Tukholman Hotellit

Mitä sitä kursailemaan, Tukholman hotellit ovat hinnakkaita. Kahden hengen huoneen hinta edullisessa hotellissa on noin 500–1500 kruunua, keskihintainen hotelli maksaa noin 1500–2500 kruunua yö ja luksusmajoitus poikkeuksetta yli 2500 kruunua yö. Majoitukseen saa kulumaan paljon enemmän rahaa kuin lento- tai laivalippuihin. Ketjuja löytyy moneen lähtöön, mutta niin löytyy ainutlaatuisia helmiäkin.

Jos haluat majoittua todella edullisesti, valitse kodikas laivahotelli, hostelli tai majoitus kauempana kaupungin keskustasta. Jos taas haluat panostaa majoitukseen, valitse jokin Tukholman persoonallisista boutique-, tai luksushotelleista. Voit yöpyä 70-luvun huoneessa Hotel Birger Jarlissa, seurata taiteilijoiden jalanjälkiä Södermalmiin Hotel Rivaliin tai viettää romanttisen yön yhdessä Tukholman lähialueen kartanoista. Tukholmassa voi majoittua myös urbaanilla viinitalolla tai entisessä vankilassa.

Hotellien hintoihin vaikuttavat huomattavasti hotellin sijainti ja viikonpäivä. Liikematkailun suosion takia arkipäivät ja työntäyteiset kuukaudet kuten touko- ja syyskuu ovat perinteisesti kalliita. Koronan myötä myös staycationien ja viikonloppuretriittien suosio on kasvanut. Jos kaipaat enemmän tilaa, Tukholmasta löytyy myös laadukkaita Air BnB -asuntoja. Varmista kuitenkin etukäteen että asunnon omistajalla on vuokraukseen taloyhtiön lupa.

Aamiainen on usein ilmainen, ainakin itsenäisissä hotelleissa ja skandinaavisissa ketjuissa kuten Scandicissa ja Nordic Choice -hotelleissa. Tarjolla on kevyitä mannermaisia klassikoita kuten leivonnaisia, leikkeleitä ja hedelmiä, sekä ruokaisampia lämpiä annoksia kuten munakasta tai paistettuja vihanneksia, myös vegaaneille ja gluteenittomille. Ekologisuus näkyy useimpien majoituspaikkojen arvomaailmassa. Tarkista ennen varaamista, löytyykö hotellilta oma ympäristöohjelma tai esimerkiksi Green Key – tai Joutsenmerkki

Tripsterin verkko-oppaaseen on koottu persoonallisia hotellisuosituksia kaikille budjeteille. Toimintaamme voi tukea varaamalla majoituksen tämän sivuston varauslinkkien kautta.

Hintaluokat

€         alle 100 euroa
€€        150-250 euro
€€€       yli 250 euroa

Hotellisuositukset

Lue Lisää: Edulliset Hotellit ja Hostellit
Lue Lisää: Keskihintaiset Hotellit
Lue Lisää: Boutiquehotellit
Lue Lisää: Luksushotellit
Lue Lisää: Laivahotellit

© Soile Vauhkonen

Miss Clara
Miss Claran huoneet ovat valoisat ja tilavat. Kuva: Soile Vauhkonen

Etsi hotelleja Tukholmasta

Booking.com

Soile Vauhkonen

Tukholmassa asuva, sopivasti ruotsalaistunut yrittäjä ja sunnuntai-bloggaaja.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *