Zürichin luksushotelleja

Baur au Lac

Hotelli Baur au Lac © Baur au Lac

Baur au Lac on ollut saman perheen omistuksessa jo kuuden sukupolven ajan ja on se, jonne kaupungissa mennään, kun halutaan asua tai illallistaa tyylikkäästi. Hotelli on Bahnhofstrassen järvenpuoleisen pään läheisyydessä, ostoskadun luksusmerkkiliikkeistä muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja kivenheiton päässä vanhasta kaupungista. Viiden tähden hotellista avautuu näkymä puistoalueelle. Hotellilla on 5 tähteä, Fine dining ravintola on saanut 2 Michelin tähteä ja 18 Gault Millau pistettä.

Missä: Talstrasse 1

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa.

Widder Hotel

Widder on myös viiden tähden hotelli, Bahnhofstrassen viereisellä rauhallisella kävelykadulla vanhassa kaupungissa. Tunnelma on klassisen moderni, tyylikäs ja taiteellinen. Huoneissa yhdistyy keskiaika ja design. Hotellin sisäpihalla on kesäravintola. Täällä voit myös yöpyä loftissa, penthousessa oman kattoparvekkeen kera tai varata kolmen makuuhuoneen huoneiston. Hinnat ovat parista tonnista yli kuuteen tuhanteen frangiin.

Missä: Rennweg 7

Katso tästä ajankohtaiset hintatiedot ja varaa

The Dolder Grand

Dolder näkyy järvelle torneineen linnamaisena, metsän rajassa Zürichbergillä. Historiallinen luksushotelli, jossa on spa uima-altaineen. Näkymät ulottuvat kaupungin yli järvelle ja Alpeille. Osassa huoneita on parvekkeet, sviiteissä terassi, poreallas tai sauna, olohuone ja haluttaessa palvelukseen saa myös hovimestarin. Hotellissa on kaksi ravintolaa ja baari, piano sekä elävää musiikkia. Keskustaan on shuttle-kuljetus. Hinnat kuudesta sadasta alkaen, ajankohdasta ja huoneesta riippuen.

Missä: Kurhausstrasse 65, 8032 Zürich

Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja. www.palasuklaata.com

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *