös mukava tavata reissaajia ympäri maailmaa, ja usein hostellit tarjoavat myös retkiä, bileiltoja ja tietenkin monipuolista kaupunkiopastusta.

Hostelleissa voi yleensä tehdä ruokaa itse, ja Tokion hostellit ovat moneen muuhun Aasian maahan verrattuna hyvin siistejä. Muista käyttäytyä kohteliaasti ja kunnioittaa hiljaisuussääntöjä! Yleensä Tokion hostellit ovat tavaransäilytyksen kannalta turvallisia. Peseytymistilat sijaitsevat käytävällä.

Eniten halpoja hostelleja on itäisessä Tokiossa, Asakusan ja Uenon alueilla.

Sakura Hostel Asakusa

Sakura-ketjulla on muitakin paikkoja, joista tämä on hyvin sympaattinen perushostelli. Yhteistiloissa kokkausmahdollisuus, osassa huoneista huvipuistonäkymät. Aktiivinen, kielitaitoinen henkilökunta järjestää tapahtumia, retkiä ja tempauksia – ja pitää sinuun yhteyttä monta vuotta. Sänky dormissa 22e/yö, 2hh alkaen 64e/yö.

Missä: 2-24-2 Asakusa

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Khaosan Tokyo

Ketjulla monta kohdetta hieman eri teemoilla. Kannattaisiko testata esimerkiksi samurai-kapselihostelli, origamihostelli tai laboratoriohostelli?

  • 2hh alkaen 20-28e/yö. Eri paikkojen sijainnit löydät nettisivulta.

Khaosan Tokyo Laboratory:

Khaosan World Asakusa Hotel:

Lisää ketjun hostelleja: khaosan-tokyo.com

Erikoisuus: Kirjahostelli

Jos haluat todella uniikin hostellikokemuksen, varaa peti kirjahyllystä. Book And Bed Tokyo on design-hostelli Ikebukuron kaupunginosassa Yamanote-junan varrella. Sängyt ovat kirjaimellisesti osa valtavaa kirjahyllyä. Hostelli luottaa siihen, että asiakas nukahtaa parhaiten romaanin äärellä – luettuaan yömyöhään. Kirjat eivät ole myytävänä, ja valikoimassa on myös englanninkielistä luettavaa. Yö maksaa 30-40 euroa.

Missä: 1-17-7, Lumiere Building 7. kerros, Nishi Ikebukuro

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Tokion muita hostelleja: Katso parhaat tarjoukset.

Muista kapselihotelli!

Osittain hostellin kaltainen, mutta hyvin japanilainen vaihtoehto on kapselihotelli. Lue lisää näistä lokoisista tai vähemmän lokoisista koloista, joissa majoituskokemukseen yleensä kuuluu myös japanilainen kylpy – ja humala: Tokion kapselihotellit.

 

Hotellisuositukset:

Ryokan-majatalot
Pilvenpiirtäjähotellit
Keskihintaiset hotellit
Kapselihotellit
Lovehotellit

 

©Siru Valleala

 

Siru Valleala

Tripsterin päätoimittajan fyysinen koti on Espoossa, henkinen Tokiossa ja tuleva Tallinnassa. Juuret ovat Jyväskylässä, mökki Saimaalla ja suku Kouvolasta. Nuoruus kului Prahassa ja maailmanympärysmatkoilla.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *