Puolen päivän retkiä Zürichissä

Kaupunkikierros bussilla ja laivalla  

Kahden tunnin retkellä käydään oppaan kanssa Bahnhofstrassella, vanhassakaupungissa sekä nähdään St. Peterin kirkko. Hammasratasjuna vie terassille, josta avautuu näkymä kaupunkiin. Ja koska ollaan Sveitsissä, suklaa kuuluu tietysti asiaan. Matkaan voi liittää tunnin laiva-ajelun, joka vie katsomaan rantojen arkkitehtuuria, suuria villoja ja uimahuoneita – sekä Lindtin tehtaanmyymälässä suklaaostoksille.

Osta liput kierrokselle ennakkoon.

Kaupunkikierros, risteily ja kabiinilla kukkulalle

Vanhakaupunki, Bahnhofstrasse, kirkot ja myös talo, jossa Lenin asusteli, käydään katsomassa jalan pienessä porukassa oppaan kera. Kolmituntisen kiertokävelyn jälkeen on vuorossa nousu Zürichin kotivuorelle Uetlibergille. Parin tunnin retkellä noustaan köysiradalla Felseneggiin, josta avautuu näkymä järven toiseen päähän ja pilvettömällä säällä aina Alpeille asti. Harjanteella tehdään pieni patikointi ja Zürichiin tullaan lopulta takaisin laivalla. Vajaan tunnin risteilyn aikana laiva lipuu Lindtin suklaatehtaan ja Zürichinjärven suurten villojen ohi.

Osta liput kierrokselle ennakkoon.

Zürich-Polyterasselta-©-Liisa-Helve-Sibaja
Zürich-Polyterasselta-©-Liisa-Helve-Sibaja

Kaupunkikierros Zürichissä ja Rapperswilissä

Puolen päivän retkellä tutustutaan Zürichin tärkeimpiin kohteisiin ja käydään myös Zürichinjärven toisessa päässä Rapperswilin kaupungissa ja sen vieraillaan sen vanhankaupungin keskellä kukkulalla kohoavassa linnassa. Sesongista riippuen paluumatka tehdään joko junalla tai laivakyydillä.

Osta liput kierrokselle ennakkoon.

Rapperswil©Liisa Helve Sibaja

Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja. www.palasuklaata.com

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *