Dublin – edulliset hotellit ja hostellit

Edullista (alle 80 € /yö), hyvää hotellia Dublinissa voi olla vaikea löytää. Majoitusta kannattaakin etsiä myös hostelleista, joista moni tarjoaa edullisia kahden hengen huoneita (joissa useissa oma kylpyhuone). Nämä tosin varataan nopeasti, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Dublin edulliset hotellit ja hostellit, joita Tripsteri suosittelee.

CHARLEVILLE LODGE

Viktoriaanisessa kaupunkitalossa sijaitseva hotelli tarjoaa mukavaa majoitusta sopuhintaan. Hotellissa on 30 huonetta, oleskelutila ja bistro-tyylinen ravintola The White Moose Café, joka tarjoilee aamiaista, lounasta ja brunssia. Hotelli sijaitsee kaupungin pohjoispuolella, parin kilometrin päässä Phoenix Park -puistosta. Keskustaan on noin 15 minuutin kävelymatka. Hotellin edestä kulkee myös bussi, jolla pääsee keskustaan.

Missä: 268-272 North Circular Road, Dublin 7
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

HOSTELLIT

BARNACLES TEMPLE BAR HOSTEL

Tästä ei hostellin sijainti enää parane. Barnacles nimittäin sijaitsee Dublinin ytimessä, Temple Barissa. Hostelli tarjoaa ilmaisen aamiaisen, pesulapalvelua ja paljon muuta. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone. Yksityiset twin/double-huoneet alk. 22,50 € /hlö /yö, vuodepaikat jaetussa huoneessa alk. 15 € /yö.

Missä: 19 Temple Lane South, Dublin 2
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

ISAACS HOSTEL

1800-luvun entisessä viinimyymälässä sijaitseva hostelli on tunnelmallinen ja persoonallinen. Tiloista löytyy mm. pelihuone, pyykinpesutilat ja jopa ilmainen sauna. Hostelli tarjoaa myös ilmaisen aamiaisen, joka on todella simppeli, mutta tyydyttää varmasti budjetti-matkailijan. Vuodepaikat jaetussa huoneessa alk. 11 € /yö. Myös yksityisiä 1-4 sängyn huoneita on tarjolla edullisesti (jaetulla kylpyhuoneella) alk. 17,50 € /hlö /yö. Hostelli sijaitsee Liffey-joen pohjoispuolella, muutaman minuutin kävelymatkan päässä O’Connell Streetiltä.

Missä: 2-5 Frenchmans Lane, Dublin 1
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

JACOB’S INN

Modernia budjetti-majoitusta aivan Dublinin sydämessä, viiden minuutin kävelymatkan päässä Temple Barista. Hostellissa on mm. pelihuoneita, pyykinpesutilat ja ulkoterassi neljännessä kerroksessa. Hostelli tarjoaa ilmaisen kevyen aamiaisen ja järjestää ilmaisia elokuvailtoja joissa tarjoillaan popcornia. Plussana se, että kaikista huoneista löytyy oma yksityinen kylpyhuone. Tarjolla yksityisiä 1-4 hengen huoneita alk. 17,50 € /hlö /yö. Vuodepaikat jaetussa huoneessa alk. 12 € /yö.

Missä: 21-28 Talbot Place, Dublin 1
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

GENERATOR HOSTEL

Tämän trendikkään hostellin puitteet tarjoavat teollisuustunnelmaa: avoimet tilat, tiiliseinät ja korkeat katot. Hostellissa on hauskoja yksityiskohtia, kuten baarin puolella olevat Jameson-pulloista kootut kattovalaisimet. Baarin lisäksi tiloissa toimii ravintola, jonka hampurilainen on äänestetty yhdeksi Dublinin parhaista. Kahdenhengen yksityiset huoneet (omalla kylpyhuoneella) alk. 80 € /yö (premium double) tai 39 € /yö (single/twin). Tarjolla majoitusta myös tyttöporukalle: Ladies jacuzzi suiteen mahtuu 1-10 henkeä alk 10,50 € /hlö – ”no boys allowed!”. Jaetut huoneet alk. 8,50 € /hlö /yö Hostelli sijaitsee trendikkäällä Smithfieldin alueella, Jameson viskitehtaan ja Luas-raitiovaunupysäkin vieressä. Temple Barin alueelle on reilu kilometri. Hostellissa järjestetään kerran kuussa Smithfield Market Fair, jossa tarjolla mm. vaatteita, musiikkia ja ruokaa.

Missä: Smithfield Square, Dublin 7
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

©Moona Laakso

 

Katso myös:

 

Moona Laakso

Puoli sydäntä Irlantiin jättänyt vapaa toimittaja-kirjoittaja ja luovan kirjoittamisen ja kirjallisuuden opiskelija, joka oppi juomaan Guinnessia vasta palattuaan takaisin Suomeen neljä vuotta Dublinissa asuttuaan.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *