Tukholman Edulliset Hotellit ja Hostellit (alle 100 euroa / yö)

Tukholmassa voi yöpyä myös edullisesti. Kivoja hostelleita löytyy jopa ydinkeskustasta. Tukholman edulliset hotellit ovat kuitenkin usein juna- tai bussimatkan päästä keskustasta. Onneksi julkisilla on helppo liikkua.

Motel L €

Miksi: Motel L on edullinen vaihtoehto majoittumiseen Tukholmassa. Ilmapiiri on moderni ja tyylikäs. Hotellin ”olohuoneessa” voi rentoutua, surffailla netissä ja hörppiä ilmaista kahvia. Sijainti Hammarby Sjöstadissa on hieman syrjässä, joten varaa matkoihin runsaasti aikaa. Päiväsaikaan Djurgårdeniin ja Södermalmiin pääsee nopeasti lautalla.

Missä: Hammarby allé 41, 120 30 Stockholm. Julkinen liikenne: Tvärbanan Mårtensdah

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hotel Tre Små Rum €

Miksi: Kun hotelli avattiin vuonna 1993, huoneita oli vain kolme. Nyt niitä on jo kokonaiset seitsemän. Hotelli Tre Små Rum sijaitsee keskellä Södermalmia, lähellä värikästä Mariatorgetin aukiota. Sijainti sopii hyvin niille, jotka haluavat tutustua Södermalmin kahviloihin, kauppoihin ja yöelämään. Huoneet ovat yksinkertaisia ja suihkut sekä vessat sijaitsevat käytävällä. Siitä huolimatta hotelli on viihtyisä ja kodikas. Sänkyjen laatuun on panostettu, joten luvassa on taatusti hyvät yöunet. Hotellin aamiainen valmistetaan ekologisista raaka-aineista.

Missä: Högbergsgatan 81 11854 Stockholm
Julkinen liikenne: Metro Mariatorget

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Hotel Lilla Rådmannen €€

Miksi: Lilla Rådmannen sijaitsee Vasastanissa vain kivenheiton päässä Drottningsgatanista. Hotellissa on 62 värikästä ja tyylikkäästi sisustettua huonetta. Huoneet on varustettu perusmukavuuksilla: televisiolla, vedenkeittimellä, hiustenkuivaajalla ja ilmaisella Wi-Fillä. Hotellilla on myös viihtyisä kattoterassi. Kaikesta tästä huolimatta Lilla Rådmannen on yksi kaupungin edullisimmista hotelleista.

Missä: Rådmansgatan 67–69, 113 60 Tukholma. Julkinen liikenne: Metro Rådmansgatan

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Lilla Rådmannen huone
Lilla Rådmannenin huoneet on värikkäästi sisustettu. Kuva: Lilla Rådmannen

Hotel Långholmen €-€€

Miksi: Hotel Långholmen on Ruotsin entinen keskusvankila. Se tunnetaan paikkana, jossa järjestettiin Ruotsin viimeinen teloitus vuonna 1921. Vankila lopetti toimintansa vuonna 1975, ja nykyisin rakennuksessa toimii edullinen hotelli ja hostelli. Rakennus on restauroitu sen tyyliä kunnioittaen ja vankilateema on säilytetty. Hotelli sijaitsee Långholmenin saarella lähellä Södermalmia. Saari uimarantoineen on suosittu retkeilykohde myös paikallisten keskuudessa. Rakennuksessa on myös vankilamuseo, joka on hotellin vieraille ilmainen.

Missä: Långholmsmuren 20. Julkinen liikenne: Metro Hornstull

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

Generator Hostel €

Miksi: Hipsterihostellissa Tukholman keskustassa, lähellä rautatieasemaa on pieniä 1–2 hengen huoneita sekä jaettuja neljän tai kuuden hengen huoneita, paljon yhteisiä tiloja ja pohjoismaisia cocktaileja tarjoileva baari Hilma.

Missä: Torsgatan 10. Julkinen liikenne: Metro T-Centralen

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

  • Generator hostel jaettu huone
  • Generator hostel huone
  • Generator hostel etusivu

Hotel Point €

Miksi: Yksinkertainen, mutta viihtyisä hotelli Södermalmin sykkeessä. Huoneisiin kuuluu perusvarustus: omat pesutilat, wifi, tv ja vedenkeitin. Muita herkkuja ei sitten olekaan, mutta Point on tyylikäs ja siisti. Ja mainitsinko: ystävällinen.

Missä: Östgötagatan 65. Julkinen liikenne: Metro Medborgarplatsen

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Hotel Point huone
Hotel pointissa on ystävällinen palvelu. Kuva: Hotel Point

Petit Rex €

Miksi: Pieni perheomisteinen budjettihotelli sijaitsee viihtyisässä Vasastanissa, kävelyetäisyydellä Tukholman keskustasta. Rexissä on vain 22 huonetta, joista 18:ssa on oma vessa ja suihku. Neljä huonetta jakaa pesutilat käytävällä. Jokaisessa huoneessa on pehmeät kerrossängyt, ilmainen wifi ja tv. Aamiainen kuuluu hintaan.

Missä: Luntmakargatan 73. Julkinen liikenne: Metro Rådmansgatan

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä

Petit Rex huone
Petit Rex sopii hyvin yksinmatkaaville. Kuva: Petit Rex

Jos haluat majoittua edullisesti Tukholmassa, katso myös Tukholman laivahotellit.

Lue myös: Tukholman boutiquehotellit, Tukholman keskihintaiset hotellit ja Tukholman luksushotellit

©Soile Vauhkonen

Soile Vauhkonen

Tukholmassa asuva, sopivasti ruotsalaistunut yrittäjä ja sunnuntai-bloggaaja.

Kommentit (2):

Arrnela 13.02.2018 10:38

HEi!

Olemme viikolla menossa kolme aikuista ja lapsi päiväksi tukholmaan. Laiva saapuu kuitenkin niin aikaisin klo 6.10 , joten mitkään kauppakeskukset eivät ole niin aikaisin auki. olisi kiva ottaa jokin hotelli ja makoilla vielä esim.klo 10 asti. Sitten kierrellä tukholmaa ja illalla laivalle. Mikä olisi sellainen edullinen ei kaukana keskustasta eikä siljan terminaalista, jossa voisi majoittua perhe? nimenomaan omalla huoneella ei jaetulla :) kiitos.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Soile Vauhkonen 16.02.2018 16:05

Hei Arrnela,

Anteeksi viivästynyt vastaus. Aloin meitiskelemään tuota sinun kysymystäsi, ja siinä sitten jotenkin ajatus lipsahti johonkin muuhun ennen kun ehdin vastata. Toivottavasti ei ole liian myöhäistä. Siljan terminaali sijaitsee pienen metromatkan päässä keskustasta, joten jos aamu unien jatkaminen on aikeissa, niin terminaalin vieressä on Scandic Ariadne, jonne voi vaan kävellä kävelysiltaa Pitkin terminaalista. En ole käynyt hotellissa henkilökohtaisesti, mutta se on sijaintinsa puolesta kätevin. Keskustassa on enemmän vaihtoehtoja, mutta parhaalla paikalla (edullisemmista hotelleista) varmasti on Scandic Downtown Camper, joka löytyy Sergels Torgin vierestä. Tukholman keskustassa ei tosin ole koskaan hotellit kovin edullisia, joten itse varmaan menisin köllöttelemään sinne Ariadneen :-). //Soile

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Paula Kultanen Ribas 24.03.2016 12:23

Hei! Mitä edullista hotellia suosittelisit lapsiperheelle Södermalmista?

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Soile Vauhkonen 24.03.2016 12:40

Moikka! Suosittelisin NOFO Hotel & Loftia. Sijainti on parin korttelin päässä Medborgareplatzenin metrosta. Hotellilla on ihana suuri sisäpiha jossa lapset voivat juoksennella, ja aikuiset voivat siemailla viiniä (hotellilla on hyvä viinibaari). Kadun toisella puolella on leikkipuisto. Ainut huono puoli on, että hotellia ei ole suunniteltu esteettömäksi, joten lastenvaunut eivät sujahda kätevästi sisään. Portaita on vain muutama, mutta ne voivat olla hieman hankalat jos aikuisia on liikkeellä vain yksi. Hotellin henkilökunta tosin tulee kyllä apuun. Toinen vaihtoehto on Scandic Malmen, joka on vaunuilijoille todella helppo vaihtoehto. Tämänkin hotellin vieressä on metroasema ja lapsille leikkipuisto.

Vastaa
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *