Zürichin parhaat burgerit

Helvti Diner

Helvti on amerikkalaistyylinen burger-diner, jolla on useita ravintoloita Zürichissä. Helvtin tavaramerkki on tukuisat pirtelöt, joissa saattaa olla päällä kerman ja karkkien lisäksi donitsi. Diner vannoo laadun nimeen ja tuotteet tulevatkin lähiseudulta, eikä lisäaineita käytetä. Helvtissä on myös tarjolla brunssia, amerikkalaisine pannukakkuineen.

Missä:

  • Helfti Diner Bellevue: St. Urbangasse
  • Helfti Diner Stauffacher: 4 Kasernenstrasse 2
Helvti Diner Nasty Shakes © Helvti Diner

Holy Cow

Holy Cow tarjoaa burgereita sveitsiläisistä aineksista, tuoretta lähi- ja pikaruokaa laadukkaasti. Opiskelijoille on edullisempia annoksia ja myös kasvissyöjille löytyy syötävää.

Missä:

  • Zähringerstrasse 28
  • Löwenstrasse 51
  • Langstrasse 133
  • Zürichin lentokenttä Check-in 2

The Butcher

Butcherilla on Zürichisssä useita ravintoloita, keskustan Niederdorfissa yksi paikka. Ruokalistat vaihtelevat ravintolasta riippuen. Kestävän kehityksen filosofia, tuoreus ja laatu ovat Butcherissa tärkeitä. Niederdorfissa listalla on pitkä lista burgereita, myös vegiversioita vaikkapa jakkihedelmälla tai falafelilla, ranskalaisia sekä poutines -peruna-annoksia. Butcherissa on pöytiintarjoilu.

Missä: Stüssihofstatt 15

B.good

Atlantin yli Sveitsiin rantautunut B.Good vannoo myös tuoreuden, laadun ja lähiruuan nimeen. Bowl-annosten lisäksi burgereita, salaatteja ja ranskalaisia joko perunasta tai bataatista. Leivän voi itse valita.

Missä: Oberdorfstrasse 8

Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja. www.palasuklaata.com

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *