Tukholman Keskihintaiset Hotellit (alle 250 euroa / yö)

Haluatko panostaa persoonalliseen ja vastuulliseen majoitukseen? Seuraavat Tukholman keskihintaiset hotellit ovat varteenotettavia vaihtoehtoja laatutietoiselle matkailijalle.

Frantz €€

Miksi. Todellinen helmi aivan Slussenin metroaseman vieressä. Talon rakennutti aikanaan kuuluisa räätäli Frantz Bock vuonna 1647. Huoneet ovat pienet ja lautalattiat narahtelevat mutta sisustus ja ilmapiiri ovat todella hygget. Aamiainen on yksi hotellin kohokohdista. Tiloissa ei ole kuntosalia tai muita hienouksia. Frantz soveltuu hyvin pariskunnille tai yksin matkustaville jotka haluavat nauttia kaupungin sykkeestä.

Missä: Peter Myndes backe 5. Julkinen liikenne: Metro Slussen.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Hotel Frantz huone
Hotelli Frantzin huoneet ovat pienet mutta todella mukavat. Kuva: Soile Vauhkonen

NOFO Hotel €€

Miksi: Omaperäinen ja viihtyisä hotelli. Huoneet on hiljattain remontoitu ja jokaisessa kerroksessa on oma teemansa. Aulassa palvelee viinibaari ja kesäisin NoFon sisäpihalla on viihtyisä terassi. Hotelli työskentelee aktiivisesti minimoidakseen ympäristövaikutuksia ja sai vuonna 2015 Joutsenmerkin. NoFon sijainti on erinomainen, jos suunnitelmissa on tutustua Södermalmin hipsterimpään puoleen SoFoon.

Missä: Tjärhovsgatan 11. Julkinen liikenne: Metro Medborgarplatsen.

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 • NOFO hotel huone
 • NOFO hotel viinibaari
 • NOFO sviitti

Hotel Birger Jarl €€

Miksi: Kun hotelli viimeksi restauroitiin, yksi huone unohtui remonttimiesten listalta. Kun virhe huomattiin, huone 247 päätettiin jättää alkuperäiseen 70-luvun ulkoasuunsa. Tämä huone on jo syy itsessään yöpyä Birger Jarlissa. Retrohuoneita on kuitenkin vain yksi, joten varaa hotelliyö ajoissa. Hotellin omistaja Immanuelin kirkko lahjoittaa hotellin tekemät voitot eri hyväntekeväisyysprojekteihin ja vähäosaisille ryhmille.

Missä: Tulegatan 8, 113 53 Stockholm. Julkinen liikenne: Metro Rådmansgatan

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hotel With Urban Deli €€

Maanalainen ja ikkunaton hotellihuone ei kuulosta kovin kutsuvalta, mutta Urban Deli Hotel onkin positiivinen yllättäjä: ei klaustrofobiaa! Hotellihuoneet ovat rakennuksen kellarissa, mutta silti tilavia ja viihtyisiä – ja mikä parasta, erittäin hiljaisia. Raskaasti liikennöidyn Sveavägenin meteli ei kantaudu maanalaiseen rauhan tyyssijaan, joten lokoisat yöunet ovat taatut. Hotelli sijaitsee suositun “urbaani”delin ja ruokamarketin sisällä. Kesällä rakennuksen kattoterassi muuntautuu baarikeitaaksi aurinkotuoleineen, peleineen ja häikäisevine kaupunkinäkymineen.

Urban Deli kauppa ja ravintola ovat koko päivän auki ja siellä tarjoillaan aamiaista, brunssia, lounasta ja illallista. Ruokaa voi tilata etukäteen noudettavaksi mukaan piknikille tai huoneeseen. Urban Deli keskittyy pientuottajien laaturaaka-aineisiin. Ravintola haluaa tehdä kestävien valintojen tekemisen helpoksi ja hauskaksi. Vegaanihampurilainen on pakollinen valinta – ja etenkin lihansyöjien mieleen!

Missä: Sveavägen 44, 11134 Tukholma. Julkinen liikenne: Metro Hötorget

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 • Hotelli With Urban Delin kodikkaat huoneet ovat maan alla. Kuva: Hotel With Urban Deli
 • Tukholman keskihitaiset hotellit ovat laadukkaita. Kuva: Hotel With Urban Deli
 • Urban Delin kattoterassi Takpark on auki kesäisin. Kuva: Urban Deli

POP House Hotel €€

ABBA-museon yhteydessä sijaitseva hotelli kruunaa ABBA-elämyksen. Djurgårdenissa on paljon mielenkiintoisia kohteita, kuten Skansen ja Gröna Lund, ja kaunis alue ei sijaitse kaukana keskustastakaan. 49 huoneesta osa on sisustettu musiikkiteeman mukaisesti, ja voit varata esimerkiksi kreikkalaistunnelmaisen MAMMA MIA! -bilehuoneen tai ylellisen kultalevyhuoneen nimeltä ABBA GOLD. Hotelli panostaa laatusänkyihin, panoramaikkunoiden myötä valoisuuteen ja tilavuuteen. Hotelli sopii musadiggareille, Djurgårdenin faneille ja tietenkin heille, jotka haluavat kaiken irti ABBA-fiilistelystä.

Missä: Djurgårdsvägen 68, 11521 Tukholma. Julkinen liikenne: Raitiovaunu Liljevalchs/ Gröna Lund

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 • POP House hotel on valoisa ja kodikas. Kuva: POP House Hotel
 • Djurgårdenin saarella asuu lähellä Tukholman nähtävyyksiä. Kuva: POP House Hotel
 • POP Housen aamiainen. Kuva: POP House Hotel

Scandic No. 53 €€

Miksi: No 53. on viisaasti suunniteltu hotelli. Huoneet ovat pieniä, mutta neliöt on käytetty tehokkaasti. Itsepalvelu-check-in on vaivaton ja langaton Wi-Fi-yhteys nopea. Hotellin baarissa on myös tunnetusti erinomainen kuohuviinivalikoima. No. 53 sijaitsee paraatipaikalla kaupungin keskustassa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Arlanda Expressistä.

Missä: Kungsgatan 53, Tukholma. Julkinen liikenne: Metro T-Centralen

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Rival €€

Miksi: Rivalilla on pitkä historia Södermalmin kulttuurin keskipisteenä. Se avasi ovensa 1930-luvulla ensin elokuvateatterina, ja myöhemmin rakennuksesta kasvoi oikea viihdekeskus hotelleineen ja ravintoloineen. Hotelli remontoitiin vuonna 2003. Samoissa tiloissa toimii nykyisin hotellin lisäksi Rival-Bistro ja Art-Deco-baari sekä teatteri. Hotellin omistaa Göran ”Benny” Andersson, yksi ABBAn neljästä jäsenestä. Sisustus tuo hieman mieleen ruotsinlaivan, mutta sijainti Mariatorgetin laidalla on lyömätön, jos haluaa tutustua rentoon Södermalmiin.

Missä: Mariatorget 3. Julkinen liikenne: Metro Mariatorget

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Tapetfabriken

Tilava ja raikas Clarion Collection Tapetfabriken on entinen tapettitehdas vuodelta 1906. Hotellissa on suuri aula joka toimii myös hyvin urbaanina työtilana. Huoneet ovat viihtyisät ja tiloihin kuuluu kuntosali ja sauna. Clarion Collection on hyvä vaihtoehto perheille. Hintaan kuuluu aamupala, iltapäivä “fika” ja illallinen. Erikoisruokavaliot ja esteettömyys on avokätisesti huomioitu. Hotellin vieressä on suuri kirjasto ja leikkipuisto, paljon ravintoloita, suuri ostoskeskus ja elokuvateatteri. Hotelli on kaukana keskustasta mutta Södermalmiin pääsee helposti bussilla. Clarion hotellit työskentelevät aktiivisesti vastuullisuuden edistämiseksi: raaka-aineet ovat pitkälti luomua ja hankitaan eettisistä lähteistä, ja hotelli pyrkii vähentämään pyykkiä ja hävikkiä.

Missä: Marcusplatsen 9. Julkinen liikenne: Tvärbanan Sickla

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 • Tapetfabriken huone
 • Tapetfabriken coworking

Second Home Apartments Guldgränd €€

Miksi: Onko suunnitelmissa pidempi, esimerkiksi viikon oleskelu Tukholmassa? Hotel Guldgränd tarjoaa tyylikkäitä huoneistoja Slussenissa, aivan Tukholman vanhan kaupungin kupeessa. Huoneistojen koko vaihtelee 17:stä 82 neliömetriin. Suuremmissa asunnoissa yöpyy useampi pariskunta tai suurempi perhe kerrallaan. Kaikissa huoneistoissa on pieni keittiö ja ilmainen Wi-Fi. Guldgränd on sisustettu tyylikkään skandinaavisesti ja siellä on nuorekas ilmapiiri.

Missä: Guldgränd 5 118 20 Tukholma. Julkinen liikenne: Metro Slussen

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Story Hotel Riddargatan €€

Miksi: Onko suunnitelmissa pitkä ilta Stureplanin klubeilla? Story Hotel on tyylikäs ja sijaintiinsa nähden erinomainen vaihtoehto yöpyä Östermalmissa. Hotellissa on itsepalvelu-check-in. Ovikoodi saapuu sähköpostilla ennen matkan alkua. Herkkäunisille suosittelen valitsemaan huoneen hotellin ylemmistä kerroksista, sillä viikonloppuisin baarien melu ja musiikki kantautuvat alempiin kerroksiin.

Missä: Kungsgatan 53, Tukholma. Julkinen liikenne: Metro Östermalmstorg

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Sory hotel huone
Story sopii hyvin niille jotka haluavat tutustua Tukholman yöhön. Kuva: Story

Hotel Skeppsholmen €€

Miksi: Hotel Skeppsholmen on kuin keidas keskellä kiireistä kaupunkia. Se sijaitsee nimensä mukaisesti Skeppsholmenin saarella kivenheiton päässä keskustasta. Saarella ja sen rakennuksilla on pitkä ja pimeä historia Ruotsin laivaston tukikohtana. 300 vuotta vanhat rakennukset on restauroitu ja sisustettu moderniin tyyliin. Suunnittelun taustalla ovat samat hahmot kuin luksushotelli Nobisilla, joka myös omistaa Hotel Skepssholmenin. Hotellissa tarjoillaan myös tiettävästi kaupungin paras aamupala.

Missä: Gröna gången 1, 111 86 Tukholma. Julkinen liikenne: Metro Kungsträdgården

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hotel Skeppsholmen huone
Hotel Skeppsholmen sijaitsee rauhallisella saarella keskustan kupeessa. Kuva: Hotel Skeppsholmen.

The Winery Hotel €€

Miksi: The Winery on hotelli ja urbaani viinitalo Tukholman Solnassa. Se on viini-intoilijan paratiisi. Viinin valmistusta voi seurata aulassa lasiseinän takaa, ja hotellin viinikellariin järjestetään opastettuja kierroksia. Viinejä voi maistella aulabaarissa, italialaisessa Terreno-delissä ja hotellin ravintolassa. Listalla on yli 200 eri viiniä. Kesäisin hotellin katolle avataan allasbaari. Sieltä aukeavat näkymät Haga-puistoon ja Haga-linnaan, jossa kruununprinsessa Victoria perheineen asuvat.

Missä: Rosenborgsgatan 20, 169 74, Solna. Julkinen liikenne: Juna Solna Station

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Lisää hotellivaihtoehtoja Tukholmassa: Tukholman luksushotellit, Tukholman boutiquehotellit ja Tukholman edulliset hotellit ja hostellit

©Soile Vauhkonen

Soile Vauhkonen

Tukholmassa asuva, sopivasti ruotsalaistunut yrittäjä ja sunnuntai-bloggaaja.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *