Zürichin parhaat burgerit

Unmeat

Zürichin ensimmäinen täysin lihaton burgerpaikka tarjoilee hamppareita neljällä eri sämpylällä, mutta myös muuta vegaaniruokaa, nugetteja, kasvispyöryköitä, vuna-leipiä ja hodareita. Kuppila panostaa ilmastopositiivisuuteen ja on myös kehittänyt ilmastoneutraalin burgerin.

Missä: Militärstrasse 91

UnionDiner

Helvti Dinerin jälkeen Limmat-joen varrella jatkaa UnionDiner. Meininki on perinteistä, listoilla kuitenkin myös kasvis- sekä kanaburgereita sekä kuukausittain vaihtuva kokin luomus.

Missä:

  • Helfti Diner Stauffacher: 4 Kasernenstrasse 2

Holy Cow

Holy Cow tarjoaa burgereita sveitsiläisistä aineksista, tuoretta lähi- ja pikaruokaa laadukkaasti. Opiskelijoille on edullisempia annoksia ja myös kasvissyöjille löytyy syötävää.

Missä:

  • Zähringerstrasse 28
  • Löwenstrasse 51
  • Zürichin lentokenttä Check-in 2

Burger Meister

Burger Meisterissa tehdään kaikki itse – siis mikä on mahdollista. Ainekset ovat lähialueelta, leivät leivotaan päivittäin ja liha sveitsiläistä.

Missä: mm. Oberdorfstrasse 8 (parhaillaan remontissa), Langstrasse 8, Kasernenstrasse 77b

The Butcher

Täällä on tarjolla syötävää jokaiseen makuun, myös ilmastotietoisille burgeri kasvipohjaisella pekonilla ja juustolla, niin kasvissyöjille kuin vegaaneille tai flexitaareille. Liha on sveitsiläistä.

Missä: mm. vanhassakaupungissa Stüssihofstr.15

Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja. www.palasuklaata.com

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *