Zürichin keskihintaisia hotelleja

Hotel Adler

Terassiravintola © Hotel Adler

Hotellin tunnistaa mukulakivikaduilla kävellessä fonduen tuoksusta. Ulkona istuu talvisinkin väkeä dippaamassa leipäpaloja kuumaan sulatettuun juustoon. Adler on kävelykadulla keskellä vanhaa kaupunkia. Tänne voit ottaa myös mukaan koiran, lisämaksua vastaan.

Missä: Rosengasse 10

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

25 Hours Hotel Langstrasse

Huone © 25hours Hotel Langstrasse

Ehkä maailman ainut hotelli, jossa voit myös maksaa taiteellasi tai jollain kauniilla, mielenkiintoisella esineellä. Lähetä kuva ja hotellin kuraattori ottaa yhteyttä. Hotellissa on myös majoitus- ja työtila taiteilijoille, artist in residence.

Huoneista on urbaanit näkymät, osasta Zürichin keskusasemalle vieville raiteille tai kaupungille. Trendikäs hotelli sijaitsee Langstrassen päässä, jossa se kohtaa modernin ja äskettäin valmistuneen Eurooppaalleen, ravintoloiden, pienten liikkeiden kadun, joka vie kohti keskusasemaa. Hotellin vieressä on kulttuurikeskus Kosmos, jonka elokuvateatteri, kirjakahvila, bistro ja tapahtumat vetävät väkeä myös iltaisin.

Missä: Langstrasse 150

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Boutique Hotel Helmhaus

Aamiainen © Hotel Helmhaus

Tyylikäs pieni hotelli keskellä vanhaa kaupunkia. Aamupalalla suositaan paikallisia tuotteita, esimerkiksi hunajaa ja hilloja paikallisilta maatiloilta ja kahvi on luomua. Hotellilla on myös tarjouspaketteja perheille.

Missä: Schifflände 30

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

B2 Boutique Hotel and Spa

lobby © B2 Boutique Hotel

Hotelli sijaitsee entisen Hürlimannin panimon alueella ja on todellakin erilainen kaupunkihotelli. Sen yhteydessä on myös Zürichin ainut mineraalikylpylä, jossa voi lämpimässä vedessä kattoaltaasta käsin luoda katseen kaupungin maisemiin. Jokaisessa huoneessa elää paikan historia, on urbaania designia ja teollista menneisyyttä. Bibliofiilille taas on kirjasto, jonka 11 metristen hyllyjen katveessa voi nauttia lasillisen viiniä. Kirjastossa tarjoillaan myös aamupalaa, sveitsiläisin erikoisuuksiin lähiseudulta.

Missä: Brandschenkestrasse 152

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Boutique Hotel NI-MO

Aamiaissali © Boutique Hotel Ni-Mo

Hotelli on Seefeldin siistissä kaupunginosassa, lähellä oopperataloa. Juna-asema Stadelhofenille pääsee suoraan lentokentältä, mutta melkein hotellin eteen pääsee myös raitiovaunulla keskusasemalta. Järven ranta ja sitä reunustava bulevardi ovat kävelymatkan päässä, samoin vanha kaupunki. Myös Zürichin taidemuseo, Kunsthaus, ja teatteri, Zürcher Schauspielhaus, ovat lähellä. Aamupala ei kuulu hintaan.

Missä: Seefeldstrasse 16

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Hotel Marktgasse

Jos kaipaa historiallisia kulisseja, tämä hotelli on 600 vuotta vanhassa rakennuksessa keskellä vanhaa kaupunkia. Se on kävelykadun varrella, toisella puolen muutaman korttelin päässä virtaa Limmat-joki. Kivenheiton päässä on ravintoloita, baareja ja pieniä putiikkeja, kuten myös Grossmünster-kirkko.

Jokainen huone on omanlaisensa, design-huonekaluilla kalustettuja, mutta rakennuksen historiastakin on jälkiä. Muutamissa huoneissa on vielä kaakeliuuni, palkkeja tai vanhoja rakenteita näkyvillä. Hotellissa on myös huone kattoterassilla sekä yhden hengen huoneita.

Aamupala tarjoillaan katutason Café Delishissä, jossa muuten saa kenties Zürichin herkullisimpia lämpimiä kanelipullia.

Missä: Marktgasse 17

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Greulich Design and Lifestyle Hotel

Hotelli Greulich © Hotel Greulich

Tähän hotelliin pääsee bussilla ja kävellen reilussa kymmenessä minuutissa keskustasta. Sen sisäpihaa koristaa koivikko, jonka katveessa voi rauhoittua kaupungin hulinasta. Matkaajille on tarjolla yösijoja pienestä designhuoneesta loftiin, kattohuoneistoon ja kahden huoneen huoneistoon. Detaljina kylpyhuoneessa ovat L´Occitanen tuotteet.

Niin katu kuin hotelli on nimetty Herman Greulich, työläisliikkeen johtajan, mukaan. Hermanin olohuoneessa tarjoillaan tätä nykyä aamupalaa ja pientä snäkkiä päivän mittaan.

Missä: Herman-Greulich-Strasse 56

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Hotel Marta

Hotelli Marta © Hotel Marta

Raskaan musiikin ystäville Hotel Marta on kätevä, sillä se on Ebrietas metallibaarin vastapäätä. Marta on äskettäin remontoitu, keskeisellä paikalla vanhan kaupungin sivukadulla. Kävelykatu on korttelin päässä, Limmat-joki aivan lähellä, samoin keskusasema. Minimalistisesti sisustetun huoneen yöpöydällä olevat korvatulpat paljastavat ohuet seinät. Marta kuuluu hotelleihin, jotka tarjovat naisille, joilla on psyykkisiä tai kognitiivisia haasteita, mahdollisuuden työelämään.

Missä: Zähringerstrasse 36

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Walhalla Hotel

Hotelli Walhalla © Hotel Walhalla

Walhalla on aivan Zürichin keskusjuna-aseman vieressä. Lähistöllä on myös asema, josta lähtevät kiertoajelut sekä pitkän matkan bussit. Hyvät yhteydet joka paikkaan. Siisti perushotelli. Ikkunoissa äänieristykset.

Missä: Limmatstrasse 5

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja. www.palasuklaata.com

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *