Dublin – keskihintaiset hotellit

Dublin keskihintaiset hotellit, joita Tripsteri suosittelee:

ARLINGTON HOTEL O’CONNELL BRIDGE

Location, location! Tästä ei sijainti Dublinissa enää parane. Tämä kolmen tähden hotelli sijaitsee aivan O’Connell -sillan kupeessa Liffey-joen vieressä, joten sekä Dublinin keskustan pohjois- että eteläpuoleen on helppo tutustua. Hotellin Knightsbridge Bar on yksi Dublinin suosituimmista baareista. Hotelli pyörittää myös suosittua ”Celtic Nights” –liveshowta, eli perinteisen irlantilaisen tanssin ja musiikin esitystä viikon jokaisena iltana.

Missä: 23-25 Bachelors Walk, O’Connell Bridge, Dublin 1
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

ASHLING HOTEL

Tämä neljän tähden palkittu hotelli tarjoaa 225 kauniisti sisustettua huonetta 20 minuutin kävelymatkan päässä Dublinin keskustasta. Hotellin edestä kulkee Luas-raitiovaunu, jolla keskustaan pääsee viidessä minuutissa. Hotelli on myös kävelymatkan päässä Guinness Storehousesta ja Phoenix Parkista. Hotellissa on palkittu fine diningia tarjoava ravintola sekä baari.

Missä: Parkgate St, Arran Quay, Dublin 8
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

CROKE PARK HOTEL

Nimensä mukaisesti hotelli sijaitsee Croke Park stadionia vastapäätä. Hotellissa on 232 modernia huonetta. Aurinkoisena päivänä voi istahtaa hotellin terassille, josta on näkymät kanaalille. Dublinin keskustan ytimeen on hieman matkaa, O’Connell-sillalle kävelee puolisen tuntia.

Missä: Jone’s Road, Dublin 3

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

TRINITY CITY HOTEL

Tässä hotellissa on 198 siistiä ja modernia huonetta sekä viihtyisä ravintola. Mielenkiintoisen tästä hotellista tekee hauskasti ja mahtipontisesti sisustetut yleiset tilat. Sijainti on Dublinin keskustassa aivan Trinity Collegen tuntumassa, kuitenkin hieman syrjässä keskustan välittömästä vilinästä. Huonona puolena tässä hotellissa on se, että remontin myötä hinnat ovat nousseet.

Missä: Pearse Street, Dublin 2
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

DRURY COURT HOTEL

Hotellilla on loistava sijainti Liffey-joen eteläpuolella Grafton Streetin läheisyydessä. Vuonna 2014 ehostetuissa huoneissa on kolmen tähden hotelliksi ylellinen tunnelma.

Missä: 28 – 30 Stephen Street Lower, Dublin 2
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

THE GRESHAM

Tässä hiljattain remontoidussa neljän tähden hotellissa on 300 huonetta. Sviiteissä on parvekkeet, joista on upeat näkymät kaupunkiin ja Dublinin vuorille. Hotellin sijainti aivan Dublinin keskustassa, O’Connell Streetillä. Hotellissa mahdollista nauttia myös iltapäiväteetä.

Missä: 23 Upper O’Connell Street, Dublin 1
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

© Moona Laakso

 

Katso myös:

 

Moona Laakso

Puoli sydäntä Irlantiin jättänyt vapaa toimittaja-kirjoittaja ja luovan kirjoittamisen ja kirjallisuuden opiskelija, joka oppi juomaan Guinnessia vasta palattuaan takaisin Suomeen neljä vuotta Dublinissa asuttuaan.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *