Dublin – hotellit

Kohteessa Dublin hotellit eivät yleisesti ottaen ole halvimmasta päästä, mutta valinnanvaraa hotelleissa ja majoituksessa kyllä riittää ja edullisestikin on hotelli mahdollista löytää. Varsinkin kesäaikaan keskustan alueelta tai lähettyviltä voi olla vaikea löytää hyvää hotellia alle 80 € / yö. Kuitenkin syksyllä hotellin voi saada hyvään tarjoushintaan. Toki edullisia hostelleja löytyy ja niistä kannattaa katsastaa myös yksityiset huoneet. Kesäsesongin ulkopuollea hotelleissa on yleensä paremmin valinnanvaraa ja hinnatkin ovat halvemmat.

Hienoimmat Dublinin hotellit sijaitsevat yleisesti ottaen Liffey-joen eteläpuolelle. Keskustan alueelta löytyy runsaasti myös keskihintaista majoitusta. Hurmaavia boutique-hotelleja on tarjolla myös sopuhintaan. Hotellien sijaan voi valita bed & breakfast –majoituksen. Hotelli tai muu majoitus kannattaa varata hyvissä ajoin, varsinkin kesäsesonkina ja jos haluaa majoittua kävelymatkan päässä keskustasta.

Edullinen vaihtoehto hotellimajoitukselle Dublinissa on Airbnb. Rekisteröidy ja saat 18 € alennusta ensimmäisestä matkastasi!

Tutustu Dublinin hotelleihin, tarkasta ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

DUBLIN – HOTELLIT

 

© Moona Laakso

Etsi hotellit Dublinista

Booking.com

Moona Laakso

Puoli sydäntä Irlantiin jättänyt vapaa toimittaja-kirjoittaja ja luovan kirjoittamisen ja kirjallisuuden opiskelija, joka oppi juomaan Guinnessia vasta palattuaan takaisin Suomeen neljä vuotta Dublinissa asuttuaan.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *