Dublin – boutique-hotellit

Dublin boutique-hotellit, joita Tripsteri suosittelee:

THE CLARENCE

Vuonna 1992 U2-yhtyeen Bono ja The Edge –bändi ostivat kahden tähden hotellin ja muuttivat sen neljän tähden boutique-hotelliksi. Aikaisemmin kaupungin kuumimpiin yöpymispaikkoihin lukeutuneen hotellin hypetys on nyt laantunut ja kahden hengen huoneen voi saada alk. 99 €/yö. Hotelli tarjoaa hieman erilaisen iltapäiväteen, “Not Afternoon Tea”, johon perinteiset kurkkuvoileivät eivät kuulu, vaan kyseessä on moderni versio iltapäiväteestä cocktail-menun kera. Cocktaileja ja muita juomia voi nautiskella hotellin Octagon Barissa tai The Liquor Roomsin puolella.

Missä: 6-8 Wellington Quay, Dublin 2
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

THE CLIFF TOWNHOUSE

Yhdeksän huoneen luksus boutique-hotelli ja ravintola Yrjöjenaikaisessa rakennuksessa St Stephen’s Green -puiston nurkilla. Modernia fine diningia edustavan ravintolan erikoisuutena ovat Irlannin vesistä pyydetyt osterit ja muut merenelävät. Sisustuksessa kunnioitetaan rakennuksen historiaa; korkeat huoneet, osissa huoneista alkuperäinen takka ja näköala St Stephen’s Greenin puistoon.

Missä: 22 St Stephen’s Green, Dublin 2
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

THE DEAN

The Dean on moderni, mutta samaan aikaan retro. Se on yllätyksellinen, trendikäs ja yksinkertaisesti cool. Hotelli erottuu muista pienillä yksityiskohdillaan, kuten huoneista löytyvillä trendikkäillä, oranssinvärisillä SMEGin minijääkaapeilla. Osissa huoneista löytyy viihdykkeinä mm. Netflix ja Rega RP1 –levysoitin vinyylilevyineen. Hotellissa on läpi vuoden auki oleva rooftop-baari, jossa kesäisin myös grillaillaan. Miinuspuolena on melu, josta hotelli nettisivuillaan varoittaa. The Dean nimittäin sijaitsee eläväisellä alueella, klubien ja yöelämän keskellä joen eteläpuolella, St Stephen’s Green –puiston lähettyvillä.

Missä: 33 Harcourt St, Dublin 2
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

NUMBER 31

Muurin takana piilotteleva, Noel ja Deirdre Comerin pitämä bed&breakfast / boutique-majatalo koostuu kahdesta eri rakennuksesta;  Yrjöjen aikaisesta rakennuksesta ja modernista, kuuluisan arkkitehdin Sam Stephensonin suunnittelemasta rakennuksesta. Majatalossa on 21 Hästens-sängyllä varustettua huonetta. Kehuttu aamiainen ja palvelu sekä rauhallinen sijainti Liffey-joen eteläpuolella, 10 minuutin kävelymatkan päässä Grafton Streetiltä tekevät tästä majatalosta suositun.

Missä: 31 Leeson Close, Dublin 2
Katso ajankohtaiset hinnat ja tee varaus tästä.

 

© Moona Laakso

 

Katso myös:

 

Moona Laakso

Puoli sydäntä Irlantiin jättänyt vapaa toimittaja-kirjoittaja ja luovan kirjoittamisen ja kirjallisuuden opiskelija, joka oppi juomaan Guinnessia vasta palattuaan takaisin Suomeen neljä vuotta Dublinissa asuttuaan.

Kommentit (0):

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *