Dublin – bed&breakfast -majoitus

Pääkuva: Avoca House

Dublin bed&breakfast -majoitukset, joita Tripsteri suosittelee:

AVOCA HOUSE

Dublinin pohjoispuolella sijaitsee varsinainen aamiaismajoitusten piilotettu helmi! Tämä perinteinen majatalo on modernilla twistillä höystetty ja sen huoneiden sisustukseen ja materiaaleihin on panostettu. Isäntäparilta ja heidän kahdelta pieneltä koiraltaan Chililtä ja Peanutilta saa sydämellisen vastaanoton. Botanic Gardens ja Glasnevin hautausmaa ovat aivan vieressä ja keskustaan O’Connell Streetille on reilu kahden kilometrin matka. Tässä on hinta-laatusuhde kohdillaan!
Missä: 110 Hollybank Road, Drumcondra, Dublin 9

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

ARIEL HOUSE

Ballsbridgen kaupunginosassa, 20-30 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta sijaitsevassa luksus-majatalossa vallitsee viktoriaanisenajan tunnelma. Bed&breakfast-majatalon vierestä pysähtyvällä DART-junalla pääsee niin keskustaan kuin rannikolle. Rauhallinen sijainti, kehuttu aamiainen ja ystävällinen palvelu ovat syitä jotka ovat nostaneet tämän b&b majatalon Tripadvisor-sivuston Dublinin hotellilistan kärkisijoille. Viktoriaanisen ajan iltapäivätee-kokemuksen takaavat ruokailuhuoneen sisustus ja vintage posliiniastiasto.

Missä: 50-54 Lansdowne Road, Ballsbridge, Dublin 4
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

ABERDEEN LODGE

Tässä luksus bed&breakfast -majatalossa palvelun sanotaan olevan niin ykkösluokkaista, että sen takia kannattaa yöpyä junamatkan päässä keskustasta. B&b majatalo sijaitsee Ballsbridgessä, vain muutaman minuutin junamatkan päässä keskustasta. Ylellisissä, tilavissa huoneissa on pylvässängyt ja kylpyammeet. Rauhoittua ja rentoutua voi majatalon kauniissa puutarhassa.

Missä: 53-55 Park Ave, Dublin 4
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

WATERLOO HOUSE

Tämä hieman isompi b&b tarjoaa neljän tähden majoitusta 1830-luvun Yrjöjen aikaisessa rakennuksessa. Majatalo sijaitsee Dublinin eteläpuolella 20 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Kävelyreitti kaupungin ytimeen on viihtyisä, sillä matkan varrella on lukuisia hyviä ravintoloita ja pubeja. Huoneet ovat tilavat ja aamiainen nautitaan viihtyisällä katetulla terassilla.
Missä: 8/10 Waterloo Road, Ballsbridge, Dublin 4

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

MARIAN GUEST HOUSE

Tämä 17 perussiistin huoneen majatalo sopii budjettimatkaajalle. Brendan ja Catherine McElroyn kahdenkymmenen vuoden ajan pitämä majatalo sijaitsee kymmenen minuutin kävelymatkan päässä keskustasta.
Missä: 21 Gardiner St Upper, Rotunda, Dublin 1

Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

© Moona Laakso

Katso myös:

Moona Laakso

Puoli sydäntä Irlantiin jättänyt vapaa toimittaja-kirjoittaja ja luovan kirjoittamisen ja kirjallisuuden opiskelija, joka oppi juomaan Guinnessia vasta palattuaan takaisin Suomeen neljä vuotta Dublinissa asuttuaan.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *