Zürichin hotelleja perheille

Pääkuva: © Romantik Seehotel Sonne

Boutique Hotel Helmhaus

Hotelli Helmhaus © Hotel Helmhaus

Elegantti pieni hotelli keskellä vanhaa kaupunkia. Aamupalalla suositaan paikallisia tuotteita, esimerkiksi hunajaa ja hilloja paikallisilta maatiloilta ja kahvi on luomua. Hotellilla on myös tarjouspaketteja perheille.

Missä: Schifflände 30

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Lady´s First

Hotellihuone Lady´s First @ Lady´s First Hotel

Hotelli oli alunperin pelkästään leideille suunnattu, mutta nykyisin myös herrasmiehet ovat tervetulleita, samoin perheet ja myös koirat.  Kylpyläosasto on yhä vielä vain naisille. Höyrysaunan ja suomalainen sauna jälkeen voi vilvoitella kattoterassilla järvinäkymällä. Terassilla on myös joogatunteja, maton saa hotellista. Lady´s First on Seefeldin kaupunginosassa, lähellä puistoaluetta ja järveä, mutta myös keskustaa.

Lady´s first kuuluu hotelleihin, jotka tarjovat naisille, joilla on psyykkisiä tai kognitiivisia haasteita, mahdollisuuden työelämään.

Missä: Mainaustrasse 24

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Romantique Seehotel Sonne

Hotellihuone Sonne © Romantique Seehotel Sonne

Modernin ja historiallisen tyylin yhdistävä hotelli on aivan Zürichinjärven äärellä ja nimestään huolimatta myös perheille soveltuva. Uimaan pääsee omalta pieneltä viheralueelta ja leikkipaikka sekä laivalaituri on aivan vieressä. Muita uimarantoja ja leikkipaikkoja on myös rantatien tuntumassa. Tietä voi myös työnnellä vaunuilla. Varjostavien puiden alla on kesäillan viettoon sekä itsepalvelu- että a la carte -ravintola. Lapsille on oma ruokalista ja aikuisten annoksista saa myös pienempiä versioita, myös syöttötuoli on saatavilla. Zürichin keskustaan pääsee joko laivalla tai vartissa junalla.

Missä: Seestrasse 124, Küsnacht

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja. www.palasuklaata.com

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *