Dublin – luksushotellit

Dublin luksushotellit, joita Tripsteri suosittelee:

THE SHELBOURNE HOTEL

Shelbourne hotelli on yksi Dublinin hienoimmista ja legendaarisimmista hotelleista. St. Stephen’s Greenin vieressä sijaitsevassa hotellissa ovat monet julkkikset yöpyneet. Jos budjetti ei riitä täällä majoittumiseen, voi ylellisestä tunnelmasta nauttia suositun iltapäiväteen parissa.

Missä: 27 St. Stephen’s Green, Dublin 2

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

THE MARKER HOTEL

Dublinin uusin hotelli sijaitsee Docklands-alueella, josta on keskustaan parinkymmenen minuutin kävelymatka. Hotellissa on 187 huonetta. Kattoterassibaarista aukeavat upeat näkymät kaupunkiin.

Missä: Grand Canal Square, Docklands, Dublin 2

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

THE MERRION HOTEL

Aivan Dublinin ytimessä sijaitsee tämä elegantti 1700-luvun tunnelmaa huokuva hotelli, josta löytyy Irlannin laajin yksityinen taidekokoelma. Hotellissa on 123 ylellistä ja tilavaa huonetta sekä 19 sviittiä.
Kahdella Michelin-tähdellä palkittu Patrick Guilbaud -ravintola tarjoilee gourmet-ruokaa ja Cellar-ravintola puolestaan irlantilaista ruokaa. Rentoutua voi hotellin spassa ja sen infinity-altaassa. Hotellin iltapäivätee on suosittu ja kesäisin sen voi nauttia ulkoilmassa kauniissa maisemapuutarhassa.

Missä: Upper Merrion Street, Dublin 2

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

THE WESTBURY HOTEL

Tämä upea ja ylellinen hotelli sijaitsee aivan Dublinin ytimessä Grafton Street –ostoskadulla. Iltapäiväteetä voi nauttia The Galleryssä, josta on näköala suoraan Grafton Streetille. Hotellissa on 178 huonetta ja 27 sviittiä. Westbury hotelli kuuluu perheomistuksessa olevaan The Doyle Collection luksus-hotelliketjuun, samaan johon edullisempi Croke Park Hotel kuuluu.

Missä: Grafton Street, Dublin 2

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

THE WESTIN HOTEL

Aivan Trinity Collegen vieressä sijaitseva Westin hotelli tarjoaa luksus-majoitusta historiallisessa 1800-luvun rakennuksessa.  Upeassa Atrium Loungessa voi nauttia iltapäiväteetä. Perinteiselle iltapäiväteelle on vaihtoehtona ”A Most Peculiar Afternoon Tea”, jossa teepannusta tarjoillaan teen sijaan cocktail.

Missä: College Green, Westmoreland Street, Dublin 2

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

©Moona Laakso

 

Katso myös:

 

Moona Laakso

Puoli sydäntä Irlantiin jättänyt vapaa toimittaja-kirjoittaja ja luovan kirjoittamisen ja kirjallisuuden opiskelija, joka oppi juomaan Guinnessia vasta palattuaan takaisin Suomeen neljä vuotta Dublinissa asuttuaan.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *