Zürichin edullisia hotelleja

Hotel Ibis Zürich West

Hotelli Ibis © Hotel Ibis Zurich City West

Hotelli on keskellä uutta Zürichin aluetta, joka on kasvanut entiselle teollisuusaluelle, noin kymmenen minuutin päässä keskusasemalta. Täältä löytyy uusia ravintoloita, taidekorkeakoulu, klubeja ja on suhteellisen lähellä jokea sekä sen varrelta löytyviä uimapaikkoja.

Missä: Schiffbaustrasse 11

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Pension Fürdich

Hotelli Majatalo Fürdich © Pension Fürdich

Ei aivan hotellitasoinen, mutta kodinoloinen, retrosisustuksella, kymmenisen minuuttia raitiovaunulla keskustasta. Majatalossa on myös perhehuone. Rosoisempaa Zürichiä, Limmat-joen länsipuolella, Bäckeranlage-puiston vastapäätä. Lähellä perinteinen keikkapaikka ja ruokaravintola Volkshaus. Värikäs Langstrasse on myös muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Missä: Stauffacherstrasse 141

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Hotel/Pension zum Guten Glück

Majatalo zum Guten Glück © Gasthaus zum Guten Glück

Sympaattisessa majatalo-kahvilassa Wiedikonin trendikkäässä kaupunginosassa on yhdeksän minimalistista huonetta. Hinnat ovat kaupungin edullisimpia ja siihen vaikuttaa sijainti hiukkasen ydinkeskustan ulkopuolella, sekä se että wc sekä suihku ovat käytävällä. Keskustaan on matkaa raitiovaunulla vajaat parikymmentä minuuttia. Kahvilan erikoisuuksina vohvelit, pannukakut ja iltaisin frikadellit.

Missä: Stationsstrasse 7

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

EasyHotel Zurich

Jos basic-palvelut on se mitä etsit, tässä on hotellisi. Hinta on edullinen, koska kaikki ylimääräinen on riisuttu, paikalla ei ole edes henkilökuntaa. Huoneesta löytyy kuitenkin suihku vessoineen ja ilmainen wifi. Sijainti on vartin kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja varsin keskeinen.

Missä: Zwinglistrasse 14

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa

Kapselihotelli Alpine Garden

Kapselihotelleja on Zürichissä muutama ja Alpine Garden sijaitsee lentokentällä. Hotellin kahden neliön kapselissa on lukittava ovi, ilmastointi ja USB-liitäntä. Check-in on auki koko vuorokauden ja digitaalinen. Wellness-alueella on poreammeita ja hotellissa saa myös pientä palaa. Hotelli on Check-in 1:n luona Zürichin lentokentällä. Junalaitureille on matkaa muutama minuutti ja Zürichin keskustaan nopeimmillaan vartti.

Missä: Prime Center A11, G01, Zürich Flughafen

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa

Kapselihotelli Green Marmot

Jos haluat yöpyä kapselissa lähempänä keskustaa, sellainen on myös vanhassakaupungissa. Hotelli tarjoaa sekä yhden että kahden hengen kapseleita. Naisille, miehille sekä isommille porukoille on omat alueensa. Kaikissa kapseleissa on wifi, peili ja taitettava pöytä sekä ilmastointi. Kapselin makuutilat on rakennettu ekoystävällisestä puusta ja hotellissa asuvan hiilijalanjälki on pienempi kuin muissa yöpyessä. Hintakin on edullisempi. Hotellissa on naisille ja miehille omat pesutilansa, sekä lokero tavaroille.

Missä: Schifflände 26

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa

Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja. www.palasuklaata.com

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *