Kulinaarisia kiertokävelyjä Zürichissä

Sveitsissä asiaan kuuluu tietenkin suklaan ja juustojen maistelu. Muutaman tunnin kierroksilla päästään sveitsiläisen kulinarismin ytimeen testaamalla makeita ja suolaisia herkkuja.

Suklaakierros kävellen

Tämä on makeamman sorttinen kävelylenkki. Luvassa on nähtävyyksien lisäksi suklaista historiaa ja herkkujen maistelua. Noin 30 euron hintaisella kierroksella pääset testaamaan Sprünglin Luxembourgerleja ja Teuscherin tryffeleitä.

Suklaanmaistelua vanhassa kaupungissa

Tämä on todellisille asianharrastajille, sillä kierros keskittyy suklaaputiikeissa maisteluun. Pääset testaamaan pienryhmässä vanhassakaupungissa praliineja, tryffeleitä, nugaata ja suklaapatukoita – kaikki kuuluu reilun 80 euron hintaan.

Ruokakierros Zürich West -alueella

Kierroksella käydään läpi sitä kuinka Zürich West muuttui teollisuusalueesta kulttuurin keskukseksi ja Zürichin ruokakulttuuri kansainväliseksi. Matkalla päästään maistelemaan 15 eri ruokaa ja juomaa.

Liisa Helve-Sibaja

Liisa Helve-Sibaja on Sveitsissä vuosikausia asunut toimittaja, Hausfrau – kotona Sveitsissä -kirjan kirjoittaja, suomen opettaja ja bloggaaja. www.palasuklaata.com

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *