Zürichin edullisia hotelleja

Hotel Ibis Zürich West

Hotelli Ibis © Hotel Ibis Zurich City West

Hotelli on keskellä uutta Zürichin aluetta, joka on kasvanut entiselle teollisuusaluelle, noin kymmenen minuutin päässä keskusasemalta. Täältä löytyy uusia ravintoloita, taidekorkeakoulu, klubeja ja on suhteellisen lähellä jokea sekä sen varrelta löytyviä uimapaikkoja.

Missä: Schiffbaustrasse 11

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Pension Fürdich

Hotelli Majatalo Fürdich © Pension Fürdich

Ei aivan hotellitasoinen, mutta kodinoloinen, retrosisustuksella, kymmenisen minuuttia raitiovaunulla keskustasta. Majatalossa on myös perhehuone. Rosoisempaa Zürichiä, Limmat-joen länsipuolella, Bäckeranlage-puiston vastapäätä. Lähellä perinteinen keikkapaikka ja ruokaravintola Volkshaus. Värikäs Langstrasse on myös muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

Missä: Stauffacherstrasse 141

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Hotel/Pension zum Guten Glück

Majatalo zum Guten Glück © Gasthaus zum Guten Glück

Sympaattisessa majatalo-kahvilassa Wiedikonin trendikkäässä kaupunginosassa on yhdeksän minimalistista huonetta. Hinnat ovat kaupungin edullisimpia ja siihen vaikuttaa sijainti hiukkasen ydinkeskustan ulkopuolella, sekä se että wc sekä suihku ovat käytävällä. Keskustaan on matkaa raitiovaunulla vajaat parikymmentä minuuttia. Kahvilan erikoisuuksina vohvelit, pannukakut ja iltaisin frikadellit.

Missä: Stationsstrasse 7

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja. www.palasuklaata.com

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *