Tukholman Hotellit

Mitä sitä kursailemaan, Tukholman hotellit ovat kalliita. Majoitukseen saa kulumaan paljon enemmän rahaa kuin lentolippuihin. Harmaata hotelliketjumassaa löytyy monen kulman takaa, mutta niin löytyy helmiäkin. Jos haluat majoittua edullisesti, valitse laivahotelli tai majoitus kauempana kaupungin keskustasta. Jos taas haluat panostaa majoitukseen, valitse jokin Tukholman persoonallisista luksushotelleista. Voit yöpyä 70-luvun huoneessa Hotel Birger Jarlissa, seurata taiteilijoiden jalanjälkiä Södermalmiin Hotel Rivaliin tai viettää romanttisen yön yhdessä Tukholman lähialueen kartanoista. Tukholmassa voi majoittua myös urbaanilla viinitalolla tai entisessä vankilassa.

Muista yksi asia hotellista riippumatta: aikainen lintu nappaa madon. Varaa majoituksesi ajoissa, niin varmistat kohtuullisen hinnan. Tukholmassa järjestetään monia messuja ja konsertteja, joiden aikana kaupunki täyttyy vieraista. Jos kaipaat enemmän tilaa, Tukholmasta löytyy myös laadukkaita Air BnB -asuntoja. Varmista kuitenkin etukäteen että asunnon omistajalla on vuokraukseen taloyhtiön lupa.

Aktiivisena Tripsterinä arvostan seuraavia asioita hotellia valitessani: ilmainen Wi-Fi, kuntosali (vaikka en sitä käyttäisikään) ja freesit hotellihuoneet, joissa suihkun vedenpaine on kohdillaan ja pistokkeita on riittävästi vähintään kolmen laitteen lataamiseen samanaikaisesti. Aamupalan nautin usein mieluiten lähikahvilassa, ja tohvelit ovat minulle turhakkeita. Nämä kriteerit tulevat varmasti näkymään hotellisuosituksissani.

Hintaluokat

€           alle 50 euroa
€€          50-80 euroa
€€€         80-150 euroa
€€€€        150-250 euro
€€€€€       yli 250 euroa

Hotellisuositukset

Lue Lisää: Edulliset Hotellit ja Hostellit
Lue Lisää: Keskihintaiset Hotellit
Lue Lisää: Luksushotellit
Lue Lisää: Laivahotellit

© Soile Vauhkonen

Etsi hotelleja Tukholmasta

Booking.com

Soile Vauhkonen

Tukholmassa asuva, sopivasti ruotsalaistunut yrittäjä ja sunnuntai-bloggaaja.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *